صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: درخواست vps برای دانلود-آپلود

عضو انجمن morgoet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    181
    تشکر شده در
    152 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست vps برای دانلود-آپلود

با سلام
    سرور مجازی 1024 ماهانه - 25.000 تومان قابل ارائه میباشد
    XVPS | سرور مجازی | سرور اختصاصی| میزبانی وب| ثبت دامنه
    برای مشاهده سایر پلان ها اینجا کلیک کنید
    منابع اختصاصی – پنل تحت وب – قیمت مناست – بازگشت وجه در صورت نا رضایتی - آپتایم بالا

امکان تست سرویس/ سرور ها موجود میباشد

جهت دریافت سرور مجازی برای تست کیفیت و یا مشاوره رایگان با پشتیبانی در ارتباط باشید

ارتباط با بخش فروش و پشتیبانی (بر روی تصاویر کلیک نمایید)

--------

دارای نماد اعتماد دو ستاره
    ایکس وی پی اس
    021-77485724
    Telegram : @xvps_ir

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    باسلام
    دوست عزیز این اعتماد ما به شما هست؟
    +
    Posted on Friday 19th June at 06:14
    چیزی که مسلم هستش من مشتری دائمی شما هستم این که حقوق بنده دیر کرد داره یک چیزی عادی هستش .من خواهشی که دارم امروز بای بنده راه اندازی کنید سرور (وی پی اس رو)من ول میدم فردا اول صبح باستون واریز کنم با تشکر.
    +
    خب به حرفتون عمل کردید؟
    ===============================
    دوستان عزیز توجه کنید ایشون سرور به رایگان میخواند . از سرور های ما به رایگان استفاده کردند و فاکتور ها رو پرداخت نکردند حالا معلوم نیست چه نقشه ای دارند!
    دوست عزیز شما خودتون میدونید که من قبلا مشتری شما بودم و فاکتور هام رو پرداخت میکردم.این که دیر پرداخت کردم حتما مشکلی پیش اومده هیچ انسانی وجود نداره که خطا نکنه.این هم که پست گذاشتم به خاطر این بوده که سرویسی ببینم ارزون تر هستش یا نه..حالا بنده هم به خاطر اینکه شما از من دلخور نباشید عصر فاکتور رو پرداخت میکنم و شما هم سرویس رو به من تحویل بدید همون عصری.این رو توی تالار گفتم که نگید من بد حساب هستم.اگه با این کار موافق هستید که عصری پرداخت کنم همین جا پاسخ بدید.
    با تشکر

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pwesianwhmcs نمایش پست ها
    عرض سلام و خسته نباشید و با آورزی قبولی طاعات و عبادات و نماز روزه های شما دوستان عزیز .
    عرضم به حضورتون که نیازمند یک وی پی اس اشتراکی هستم که بشه باهاش دانلود-آپلود کرد،هنگ نکنه،قیمت مناسب باشه.پولش هم نقد هستش.خواهشا قیمت ها بالا نباشه،قیمت ها رو مناسب بگید و اینکه مشخصات سرور زیاد بالا نباشه چون من نمیخوام چیزی روش نصب کنم و فقط میخوام باهاش آپلود- دانلود کنم پس فشار روی سرورتون نمیاد .برای چندمین بار یک وی پی اس اشتراکی با قیمت مناسب با مشخصات زیاد بالا نباشه فقط همینقدر که هنگ نکنه.
    دوستان قیمتاتون رو لطفا همینجا بگید بهتون پیام میدم. با تشکر.
    راستی دوستان تا فراموش نکردم حتما جایی رو که معرفی میکنید پشتیبانی قوی داشته باشه.
    بازم با تشکر
    id yahoo:gholamreza.nullfa
    sms:09307594436
    دوستان خواهشا اگه امکانش هست از طریق آیدی یاهو پیام ندید و بیشتر قیمتاتون رو اینجا بگید و یا اس ام اس بدید.دوستان منتظرتون هستم
    با تشکر.
    سلام
    با ماهی ۱۵ تومان در خدمت شما هستیم
    از المان

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

با سلام،

سرویس درخواستی شما در آنلاین سرور موجود می باشد.

