برای کشور هایی نظیر عربستان؛ عراق؛ سوریه؛ 5 میلیون تومان وثیغه توسط پلیس گذرنامه ( +10 ) دریافت میشه و برای کشور هایی نظیر ترکیه و دُبی 15 میلیون تومان .
برای کشور هایی نظیر عربستان؛ عراق؛ سوریه؛ 5 میلیون تومان وثیغه توسط پلیس گذرنامه ( +10 ) دریافت میشه و برای کشور هایی نظیر ترکیه و دُبی 15 میلیون تومان .
دوست عزیز
شما اگه تجربه ندارید باید با یک نفر که تجربه داره به این شهر مراجعه کنید
باید بلد باشید از کجا و از چه اشخاصی خرید کنید و همچنین الزامات قانونی را کاملا رعایت کنید تا به مشکل دچار نشید
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&...25&pageid=3073
منظور از سفر نیمه علمی چیه؟
چون من میخوام برم کتاب و لپ تاپ و... واسه دانشگاه و امتحانات مایکروسافت بخرم
دوستدار کتاببلیان
دوسته عزیز 50 میلیون میشه حدود 16 هزار دلار که هیچی نیست, شما میتونی 14 هزار یورو هم ببری اونجا چنجش کنی
یورو خوبیش اینه که پولاش درشته. اسکناس 500 یورویی هم هست!! یعنی کلا 24 تا اسکناس 500 یورویی ببری بسته. اونجا هم میبری به درهم چنجش میکنی(البته فی هم میخوره که زیاد نیست)
اگه مشکل سربازی داری که اصلا دبی نرو
اما اگه سربازیت اکیه شما بر فرض 30 تا لب تاپ بیاری. هر کدوم با جعبه و ایناش حداقل 3 کیلو میشه. جمعا 90 کیلو که اگه با ماهان بخای بیای تهران 60 کیلو اضافه بار میخوری.(ماهان تا 30 کیلو بار رو اجازه میده) ماهان به ازای هر یک کیلو اضافه بار تو دبی 20 درهم میگیره یعنی 1200 درهم باید پای کانتر تو فرودگاه پیاده شی. بقیشم میای تو فرودگاه تهران. که تو فرودگاه برای لب تاپ 10 تا 12 درصد گمرک میگیرن + 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده. یعنی چیزی حدود 20 درصد از 50 میلیون تومن جنست رو باید اونجا گمرکی بدی + هزینه ترخیص کار(اگه کارت بازرگانی نداری باید ترخیص کار بگیری)
اگه خاستی بگو من چون تجربه این کار رو دارم و تو این کار دستی دارم میتونم هزینتو از دمه خونتون تا دبی و از دبی تا دمه خونتون همراه با لب تاپ ها تخمین 90 درصد بزنم
ویرایش توسط openz : June 26th, 2015 در ساعت 15:26
داداشم ميتوني توضيح بدي واردات كوشي موبايل جطورياست ؟!!
هم مبادي رسمي
هم كباد غير رسمي
با سلام
توصیه میکنم قبل از اینکه دبی برید ارز تهیه کنید و با ریال نرید
بنده در طول مدتی که زندگی میکردم بسیاری ازا یرانی ها در دبی گرفتار بودند همیشه سعی در کمک کردنشون داشتم حتی صرافی های ایرانی هم زیاد جرات نداشتند پول ایرانی چنج کنند چرا که کمتر صرافی حاضر به قبول کردند ریال بودند.
و الا هم وضع به همین شکل هست
حتما ارز داشته باشید غیر از ریال همراهتون تا گرفتار نشید
۱- چک پول بهتر قبول میکنند
۲- پول خراب شده یا خط خطی به ندرت قبول میکنند
جهت اطلاع از راه قاچاق هم فعلا از راه بندرعباس هیچ چیزی گران قیمت وارد نکنید
مرزبانی به خاطر مسائلی امنیتی مثل داعش و یا مبارزه با قاچاق به شدت در حال تفتیش لنچ ها هستند.
