رفيق آلوچه نيست بهش نمك بزنى
عاشقت نيست بهش كلك بزنى
رفيق مقدسه بايد جلوش زانو بزنى
با سلام مجدد
تاپیک ما نبود در انجمن پیدا کردم براتون قبلا این مورد بررسی شده بود گفتم شاید کمکی بکنه خدمتتون.
خیلی دوست دارم بدانم کجا به شما چنین سرویسی داده است اگر مایل بودید دومین میزبانتون را برای بنده pm خصوصی کنید البته امیدوار هستم تابستانی نباشند.
شما همان شکایت کنید بهتر هست چون اصلا کار به باز شدن نداریم سرویسی که به شما داده اند از هتزنر آلمان میباشد نه ایران.
ns1.iratos.com. ['178.63.86.55'] [TTL=172800]
ns2.iratos.com. ['178.63.86.55'] [TTL=172800]
IP Location Germany Gunzenhausen Hetzner Online Ag
ASN AS24940 HETZNER-AS Hetzner Online AG (registered Jun 03, 2002)
Resolve Host static.55.86.63.178.clients.your-server.de Whois Server whois.ripe.net IP Address 178.63.86.55 Reverse IP 299 websites use this address.
موفق باشید
باتشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
عجب
خوب خیلی ممنون از راهنماییتون
الان لطف میکنید بفرمایید چرا برای بعضیا باز میشه مثلا برای خود بنده باز نمیشه چون توی اون تاپیکتون هم اخر مشخص نشد مشکل دقیقا چیه صرف نظر از اونکه سرور المان بجای ایران است که شاید اشتباه از من بوده موقع خرید دقت نکردم لطفا راهنمایی بفرمایید چرا من خودم حداقل بعد از 3 روز که همه چی خوب بود از دوروز پیش نمیتونم سایتو باز کنم فقط با هیتلر فشنگ باز میشه اخر پاک کردم هر چی رو سایت بود گفتم ولش کن . هر چی هم تیکت دادم پشتیبانی 2روزه هی میگه کش مرورگرو خالی کن من میگم بابا کش مرورگر که هیچ دی ان اس کش ویندوزو روترو همه رو من انجام دادم نشد
بعد دوروز اخر اومده میگه تیم ویور بده بعدشم تیکتو قفل کرده . خوب اگه راه حلی هست حداقل باید یه راهنمایی میکرد
این برام مهمه آخه میخوام بدونم چرا ای پی سرورم برام باز میشه ولی دامنه برام باز نمیشه
ویرایش توسط gozal2 : June 29th, 2015 در ساعت 16:38
عاشقت نيست بهش كلك بزنى
احتمالا در فایروال سرور، ای پی شما بلاک شده است.
آی پی خود را تیکت کنید تا چک کنند.
باز شد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
این میاد برای من باز نمیشه ولی با هیتلر فشنگ باز میشه
چرا ای پی سرورم برام باز میشه ولی خود دامنه فقط با هیتلر فشنگ باز میشه جریان چیه لطفا اساتید راهنمایی بفرمایید . تاکید میکنم این مشکلو تا دوروز پیش نداشتم
یه توضیح کوتاه بدم
روی این سرور مثلا 6تا سایت هست با سایت من و سایت خود هاستینگ هم روی این سروره من هیچ کدوم از این سایت هارو نمیتونم باز کنم با ای پی ایران ولی سایت خود این هاستینگ باز میشه که اونم روی همین سروره
اگه مشکل از ای اس پی من باشه که کلا نباید این ایپی و هر سایتی روشه باز بشه ولی همونطور که گفتم اینطور نیست و من با ای پی سرور مشکلی ندارم
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
لطفا راهنمایی بفرمایید
ویرایش توسط gozal2 : June 29th, 2015 در ساعت 16:09
عاشقت نيست بهش كلك بزنى
با سلام
با آی پی ایران باز نشد
با قندشکن باز شد
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
شما همان تاپیک را تا آخر بخوانید (به جز مواردی که برخی اسپم دادند) مشخص میشود که مواردی که ذکر کردیم مشکل بوده است.
مشکل همان رنج خارج کشورتون به سمت ایران هست.
دست میزبانتون هم نیست و همانطور که در تاپیکی که دادم خدمتتون ذکر شده این مورد با میزبانی های خارج کشور مخصوصا سمت آلمان گاها دیده میشه و ممکنه خیلی از کاربران ایران سایت شما را مانند شما نتوانند مشاهده کنند.
شما همان بفرمائید سرویس ایرانی که خواستید همان ایران را به شما تحویل دهند مشکلاتون حل میشود شما ایران خریدید و خارج کشور تحویل گرفته اید خب مشخص هست که باید چه کاری بکنید و راهی جز این مورد ندارید مگر بیخیال میزبان فعلیتون و هزینه ای که دادید بشید و این دفعه از مکان معتبر تری خرید کنید.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : June 29th, 2015 در ساعت 17:31
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)