در تمامي پلانهاي پيشنهادي پايين، دسترسي مدير سيستم (Administrator/root) در اختيار شما خواهد بود و اين امکان وجود دارد تا با Remote Desktop و يا SSH سرور مجازي آلمان خود را مديريت نماييد و با خيال راحت و بدون نگراني از دخالت ديگران در برنامه هاي شما، از سرور مجازي آلمان اختصاص يافته خود استفاده نماييد مزاياي سرور مجازي آلمان (VPS) نسبت به سرور اختصاصي:

هزينه: در واقع شما همه قابليتهاي يک سرور اختصاصي آلمان را با کسري از هزينه هاي آن خواهيد داشت.

مديريت پذيري: ابزارهاي تعبيه شده در VMware و SolusVM (مجازي‌سازي مورد استفاده در آنلاين سرور ,مديريت سرور مجازي را از خارج آن بسيار آسان ميکند.

انعطاف پذيري: ارتقاءمنابع اختصاص يافته براي يک سرور مجازي آلمان ، در صورت نياز به منابع بيشتر به راحتي و بدون نياز به جابجاي اطلاعات و اختلال بلندمدت در سرويس قابل انجام است.

پلان ها :

مشخصات 512 مگابایت 1 گیگ 2 گیگ
    CPU 1 هسته 1 هسته 2 هسته
    HDD 15 گیگ 20 گیگ 30 گیگ
    IP اختصاصی 1 عدد 1 عدد 1 عدد
    ترافیک ماهیانه نامحدود نامحدود نامحدود
    پورت سرور 1 گیگابیت 1 گیگابیت 1 گیگابیت
    دسترسی Root
    سیستم عامل ............به انتخاب کاربر............ ...........به انتخاب کاربر........... ...........به انتخاب کاربر...........
    پشتیبانی 24 ساعته
    هزینه ماهیانه 26000 تومان 31000 تومان 40000 تومان
    سفارش

اطلاعات بیشتر :
    تمامی پورت های شبکه 1 گیگابیت می باشند و سرور های مجازی آلمان از دیتا سنتر Hetzner می باشد که دارای پورت قدرت مند تری نسبت به سایر دیتا سنتر ها می باشد
    سرور های آلمان با توجه به پورت مناسبی که دارند جهت دانلود و آپلود سنتر گزینه مناسبی می باشند
    این سرور ها برای افرادی که نیازمند کیفیت بیشتری هستند و یا برای کار هاستینگ ، سرور نیاز دارند مناسب می باشد
    انواع سیستم عامل های لینوکس و ویندوز قابل ارائه می باشد(برای انتخاب سیستم عامل بر روی سفارش محصول کلیک نمایید)
    در صورت نیاز برای مدت محدود دسترسی به کنسول VNC در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت
    هزینه نصب تمامی سرور های مجازی آنلاین سرور رایگان می باشد.
    کنترل پنل خاموش ، روشن ، ریستارت و… مربوط به سرور ، از داخل پنل کاربران در دسترس می باشد
    موارد خلاف قوانین دیتاسنتر مثل : هک ، بوت ، کرک ، اسپم ، داس ، دیداس و…. به شدت برخورد خواهد شد.
    مدت زمان تحویل سرور مجازی آلمان بین 15 دقیقه تا 24 ساعت می باشد (معمولا همان روز تحویل میگردد)
    امکان تعویض سیستم عامل در ماه یکبار بصورت رایگان فراهم می باشد
    هزینه هر آی پی اضافه 10,000 تومان می باشد
    هزینه هر 50 گیگ هارد اضافه 10000 تومان ماهانه می باشد
    هزینه هر 512 مگابایت رم اضافه 7000 تومان ماهانه می باشد
    هزینه هر 1 هسته سی پی یو اضافه 7000 تومان ماهانه می باشد
    برای پاسخگویی به سوالات دیگر میتوانید از طریق پشتیبانی زنده در سایت ،تماس تلفنی با واحد فروش و یا تیکت با ما در ارتباط باشید

برای مطالعه توضیحات و افرهای بیشتر اینجا کلیک نمایید.