الان کتاب گمرک 94 که گرفته بودم رو نگاه کردم, گمرک گوشی مبایل 7 درصد + 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده( سال 92 یادمه گمرک گوشی 25 درصد بود بعد شد 10 درصد الان شده 7 درصد) این 7 درصد هم 4 درصدش به خاطر عوارض فرهنگی هست اون 3 درصدش دیگه نمیدونم واسه چیه!داداشم ميتوني توضيح بدي واردات كوشي موبايل جطورياست ؟!!
هم مبادي رسمي
هم كباد غير رسمي
پست قبلی خودم رو تصحیح میکنم: گمرک لب تاپ شده 15 درصد! + 9 درصد مالیات که جمعا میشه 24 درصد!
بهترین کار برای واردات گوشی از مبادی قانونی هست چون هزینش فرقی با مبادی غیرقانونی نداره. (فرد قاچاقچی حداقل برای هر گوشی که بخاد وارد کنه 150 تومن میگیره)
- - - Updated - - -
به لنج های دبی زیاد گیر نمیده. چون ایران با دبی قرداد امنیتی داره و همچنین دبی با داعش بسیار مخالفه. بیشتر رو کشورهای دیگه مثله بحرین, کویت, عربستان حساسه...مرزبانی به خاطر مسائلی امنیتی مثل داعش و یا مبارزه با قاچاق به شدت در حال تفتیش لنچ ها هستند.
با سلام
اختیار دارید
فقط بحث داعش و تروریست نیست
قاچاق گازوئیل و...
به شدت تفتیش میشن به طوری که خیلی ها مجبور به انداختن اجناس مثل TV و... به داخل اب میشن.
بنده هرچی لنچ مشاهده کردم در Deira همه ایرانی هرمزگان و بوشهر بودند .
اگه هم بوده باز هم اصلشون برمیگشت به ایرانی هایی که در همانجا که اصولا در جافلیه یا سطوه زندگی میکردند که در هر صورت متعلق به هموطنانمون بودند.
بله بنده هم خیلی شنیدم که میگن طرف ناامید شده جنسشو پرت کرده تو اب. دلایل زیادی هم داره:جریمه شدن لنج, گمرک, شرکت های نامعتبر در دبی و ... یکی از اونها اینه که مثلا طرف دوربین دست دوم میاره اونجا خریده 100 هزار تومن حالا تو گمرک ایران باید گمرک یه دوربین نو رو بده که میشه مثلا 500 هزار تومن! دلیلشم خرید اجناس تقلبی و بدونه hs کده
سلام مجدد
از ایران به صورت قاچاق چیزی بردن به امارات خیلی سخت و غیر ممکن بوده است به خاطر اینکه افسرهای اماراتی رشوه قبول نمیکنند
اما
از آن طرف قضیه راحتر بود از دبی به ایران جنس اوردن راحتر از مرزبانی عبور میکردند با پرداخت رشوه اجناسشون عبور میدادند . مثلا از ۱۰۰ تا lcd ۲-۳ عدد رو میدادند به خود اون مرزبانی که در حال تفتیش هست....
بنده همیشه تاسف میخوردم وقتی عرب ها چنین چیزی رو میگفتند و حقیقت هم بود و نمیشد کتمان و یا انکارش کرد.
اما الا بسیار سختر شده و قضیه کمی بهتر و فرق کرده در باب رشوه
نمیدونم ربط به تاپیک داشته باشه یا نه ولی اگه لنچی که قراره در امارات پهلو بگیره فقط کافیه فقط کافیه چند گرم تریاک یا مواد مخدر همراهش داشته باشه مساوی هست با مصادره کردن لنچ و زندان سنگین برای ناخدا و... مهم نیست از هر ملیتی باشه
امارات قوانین استاندارد و سنگینی رو داره.
ویرایش توسط novinvps.com : June 26th, 2015 در ساعت 16:14
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)