-
August 6th, 2010, 17:14
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی از اروپا

نوشته اصلی توسط
J4vad
متوجه نمی شوم ! این سایت از Netdirekt سرویس می دهد ؟!
سوال سختی نبود. گفتن رابط روسی شما robobil هستن یا نه ؟!
https://robobill.net/hosting.php?pt=ds&spt=31
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2010 17:14
# ADS
-
August 6th, 2010, 17:20
عضو انجمن
بله مثل اینکه اشتباه گرفتید دوست عزیز من نگاه کردم ایشون هم از Netdirekt سرویس می دهند اما قیمتی که من دادم زمین تا آسمون با قیمت اشون فرق می کنه ضمن اینکه من لیست ایمیل هایی را به شما دادم که خودم به این ایمیل دسترسی دارم وگرنه کدام سایت لیست ایمیل ها را به شما می دهد که این بدهد ؟! و همچنین پنل سرور من را در Netdirekt می توانید مشاهده کنید .

خیلی برای من جالبه که در کل این فاروم همه سعی می کنند دست اون یکی رو رو کنند بدون هیچ آگاهی ..... البته مهم نیست چون کار اصلی بنده فروش سرور اختصاصی نیست و هر کسی هم که برای اون تهیه کردم همکار بوده .... و اگر در سایت نگاه کنید قیمت این سرور ها را نگذاشته ام ...
موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها از J4vad به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2010, 17:38
چرا به خودت میگیری ؟!!!
یه سوال پرسیده شد و جوابش آره یا نه بود !!! اگه به خودت شک داری که قضیش فرق میکنه ...
الان کسی از من بپرسه رابط شما با فلان جا کیه، یا میگم آره یا نه یا هم میگم امکان پاسخگویی نیست. نیازی به بر هم زدن زمین و زمان نیست که !!!
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2010, 18:20
از محمد عزیز ممنونم
بله دقیقا منم منظورم همون بود. خواستم بدونم از اینجا گرفتین؟ که ساپورتشون خوبه. چون شنیده بودم ساپورت خوبی دارند این شرکت روسی
-
تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2010, 19:03
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2010, 13:46

نوشته اصلی توسط
tukanet
متاسفانه باید بگم این دیتاسنتر اصلا سیستم پاسخگویی خوبی نداره !
من دو تا ایمیل زدم براشون ، اولی که دو روز بعد جوابش رو دادند ، دومی هم که بعد سه روز هنوز خبری ازش نشده !
دوستانی که با این دیتاسنتر کار میکنند ( J4vad و taghikhani ) روش خاصی برای برقراری ارتباط دارید ؟

ما که نتونستیم درست حسابی جواب بگیریم ، اگه فروش اینقدر کند باشه وای به حال پشتیبانی ....
سیستم تیکتینگشون خیلی سریع جواب میده. ولی وقتی از داخل سایت بهشون ایمیل بدی دیر جواب میدن. انگار ایمیل info رو دیر به دیر چک میکنن.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
تعداد تشکر ها از taghikhani به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2010, 13:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taghikhani
سیستم تیکتینگشون خیلی سریع جواب میده. ولی وقتی از داخل سایت بهشون ایمیل بدی دیر جواب میدن. انگار ایمیل info رو دیر به دیر چک میکنن.
آدرس سیستم تیکتینگشون چیه ؟
توی Customer Panel هست ؟ ندیدم
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
تعداد تشکر ها از vPsPersia.COM به دلیل پست مفید