نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
سلام و درود.
دوست عزیز,بذارید بعضی چیزا رو من بهتون بگم و فقط بخاطر این میگم که انگاری طرز فکرتون از من و امثال من مشابه هستش.
من خودم چند ساله توی اینترنت هستم.از زمانی که هاست ماهی هزار تومن بود من هاست داشتم تا همین الان و به اندازه ای که من با دیتاسنترهای مختلف کار کردم و هاستینگ ها کار کردم,حتی شمایی که یک فروشنده خوب و بزرگ هستین هم کار نکردین.
خیلی نفرات کلاه برداری کردند که حتی امروز تاپیک فروششون رو دیدم.اما هیچی نگفتم.چند ساله کلاه برداری مد شده و خیلی ها این کارو انجام میدن.اما همه مثل هم نیستن.قرار نیست که به ازای هر کلاه برداری آدم بره بگه فلان شده پیش مدان شده.
اکثرا منو به همین اسم IrIsT میشناسن و اکثر تیم ها که این اسم هست مال منه.برید ببینید تاحالا از کسی شکایت کردم؟
شده دست یکی رو رو کردم و رو هم میکنم.اما نشده هی تند تند توی سایت های دیگه بیام بزنم کلاهبرداری فلان هاستینگ.شما یک نمونه داخل همین سایت بگید که از کسی بد گفتم.
بگین دیگه.کافر همه را به کیش خود پندارد.
نمیخوام واسه حرف شما صحبت کنم.چون مطمئنم اگه یکم دیگه بیشتر واسه حرف شما صحبت کنم,دیگه توی تاپیک من حرف از اینکه فلان میکنید و خط و نشون کشیدن نمیکنید.
پس لطفا شما قیمت بدین,انسان ها یک چیزی نهفته ای دارن که مخفی نیست.اما ما خودمون مخفیش کردیم.اونم عقل هستش.بر اساس عقل میشه درصد کلاهبرداری رو کم کرد.

بهتره منحرف نشیم.
آفر لطفا تا چیزی نگفتم.
برای عدم انحراف تاپیک و رسیدن شما به افر مورد نظر، بنده چیزی نمیگم با وجود توهین های ظریفی که در متن به بنده و سایر دوستان کردید.
اگر تمایل دارید، در یاهو یا پیام خصوصی، پاسخ شما را میدهم

موفق باشید