سلام دوستان
یک سامانه پیامک بین المللی لازم دارم که امکان ارسال گروهی تعداد بالا هم داشته باشه شماره هم از ایران نباشه
و مهمترین اصل هم اینکه api داشته باشه
یک سامانه پیامک بین المللی لازم دارم که امکان ارسال گروهی تعداد بالا هم داشته باشه شماره هم از ایران نباشه
و مهمترین اصل هم اینکه api داشته باشه
ویرایش توسط Dedicate : June 26th, 2015 در ساعت 15:55
سلام . من یکی برایتان ثبت نام می کنم . البته این پنل را قبلاً به قیمت 150 هزار تومان می فروختیم که اکنون به رایگان در اختیار شما قرار می گیرد.
اسکن شناسنامه و پشت و رو کارت ملی تان را به همراه آدرس کامل و شماره موبایل تان به ایمیل زیر برایم بفرستید
naser_hdry@yahoo.com
و شماره من را در تلگرام یا وایبر ادد کنید تا در صورت نیاز از طریق وایبر با هم در ارتباط باشیم
09149094295
بلی دوست عزیز مگر میشه سامانه نداشته باشم
شما هم می توانید ثبت نام کنید از لینک زیر
sms.nicpars.ir
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
نه شماره خارجی داخلش نیست اما ارسال بین المللی به شماره های تمام کشورها را دارد.
اگر می خواهید که شماره خارجی داشته باشد باید از سرویس دهندگان خارج از کشور تهیه بکنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)