نقل قول نوشته اصلی توسط rootkit98 نمایش پست ها
سلام

به یک هاست با توانایی پشتیبانی از 40 هزار بازدیدکننده ( پهنای باند )‌ نیاز دارم. اکثرا هم روش عکس آپلود میشه. تخمین میزنم برای شروع به 5 گیگ فضا نیازمندم. البته دوستانی که تجربه دارن و به صورت عملی میدونن که چقدر به چه چیز با توجه به تعداد بازدیدکننده نیاز هست خوشحال میشم پیشنهاداتشون رو بشنوم.

چیزی که برام مهمتر هست داشتن کنترل روی هاستم هست - من نیاز دارم:
  • اسکریپت Bash, Python ران کنم
  • دسترسی به PHP.ini داشته باشم - ممکنه نیاز باشه allow_url_fopen رو on کنم که به دلیل مسایل امنیتی روی خیلی از هاستینگ ها off هست!ممکنه بخوام اسکریپتی که Encode شده رو روی سرور اجرا کنم و نیاز داشته باشم به تغییرات PHP.ini
  • CURL on باشه که بازم مربوط به مورد دوم هست
  • خارجی ها به سرور دسترسی داشته باشند(‌ این مورد رو فعلا نیاز ندارم)‌ منظورم اینه آی پی های خارج بسته نباشه - یه خارجی بتونه سرور رو لود بکنه.
  • دسترسی به سرور های خارجی بدون داشتن ف-ی-ل (‌ منظور اینه که سرور هاست مشکل فیتلرینگ برای گرفتن محتوا از Facebook , Twitter نداشته باشه و بتونه Facebook رو بارگذاری بکنه.
  • مشکل DNS نداشته باشه - بشه راحت DNS روی دامین ست کرد - مشکلات DNS نداشته باشه.
  • دسترسی SSH به سرور برای اجرای کامند (‌ اگه ممکن باشه!)

* به طور کلی این برای من جای سوال هست که چرا بعضی از سایت ها رو نمیشه با VP*N بارگذاری کرد؟‌ آیا دلیلش مربوط به هاستینگه؟‌ مثلا چون هاست درون ایران هست؟

بودجه خیلی داغونه - دوستان ما رو از محبت خودتون بی دریغ نزارید - اگه آفر خوب باشه خرید حتمی هست.

GE-DH-7 - فضا : 5000 مگابایت - پهنای باند : 120000 مگابایت
Control panel : Directadmin | Ftp:15 | Database:50 | Park Domain:30 | Addon Domain:10 | بقیه امکانات : نامحدود

سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان