نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: درخواست vps برای دانلود-آپلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست vps برای دانلود-آپلود

نقل قول نوشته اصلی توسط pwesianwhmcs نمایش پست ها
    عرض سلام و خسته نباشید و با آورزی قبولی طاعات و عبادات و نماز روزه های شما دوستان عزیز .
    عرضم به حضورتون که نیازمند یک وی پی اس اشتراکی هستم که بشه باهاش دانلود-آپلود کرد،هنگ نکنه،قیمت مناسب باشه.پولش هم نقد هستش.خواهشا قیمت ها بالا نباشه،قیمت ها رو مناسب بگید و اینکه مشخصات سرور زیاد بالا نباشه چون من نمیخوام چیزی روش نصب کنم و فقط میخوام باهاش آپلود- دانلود کنم پس فشار روی سرورتون نمیاد .برای چندمین بار یک وی پی اس اشتراکی با قیمت مناسب با مشخصات زیاد بالا نباشه فقط همینقدر که هنگ نکنه.
    دوستان قیمتاتون رو لطفا همینجا بگید بهتون پیام میدم. با تشکر.
    راستی دوستان تا فراموش نکردم حتما جایی رو که معرفی میکنید پشتیبانی قوی داشته باشه.
    بازم با تشکر
    id yahoo:gholamreza.nullfa
    sms:09307594436
    دوستان خواهشا اگه امکانش هست از طریق آیدی یاهو پیام ندید و بیشتر قیمتاتون رو اینجا بگید و یا اس ام اس بدید.دوستان منتظرتون هستم
    با تشکر.
    باسلام
    دوست عزیز این اعتماد ما به شما هست؟
    +
    Posted on Friday 19th June at 06:14
    چیزی که مسلم هستش من مشتری دائمی شما هستم این که حقوق بنده دیر کرد داره یک چیزی عادی هستش .من خواهشی که دارم امروز بای بنده راه اندازی کنید سرور (وی پی اس رو)من ول میدم فردا اول صبح باستون واریز کنم با تشکر.
    +
    خب به حرفتون عمل کردید؟
    ===============================
    دوستان عزیز توجه کنید ایشون سرور به رایگان میخواند . از سرور های ما به رایگان استفاده کردند و فاکتور ها رو پرداخت نکردند حالا معلوم نیست چه نقشه ای دارند!
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

2. تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)