درود
دوستان این تاپیک رو زدم که قبل از شکایت از یک هاستینگ میخوام از یکسری چیزها اطمینان حاصل کنم که مبادا حق نا حق شود . لذا لطفا راهنمایی بفرمایید
قبل از توضیح کامل لطفا چک بفرمایید این دامنه با ای پی های داخل ایران باز میشود یا فقط با ای پی های خارج از کشور , خصوصا با رنج آی پی های 5 باز نمیشود
چون من خودم تست کردم با ای پی داخل ایران باز نشد فقط با ای پی های خارجی باز شد وجهت اطمینان به 4 تا از دوستان هم گفتم اونا هم تایید کردن ولی برای اطمینان بیشتر لطفا شما هم یک تست بفرمایید و نتیجه را اگر مقدور هست اعلام بفرمایید.
توضیح بدم که روی این دامنه چیزی نصب نیست و اگر باز شود باید یک پیغام Index of / بدهد
iratos.com
چرا ای پی سرورم برام باز میشه ولی خود دامنه فقط با هیتلر فشنگ باز میشه جریان چیه لطفا اساتید راهنمایی بفرمایید . تاکید میکنم این مشکلو تا دوروز پیش نداشتم
یه توضیح کوتاه بدم
روی این سرور مثلا 6تا سایت هست با سایت من و سایت خود هاستینگ هم روی این سروره من هیچ کدوم از این سایت هارو نمیتونم باز کنم با ای پی ایران ولی سایت خود این هاستینگ باز میشه که اونم روی همین سروره
اگه مشکل از ای اس پی من باشه که کلا نباید این ایپی و هر سایتی روشه باز بشه ولی همونطور که گفتم اینطور نیست و من با ای پی سرور مشکلی ندارم
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
ویرایش توسط gozal2 : June 29th, 2015 در ساعت 16:30
Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
تشکر شده در
5,196 پست
پاسخ : اطمینان قبل از شکایت
نوشته اصلی توسط gozal2
درود
دوستان این تاپیک رو زدم که قبل از شکایت از یک هاستینگ میخوام از یکسری چیزها اطمینان حاصل کنم که مبادا حق نا حق شود . لذا لطفا راهنمایی بفرمایید
قبل از توضیح کامل لطفا چک بفرمایید این دامنه با ای پی های داخل ایران باز میشود یا فقط با ای پی های خارج از کشور , خصوصا با رنج آی پی های 5 باز نمیشود
چون من خودم تست کردم با ای پی داخل ایران باز نشد فقط با ای پی های خارجی باز شد وجهت اطمینان به 4 تا از دوستان هم گفتم اونا هم تایید کردن ولی برای اطمینان بیشتر لطفا شما هم یک تست بفرمایید و نتیجه را اگر مقدور هست اعلام بفرمایید.
توضیح بدم که روی این دامنه چیزی نصب نیست و اگر باز شود باید یک پیغام Index of / بدهد
دوست عزیز لطفا تاپیک را جامع بخونید عرض کردم جهت اطمینان و اگر مشکل از طرف من و اون 4 تا از دوستانم باشه که دیگه شکایتی در کار نیست ولی اگر مشکل از من نباشه کامل توضیح خواهم داد و با مدارک مورد نیاز
پس لطفا تقاضامندم بقیه دوستان هم تست بفرمایند و اعلام بفرمایند