سلام به دوستان
متاسفانه بنده در منطقه مخابراتی امامت قرار گرفتم. به طوری که هیچ شرکتی پورت خالی نداره و باید حداقل دو ماه صبر کنی تا بهت نت بدن.
من در این پنج شرکت اسم نویسی کردم تا بلکه هر کدومشون پورت خالی کردن بهم زنگ بزنن تا وصل کنم نت رو. الانم که دارم این مطلب رو می نویسم با اینترنت مزخرف همراه اول هستم که 2g هست و 3g رو هم این محل ساپورت نمیکنه 
و اما اون پنج شرکت: مخابرات _ پارس آنلاین _ آسیاتک_ های وب _ پیشگامان
در ضمن بگم که به شاتل، صبانت،فن آوا، عصر انتقال دادهها، داتک هم زنگ زدم که اونا هم پورت نداشتن.
به مخابرات که زنگ میزنم میگن باید صبر کنی یکی جمع کنه مال شما پهن بشه که تا الان یه ماه گذشته
پارس انلاین زنگ میزنم میگن ما پورت داریم منتها چون سرعتمون رو تا 16 آپ میکنیم اگه به شما پورت بدیم سرعت و کیفیتمون کم میشه. بنابراین باید صبر کنید یکی جمع کنه و جوابی مثل مخابرات میده
آسیاتک هم زنگ میزنم میگن ما کلا امامت رو دیگه بهشون سرویس نمیدیم
های وب هم میگه باید خودتون هی زنگ بزنید و پیگیری کنید
پیشگامان هم میگه خودمون تماس میگیریم
لازمه بگم که همه ی این شرکت ها رو یه ماهه اسم نوشتم و تو نوبت ام به جز پیشگامان که اونو دو سه روزه اسم نوشتم و قبلا هم ازش نت داشتم اما دوباره مجبوری رفتم تو لیستشون
مبین نت هم که دوستان میگن حجم کم میکنه و ایرانسل هم پوشش داخلی نداره و باید مودم رو بذارم پشت پنجره که مسلما امکانش نیست.
بعد از زدن این تاپیک هم آقا سجاد سپنتا رو بهم معرفی کرد که زنگ زدم بازم پورت نداشتند
حالا میخواستم بگم که شما چه راهکاری واسه من بیچاره دارید؟