سلام خدمت دوستان عزیز.
من اوایل کارم موقعی که خیلی تازه کار بودم انجمنم php بود البته یه انجمن ساز عربی php بود. ( افتضاح بود ) تقریبا ۶ -۷ سال پیش یا بیشتر
بعد از طریق مای بی بی ایران رفتم انجمن ساز مای بی بی نصب کردم. حس خوبی نمیداد اون موقع ویبولتین تو بورس بود و به همین دلیل رفتم رو ویبولتین !
مدت زیادی با ویبولتین کار کردم تقریبا 5 سال انجمنم ویبولتین بود تا اینکه با ای پی بی آشنا شدم ! نتونستم صبر کنم و ای پی بی نصب کردم فوق العاده بود ! تنها ایرادی که داشت فارسی نبودن پنلش بود.
به همین دلیل من زیاد برام مشکل ایجاد میشد چون پنل گسترده ای داشت ولی انگلیسی به همین دلیل باز رفتم ویبولتین
بعد از مدتی ویبولتین آنچنان که باید خوب عمل کنه عمل نکرد و بنا به یه سری دلایل دیگه دوباره تصمیم بر این شد ای پی بی نصب کنم.
قبل از اینکه دوباره برم IPB اول به زنفورو منتقل کردم و واقعا عالی بود فقط قیافه نداشت ظاهر درستی نداشت به نظر خودم ( با کلاس نبود ، شیک نبود ولی کاراییش بالا بود )
خلاصه ای پی بی نصب کردم و من تا 1 ماه پیش انجمنم IPB بود اما همین چند وقت پیش به IPS 4 منتقل کردم.
IPS 4 سیستم جدید همون IPB هست. با این تفاوت که پنل فارسی داره ، کاملا بهینه هست ، بروز هست شیک و باکلاسه واقعا فوق العادست !! + پشتیبانی ای پی بی فارسی
من تجربه زیادی دارم تو این انجمن ها و اگه نظر من رو میخواین بدون شک IPS 4 !
انجمن من الان روش IPS 4 نصب هست : http://forum.elitemods.net
اینم یه عکس از پنلش رو اتچ کردم ببینید.
خلاصه IPS سالاره این نظر شخصی منه !