نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: اطلاعات مهم برای سفر به دوبی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید openz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض پاسخ : اطلاعات مهم برای سفر به دوبی

دوسته عزیز 50 میلیون میشه حدود 16 هزار دلار که هیچی نیست, شما میتونی 14 هزار یورو هم ببری اونجا چنجش کنی
    یورو خوبیش اینه که پولاش درشته. اسکناس 500 یورویی هم هست!! یعنی کلا 24 تا اسکناس 500 یورویی ببری بسته. اونجا هم میبری به درهم چنجش میکنی(البته فی هم میخوره که زیاد نیست)

اگه مشکل سربازی داری که اصلا دبی نرو

اما اگه سربازیت اکیه شما بر فرض 30 تا لب تاپ بیاری. هر کدوم با جعبه و ایناش حداقل 3 کیلو میشه. جمعا 90 کیلو که اگه با ماهان بخای بیای تهران 60 کیلو اضافه بار میخوری.(ماهان تا 30 کیلو بار رو اجازه میده) ماهان به ازای هر یک کیلو اضافه بار تو دبی 20 درهم میگیره یعنی 1200 درهم باید پای کانتر تو فرودگاه پیاده شی. بقیشم میای تو فرودگاه تهران. که تو فرودگاه برای لب تاپ 10 تا 12 درصد گمرک میگیرن + 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده. یعنی چیزی حدود 20 درصد از 50 میلیون تومن جنست رو باید اونجا گمرکی بدی + هزینه ترخیص کار(اگه کارت بازرگانی نداری باید ترخیص کار بگیری)
    اگه خاستی بگو من چون تجربه این کار رو دارم و تو این کار دستی دارم میتونم هزینتو از دمه خونتون تا دبی و از دبی تا دمه خونتون همراه با لب تاپ ها تخمین 90 درصد بزنم
    ویرایش توسط openz : June 26th, 2015 در ساعت 15:26

2. تعداد تشکر ها ازopenz به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)