نقل قول نوشته اصلی توسط aradeonas نمایش پست ها
ممنون.
1-من نیازی به مجازی سازی ندارم فقط یه سرور کارامد برای اجرای برنامه های لازم می خوام.آیا سرور پیشنهادی شما سیستم عامل لینوکس با محیط گرافیکی و یا ویندوز ارايه میده؟
2-منظورتون از پورت قوی چیه و واقعا این تعدا کاربر زیاده؟پس وبسایت های دانلود چکار میکنن؟
۴-یعنی نمیشه از اطلاعات بکاپ بگیرم و چرا این مورد باعث کاهش پورت میشه؟
۵- این مورد رو نفهمیدم.به چقدر رم و هارد برای اینکار نیاز دارم؟
7-من تورنت رو برای مصرف داخلی سیتم نیاز دارم و بخشبزرگی از اطلاعات از تورنت میاد.شاید حدود 100gb در ماه.
۹-درباره ی ضریب برام میتونید توضیحی بدید؟

و اینکه آیا بهتر نیست برای اینکار ترکیبی از دو سرور یکی برای دریافت و جابجایی اطلاعات و پردازش دیتابیس و کاربران و دومی برای هاست فایل ها استفاده بشه؟یا بهتره یک سرور باشند؟

ممنون ازتون.
1 - نوع مصرف شما و اینکه چ نرم افزار هایی با چ سیستم عاملی مد نظر خودتون هست ؟ صرفا فقط هاست دانلود باشه هم ویندوز محیط کاربری بهتری داره تا لینوکس .
2 - پورت قوی منظور وقتی شما 1000 کاربر همزمان با سرعت 500کیلوبایت دانلود و هراربر میانگین 8 کانکشن میشه در هر ثانیه 8000 کانکشن به سرور و اینطوری پورت سرور شما و رم و cpu بشدت درگیر میشه و کندی سرعت از همه لحاظ مشهوده پس باید از دیتاسنتر هایی که پورت 10 گیگ ارائه میدن استفاده کنید .
4 - 5 ترابایت رو بخواید حداقل هر هفته بک آپ بگیرید اون و همون لحضه هم کاربراتون استفاده کنن و دانلود کنن خب مسلما بدردتون نمیخوره پس همون رید 10 کنید بهتره .
5 - بستگی به ب سیستم مورد نیاز شما داره .
7 - این مورد رو زیاد برخورد نکردم .
9 - ضریب بیشتر در سرور ایران هست مثلا مصرف دانلود 1 ترابایت به آلود 10 ترابایت رایگان میشه هزینه پهنای باند ولی در سرور خارج از ایران نشنیدم .

فکر خوبیه دیتابیس و اطلاعات مجزا از هاست دانلود باشه .