نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: #@علت یابی علاقه مصرف کننده به پنل یدون واسطه از دیتا سنتر@#

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    85
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : #@علت یابی علاقه مصرف کننده به پنل یدون واسطه از دیتا سنتر@#

نقل قول نوشته اصلی توسط sadmusic نمایش پست ها
    به نظر من اشباع شدن ارائه دهندگان هاستینگ توی ایران باعث شده که کیفیت کار بیاد پایین و به همه هاست فروش ها ضربه بزنه (حتی اون کسی که سالهاست توی این کار زحمت کشیده)به قول دوستمون که گفت تابستون شروع شده منتظر افرهای تابستونی باشید :دی
    حتی توی همین انجمن هم دیده شده که میان از کیفیت سایتهای خوبی مثل x سوال میکنن که ایا کیفیت و پشتیبانی لازم رو داره یا نه؟
    دست زیاد شده همه هم تیم 1 نفره و بی تجربه و کم دانشی هستن و باعث شده که به همه هاستینگ های خوب هم ضربه بخوره
    یکیش خود من
    از یه جا وی پی اس خریدم 4 روز قبل سر رسید وی پی اسم پاک شد بدون هیچ ایمیلی بک اپ هم نداشتم سایت هم بالای 3000 پست داشت (موزیک) سایتم حدودا 2 هفته پایین بود !!
    البته همه جورش پیدا میشه از یه دیگه وی پی اس گرفتم بعد از 45 روز گذشتن از سر رسید هنوز سرورم رو پاک نکرده بودن و به صورت معلق دراومده بود و بعد پرداخت تمام اطلاعاتم سرجاش بود
    کسی که اینجور تجربه ها رو داره تو هاستینگ ایران باید هم به فکر خرید از زیر ساخت بیفته
    این مشکل فقط و فقط به خاطر یه مشت بچه زیر 18 سال به وجود اومده که هجوم اوردن به سمت بازار هاستینگ که باعث بی اعتمادی مدیران سایت و خراب شدن کاسبی کسانی که سالهاست دارن تو این ضمینه فعالیت میکنن شده
    نمیدونم با این وضع اینده هاستینگ ایران به کجا کشیده خواهد شد !!!
    از نظر من اشباع نشده هاست فروش زیاد شده وگرنه تعریف شرکت یا خدمات دهنده میزبانی چیزی دیگست
    همین انجمن افرادی داریم که ادعاشون شرکت هاست گیتور هم به لرزه میندازه طرف اومده از هتزنر سرور گرفته وی پی اس با 2 برابر منابع خود هتزنر که وی پی اس هم میفروشه میده نصف قیمت هتزنر تازه هتزنر ساپورت تلفنی نداره این آقایون دارند همینا بازار رو باز گذاشتن بقول شما برای بچه مدرسه ای
    بچه مدرسه ای که نمیتونه از دیتا سنر هاست بگیره پس کیسکه داره بهش نمایندگی میزبانی یا وی پی اس میده با علم بر زیر 18 سال بودن این فرد داره میده بخاطر ... موندم طرف داره برای ماهی 10 هزار تومن سرور میفروشه!!!!!! واقعا میصرفه؟ چرا آخه؟!! من کاری به ارزون دادنش ندارم اما این قیمتها معلومه تهش میشه چی .. قلی پسرم بیا با پولی که در اوردی یک بقالی بزنیم مواد غذای در محله عمده بدیم طرف هم میره میبینه سودش خوبه تلفن خاموش سایت دوون و بی اعتمادی پشت بی اعتمادی که علاقه افراد رو به خرید مستقیم بیشتر میکنه.

مورد دیدم طرف اومده سرور فلان هتزنر که ستاپی هست بقول خودش از مارکت هم نمیده اما 5% زیر قیمت دیتا سنتر + میگه تعداد نا محدود حالا بگیم 2تا کنسلی باشه ما باقیش میخواد بره از مارکت بخره وبمستر که تونسته سایتش رو بیاره در مکان والا قرار بده درک داره میفهمه این ریگی تو کفشش هست و این میشه که به همه به این دید نگاه کنه بگه از کجا معلوم سرور مارکتی نخرید و پول ستاپ گرفته از من
    دوستی بود میگفت من پول دادم core i7 2600 با هارد اینترپرایز 2 ترا از مارکت برام بخرند بعد مدتی یکی که وارد بود سایت رو دادم دید و فهمیدم تا سری هاردهای قدیمی هتزنره خوب چرا؟ تفاوتش فقط ماهی 3 یورو هست اخلاقا ارزش این کار رو داره این مبلغ؟
    آیا راز موفقیت ارزون فروشیه؟ پس هیچ وقت نباید هاست ایران ایران هاست پارس پک و... موفق میشدند چون گرون نمیدن به قیمت میدن حالا از ساپورتشون تعریف و تمجید نمیکنم هستند کسانیکه در همین انجمن بهتر عمل مکنند اما ....

چرا باید در شهر کوچکی چون .... 10 تا شرکت هاستینگ باشه؟؟؟!!! نمیشد 2 تا شرکت 5 نفره میزدین و بازار و کیفیت رو قبضه میکردین؟
    هیچ منیجری کامل نیست بعضا دیدم مواردی ساده و بقولی کلاس اولی رو یک وبمستر متوجه شده که روی سرور باید لحاظ بشه اما اون منیجر ندیده
    نفس کار گروهی همینه هرچی کامل باشی باز خطای انسانی وجود داره
    ویرایش توسط parsfa-seller : June 28th, 2015 در ساعت 02:08

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)