بخش فروش آنلاین سرور
    اکرم فارابی
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

عضو انجمن sina.click آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    471
    تشکر تشکر شده 
    271
    تشکر شده در
    216 پست

عرض سلام و خسته نباشید و با آورزی قبولی طاعات و عبادات و نماز روزه های شما دوستان عزیز .
    عرضم به حضورتون که نیازمند یک وی پی اس اشتراکی هستم که بشه باهاش دانلود-آپلود کرد،هنگ نکنه،قیمت مناسب باشه.پولش هم نقد هستش.خواهشا قیمت ها بالا نباشه،قیمت ها رو مناسب بگید و اینکه مشخصات سرور زیاد بالا نباشه چون من نمیخوام چیزی روش نصب کنم و فقط میخوام باهاش آپلود- دانلود کنم پس فشار روی سرورتون نمیاد .برای چندمین بار یک وی پی اس اشتراکی با قیمت مناسب با مشخصات زیاد بالا نباشه فقط همینقدر که هنگ نکنه.
    راستی دوستان تا فراموش نکردم حتما جایی رو که معرفی میکنید پشتیبانی قوی داشته باشه.
    بازم با تشکر
    دوستان خواهشا اگه امکانش هست از طریق آیدی یاهو پیام ندید و بیشتر قیمتاتون رو اینجا بگید و یا اس ام اس بدید.دوستان منتظرتون هستم
    با تشکر.
    با سلام
    سرور مجازی مورد نظر شما از بهترین دیتاسنترهای جهان با مشخصات زیر قابل تقدیم است :

Ram 1024
    O.S : Windows 2003 - 2008 - 2012 , linux , mikrotik
    Cpu : Xeon E3-1230 V3 3.20 GHz
    Port : 1Gbps
    uptime : 99.9%
    ماهانه 30 تومان
    با کیفیت و پشتیبانی تضمینی
    دارای نماد اعتماد الکترونیکی و پنل ریبوت
    در صورت نیاز تیکت یا پ.خ بدین

http://top-vps.com
    ..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
    wWw.Top-Vps.CoM
    دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره

عضو انجمن novin-web آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    2,754
    تشکر شده در
    2,396 پست

سلام

افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :

سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
    رم: 2 گیگ
    هارد: 100 گیگ
    پورت: 1 GBps نا محدود
    کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
    سی پنل رایگان
    دایرکت ادمین رایگان
    ماهانه: 39 تومان

پلن های سرور مجازی

فروش ویژه:
    رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
    سفارش
    و
    http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست
    تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
    موبایل: 3715950-0937
    وایبر: 09213601063

ایمیل :admin@novinhost.org
    یاهو : novinhost
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
    دارای نماد اعتماد
    تا 24 ساعت بک مانی
    کیفیت شعار نیست
    سرور مجازی | سرور اختصاصی
    تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
    سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

دوست عزیز شما خودتون میدونید که من قبلا مشتری شما بودم و فاکتور هام رو پرداخت میکردم.این که دیر پرداخت کردم حتما مشکلی پیش اومده هیچ انسانی وجود نداره که خطا نکنه.این هم که پست گذاشتم به خاطر این بوده که سرویسی ببینم ارزون تر هستش یا نه..حالا بنده هم به خاطر اینکه شما از من دلخور نباشید عصر فاکتور رو پرداخت میکنم و شما هم سرویس رو به من تحویل بدید همون عصری.این رو توی تالار گفتم که نگید من بد حساب هستم.اگه با این کار موافق هستید که عصری پرداخت کنم همین جا پاسخ بدید.
    با تشکر
    بله مشکلی نیست
    بنده هم طبق قول و تهدی که دارم باید به شما سرویس بدم. از سیستم تیکت در تماس باشید مشکل رو رفع کنیم.
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

عضو انجمن fanous_m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    705
    تشکر شده در
    521 پست

cp.aratweb.com
    سرور با منابع کاملا اختصاصی و dedicate ارائه می گردد
    گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
    www.aratweb.com
    وایبر - تلگرام : 09369861607

عضو انجمن mizbanwebhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    884
    تشکر شده در
    682 پست

بازم با تشکر
    با تشکر.
    با سلام

با 50% تخفیف د خدمتتون هستیم

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=144110
    شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
    XZN Hosting

عضو انجمن berbidvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    844
    تشکر شده در
    718 پست
    خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)