-
June 24th, 2015, 03:09
مشکل فضای هارد
یه سرور اختصاصی 2x3 TB از هتزنر دارم از طریق lvm هاردش رو پارتیشن بندی کردم و centos 6.6 روش نصب کردم
این پارتیشن هام هستش :
http://pokit.org/get/?23b31d49814411...a03f8924f7.jpg
همونطور که می بینید مجموع فضای هاردهام 4 ترابایت می شه در حالی که باید یه چیزی حدود 5.6 ترابایت بشه
یه چیزایی در مورد اینکه نمی شه پارتیشن بیشتر از 2 ترابایت برای هر هارد ایجاد کرد تو گوگل خوندم اما هیچ جا آموزش قدم به قدم که چطور با استفاده از gpt ( یا حالا اگه چیزی دیگه ای هم هست ) باید این کارو انجام داد پیدا نکردم
کسی از دوستان می تونه راهنماییم کنه که چطور این 1.6 ترابایت رو به پوشه /home اضافه کنم ؟
البته یه تاپیک تو انجمن هم بود که توضیح داده بود که تز سورس های خارجی هم سخت تر گفته بود
ویرایش توسط Jolge : June 24th, 2015 در ساعت 03:24
-
-
June 24th, 2015 03:09
# ADS
-
June 24th, 2015, 03:34
عضو انجمن
پاسخ : مشکل فضای هارد
نوشته اصلی توسط
Jolge
یه سرور اختصاصی 2x3 TB از هتزنر دارم از طریق lvm هاردش رو پارتیشن بندی کردم و centos 6.6 روش نصب کردم
این پارتیشن هام هستش :
http://pokit.org/get/?23b31d49814411...a03f8924f7.jpg
همونطور که می بینید مجموع فضای هاردهام 4 ترابایت می شه در حالی که باید یه چیزی حدود 5.6 ترابایت بشه
یه چیزایی در مورد اینکه نمی شه پارتیشن بیشتر از 2 ترابایت برای هر هارد ایجاد کرد تو گوگل خوندم اما هیچ جا آموزش قدم به قدم که چطور با استفاده از gpt ( یا حالا اگه چیزی دیگه ای هم هست ) باید این کارو انجام داد پیدا نکردم
کسی از دوستان می تونه راهنماییم کنه که چطور این 1.6 ترابایت رو به پوشه /home اضافه کنم ؟
البته یه تاپیک تو انجمن هم بود که توضیح داده بود که تز سورس های خارجی هم سخت تر گفته بود
سلام
معقولش برای ساتا همون 2 هست میشه از 5.4 تاش هم استفاده کرده اما ریسک از بین رفتن هارد بالا میره معقولشون همون 2 ترابایته و پشتیبانی بیشتر نمیکنه جزء با کمک گرفتن از روشهای غیره حرفه ای پیشنهاد بنده اگر معقوله بیخیال 1.4الی 1.6 فضای اضافی بشید با اینکه میدونم سخته دی: این هارد ها طوری طراحی شدن که به نسبت 2به 3 بتونن دور و فضا رو کنترل کنه بخصوص موقعی که برای فضای بک اپ مورد استفاده قرار میگیره چون مدام حجم های زیادی رو حذف و اضاف میکنه به بلای بلاگفا دچار میشید
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2015, 05:20
-
-
June 24th, 2015, 10:46
عضو دائم
سلام
اگر سنتاوس 7 نصب کنید امکان استفاده از تمام هارد میباشد
با تشکر
-
-
June 24th, 2015, 10:48
سلام
چند بار تست کردیم بر روی بعضی از سرور ها می توان بصورت کامل استفاده کرد و بعضی از سرور ها بعد از استفاده سیستم عامل boot نمی شود.
پیشنهاد بنده نصب centos از طریق installimage قسمت rescue می باشد.
در صورت نیاز در ارتباط باشید.
-
-
June 24th, 2015, 13:20
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
اگر سنتاوس 7 نصب کنید امکان استفاده از تمام هارد میباشد
با تشکر
بله درست شد
ممنون
-
-
June 24th, 2015, 14:37
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
hegza
سلام
معقولش برای ساتا همون 2 هست میشه از 5.4 تاش هم استفاده کرده اما ریسک از بین رفتن هارد بالا میره معقولشون همون 2 ترابایته و پشتیبانی بیشتر نمیکنه جزء با کمک گرفتن از روشهای غیره حرفه ای پیشنهاد بنده اگر معقوله بیخیال 1.4الی 1.6 فضای اضافی بشید با اینکه میدونم سخته دی: این هارد ها طوری طراحی شدن که به نسبت 2به 3 بتونن دور و فضا رو کنترل کنه بخصوص موقعی که برای فضای بک اپ مورد استفاده قرار میگیره چون مدام حجم های زیادی رو حذف و اضاف میکنه به بلای بلاگفا دچار میشید
روی سرور 3 عدد هارد 4 ترا sas را با فضای بیشتر از 11 ترا با رید در دسترس داریم.
بیش از چند سال است. هیچ موردی نداره
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها از AbtinServer به دلیل پست مفید