-
August 6th, 2010, 16:25
عضو انجمن
پاسخ : سلام آخر واسه Reseller چه کار کنم.
از the planet خواستید بهتون میدم
-
-
August 6th, 2010 16:25
# ADS
-
August 6th, 2010, 16:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
آمار سایت های top 10 اکثرا واقعی نیست و زیر میزی رد و بدل می شه.
بهتره سرویس ماهانه بگیرید و کیفیت رو بسنجید. امنیت هم خیلی مهمه.
البته سایت های خارجی خیلی بی رحم هستند و به سرعت ساسپند یا جریمه می کنند.
تاييد ميشه!اكثرشون به نوعي با هم afflicate كار مي كنند...
منم هاست فروش نيستم،ولي كم نديدم همين سايت هاي معروف ريسلر هاشون رو به بهانه هاي الكي ساسپند كنند...
اگه مشكل مالي نداريد از يكي از شركت هاي top ايراني بگيريد،هم كيفيت بالا و هم بي دليل ساس نمي كنند و جرمه بخوان!
-
-
August 6th, 2010, 16:30
عضو انجمن
با سلام
من فروشنده هستم ولی نمی گم از ما بخر بهتره از ایران بگیری از شرکت های معروفی مثل میهن نیک خارجی هم خواستی این هست Reseller Hosting, Web Hosting & Domain Names | Web Hosting Heart Internet
-
-
August 6th, 2010, 18:29
عضو دائم
-
-
August 6th, 2010, 18:50
دوستانی اگه یه کمی نتد رفتم از هم معذرت می خوام دوستان اما باورتون نمیشه من عرض یک هفته 3 بار هاست جا به جا کردم بار آخری از بهترین ها که شما گفتید گرفته بودم از ورد پرس استفاده کردم کلی افزونه فعال کرده بودم php مموری 32 مگ پر شد گفتن اگه کمک نکنید جرمیشه میشد اگر ادامه بدبد بلوک!
پول زیاد میگیرن بعد این طوری هم میگن من هم جمع کردم افتادم دنبال این که خودم اول مشتری جذب کنم بعد با مشتریام برم سرور بگیرم که دیگه کسی نواد بم بگه این طوری کن اون طوری کن
-
-
August 6th, 2010, 19:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iran000
دوستانی اگه یه کمی نتد رفتم از هم معذرت می خوام دوستان اما باورتون نمیشه من عرض یک هفته 3 بار هاست جا به جا کردم بار آخری از بهترین ها که شما گفتید گرفته بودم از ورد پرس استفاده کردم کلی افزونه فعال کرده بودم php مموری 32 مگ پر شد گفتن اگه کمک نکنید جرمیشه میشد اگر ادامه بدبد بلوک!
پول زیاد میگیرن بعد این طوری هم میگن من هم جمع کردم افتادم دنبال این که خودم اول مشتری جذب کنم بعد با مشتریام برم سرور بگیرم که دیگه کسی نواد بم بگه این طوری کن اون طوری کن
اون موقع شما به مشتریهاتون میگید اینطوری کن ، اونطوری کن :D
خوب بهتون پیشنهاد میکنم از vps استفاده کنی کسی هم کاری بهتون نداره
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
August 6th, 2010, 19:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iran000
rn4j1m1 درسته ميگه،يك vps بگير ... همه چيزم دست خودته.دردسر هاستينگ به مراتب بيشتر ه وخيلي اذيت ميكنه واصلا هم سودي نداره(مگه اينكه حرفه اي،تيمي و با سرمايه گذاري اوليه كار كنيد وگرنه خرج سرور هم در نمياد!)
فكر كن فقط 20 يوزر داشته باشي و مدام پشتيباني بخوان!شب و روز نميذارن براي آدم!
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2010, 21:41
عضو انجمن
از یک شرکت معتبر بگیر .
درصورت امکان قرار داد بخواهید.
این طوری شرکت ایرانی خارجی فرق نداره البته ایرانی بهتره اینطوری چون دسترسی فیزیکی هم دارید
-
-
August 7th, 2010, 14:01
عضو انجمن
با سلام
دوستان زیادی هستند توی این فروم که خیلی فعالنند و vps با قیمت و کیفیت خوب ارائه می کنند بهتره از اونا کمک بگیری.
-
-
August 7th, 2010, 14:37
پیشنهاد من شرکتهای ایرانیه. من خودم کارمو از ریسلر شروع کردم. شرکتهای ایرانی برای ریسلر مناسب ترن. ریسلر شرکتهای خارجی وابستگی زیادی به شرکت اصلی داره.
(امضامم برداشتم کسی فکر نکنه تبلیغ کردم)
-