نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: پنالتی های گوگل و Recoveru و راه تشخیص(مطلب جامع و غیر تکراری و بدون کلیشه گویی)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض پاسخ : پنالتی های گوگل و Recoveru و راه تشخیص(مطلب جامع و غیر تکراری و بدون کلیشه گویی)

نقل قول نوشته اصلی توسط taha_2011 نمایش پست ها
    بسیار عالی

مطالب شما همیشه عالی بوده و هست محسن خان چون بر اساس تجربه حرف میزنید.

موفق باشید.
    بینهایت سپاسگذارم از لطفت و توجه عمیقت به مطالب...

نقل قول نوشته اصلی توسط mha1368 نمایش پست ها
    تجربه م میگه گوگل هیچیش مشخص نیست..به طور تصادفی یه سایت رو میبره بالا...یکی رو میاره پایین
    اونطور هم نیست.الگوریتم گوگل، به دلیل تغییرات مداوم، رصد کردنش گیج کننده میشه.اگه ساده نگاه بشه، مثلا بگیم این بک لینک خریده رفت پایین اون محتوا داره اومدم بالا(و برعکسش) یقینا اشتباه می کنیم.اینکه بفهمیم چرا یکی بالاتره یکی پایین تر، میشه بحث سئو و مهندسی مع*** الگوریتم گوگل.

نقل قول نوشته اصلی توسط parsfa-seller نمایش پست ها
    یک راه برای تشخیص پنالتی شدن
    ....
    اینطور هم نیست کلی بگیم و برای همه سایتها یک نسخه بپیچیم بنظر بنده مطلب شما بوی تبلیغات داره تا آموزش یا بحثی رو باز نکنید یا تکیملش کنید و جای سوالات زیاد نزارید و ترس نندازید تو مغز وبمستر که ناخودآگاه بیاد از شما سرویس بگیره

....
    ممنونم از شرکت در تایپک و ارائه تجربیاتتون و خیلی ممنونم از انتقادتون و اینکه به جای سکوت و قضاوت، مواردی که مد نظرتون بود اظهار کردید و نشان از لطف شماست بمن در جهت رفع ایراد ها.

درباره جمله ای که نقل قول کردم هم، اتفاقا، شما به چیزی اشاره کردید که اصلا تو نوشته های من نیست! یه نگاه کوچیک، به مطالب بندازید، متوجه می شید که من همیشه تو همه مطالب و همین مطلب دقیقا این جمله رو تکرار می کنم، که سئو مطلق نیست، برای هر ساختی نمیشه یک نسخه پیچید!
    نمی دونم چرا این حرف رو می زنید!

واقعا انصاف هست این مطلب به این گستردگی و طولانی که حدود 12 ساعت تمام وقت گرفت رو بگیم، من کلی گویی کردم به قصد تبلیغات؟من فکر می کنم شما فقط تو یه نگاه یه اسکرول زدید.اتفاقا برای تبلیغات این مطالب خوب نیست.برای تبلیغات باید برای شرکت ها مطلب نوشت نه وب مستر ها که هیچ وقت پول به سئوکار نمیدن.
    البته منکر این هم نیستم که بدم نمیاد از پول.ولی میشه خیلی راحت تر مطلب نوشت به قصد تبلیغ.

شما از این زاویه هم نگاه کنید، که در مطلب پنالتی، به کلی نکته درباره بک لینک و روش های بک لینک گرفتن رایج و خیلی نکات ریز دیگه اشاره کردم و دلیل اینکه فرمول قطعی نذاشتم، اینه که مبتنی بر حقیقت نوشتم.نه کلیشه گویی.حتی در ابزار disavow گوگل نوشتم، که می تونه مضر باشه و تجربیات خودم رو آوردم و گفتم بستگی به تشخیص شما داره.
    اگر گیجی با خودن این مطلب به وب مستر دست میده(گیجی نه از نوع خوندن متن بلغور ترجمه یا متنی که خود نویسنده نفهمیده چی نوشته) ، اتفاقا خوبه و نشانه باز شدن دید خواننده هست.باز شدن از کلشیه ها و کلی گویی ها یا فرمول های دقیق که خیلی موارد اشتباه از آب در میان که بعدا موجب سر درگرمی بیشتر وب مستر میشه.

خیلی ساده اگر شما توجه کنید گوگل خودش توی صفحه ابزار disavow نوشته این ابزار حرفه ایه و اگر اشتباه استفاده کنی، ضرر داره برات و در منوی وب مستر تولز هم قرار نداده.گوگل خودش مثل همیشه کلی گوی اعظم هست که الگوریتمش لو نره.نمیاد تعریف کنه، دقیقا چه بک لینکی با کیفیته و در عمل هم قوانین گوگل درباره بک لینک با واقعیت فرق داره از نظر برخورد.که اینجا و اینجا درباره علت کلی گویی های گوگل اشاره هایی کردم.(که حق هم داره)

اگر بخوام همین مطلب طولانی هم باز کنم، باور می کنید تمومی نداره؟میره توی بحث لینک سازی طبیعی.میره تو بحث Look Natural یا Is Natural و اینکه چطور تراست رنک و سایر موارد بالا بره که بک لینک هایی که ممکنه از نظر گوگل، (اگر بتونه) مصنوعی تشخیص داده بشه، اثر بد نذازه.بحث این باز میشه اصلا الگوریتم گوگل، صرف دیدن لینک مصنوعی برخورد می کنه و کلا مهندسی مع*** الگوریتم گوگل که یک دنیاست...نمیشه باز کرد همه چیز رو توی یک پست.
    ویرایش توسط mohsen.unlimited : June 29th, 2015 در ساعت 11:27

2. تعداد تشکر ها ازmohsen.unlimited به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)