نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: درخواست اسکریپت وبلاگدهی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    900
    تشکر شده در
    777 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست اسکریپت وبلاگدهی

وبلاگ دهی دیگه فایده ای نداره .
    با 2 تومان و ماهانه 500 تومان سرمایه میشه کار هایی کرد و نتیجه ای هم گرفت .
    اما قبلش از تخصص های خودتون بفرمایید کمی تا بشه راهنمایی کرد تا به نتیجه ای خوب برسید .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamra نمایش پست ها
    وبلاگ دهی دیگه فایده ای نداره .
    با 2 تومان و ماهانه 500 تومان سرمایه میشه کار هایی کرد و نتیجه ای هم گرفت .
    اما قبلش از تخصص های خودتون بفرمایید کمی تا بشه راهنمایی کرد تا به نتیجه ای خوب برسید .
    تخصص خاصی ندارم
    فقط در حد اشنایی سطحی با وردپرس وی پی اس
    ویرایش و سئو قالب وردپرس هم در حد مبتدی
    البته چندتا کار سئو هم گرفتم انجام دادم و نتیجه هم گرفتن اما خودتون میدونید تو این اشفته بازار نت ایران با این دانش کم به هیچ جا نمیشه رسید
    یه سایت موزیک هم دارم در حال حاضر ولی اصلا دل و دماغ پست دادن ندارم با اینکه ماهی 200 درامد داره ولی بازم ولش کردم به امان خدا
    موزیک و فیلم مانند وبلاگدهی کاملا اشباع شده و نمیشه ازش نتیجه ای گرفت مگر اینکه با هزینه و صرف وقت زیاد
    آيدي ياهو
    m.sadmusic@yahoo.com

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sadmusic نمایش پست ها
    تخصص خاصی ندارم
    البته چندتا کار سئو هم گرفتم انجام دادم و نتیجه هم گرفتن اما خودتون میدونید تو این اشفته بازار نت ایران با این دانش کم به هیچ جا نمیشه رسید
    یه سایت موزیک هم دارم در حال حاضر ولی اصلا دل و دماغ پست دادن ندارم با اینکه ماهی 200 درامد داره ولی بازم ولش کردم به امان خدا
    موزیک و فیلم مانند وبلاگدهی کاملا اشباع شده و نمیشه ازش نتیجه ای گرفت مگر اینکه با هزینه و صرف وقت زیاد
    پیشنهاد میکنم با توجه به جامعه آماری زیاد استفاده کنندگان از ورد پرس برید تو همین کار و قالب بزنید و بفروشید و خدمات دیگر برای این سیستم مدیرت محتوا شک نکنید کمترین دردسر و بیشترین بازدهی خواهید داشت
    خواستی بیا تو پ.خ تا با دلیلی بهت ثابت کنم که کی به کجا رسید با همین سیستم وبلاگدهی و بعد چی شد و چی بدست می اورد با دلیل و مدرک
    هدفم هم کمک به خودته وگرنه الان سیستم وبلاگدهی دارم که 1369 هسته داره ترکیباتی از a^z , 0^9 , - میشه 37*37 تیبل که کمترین منابع رو میخواد + سیستم کشینیگ بهمین شکل در هووم اما میگم نرو
    خواستی کار دارم براتون با تضمین درآمد بدون نیاز به اینکه یک ریال بخواید پول خرج کنید و تضمین درآمد خوب و بدون حداکثری نزدیک قیمت
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

4. تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    پیشنهاد میکنم با توجه به جامعه آماری زیاد استفاده کنندگان از ورد پرس برید تو همین کار و قالب بزنید و بفروشید و خدمات دیگر برای این سیستم مدیرت محتوا شک نکنید کمترین دردسر و بیشترین بازدهی خواهید داشت
    خواستی بیا تو پ.خ تا با دلیلی بهت ثابت کنم که کی به کجا رسید با همین سیستم وبلاگدهی و بعد چی شد و چی بدست می اورد با دلیل و مدرک
    هدفم هم کمک به خودته وگرنه الان سیستم وبلاگدهی دارم که 1369 هسته داره ترکیباتی از a^z , 0^9 , - میشه 37*37 تیبل که کمترین منابع رو میخواد + سیستم کشینیگ بهمین شکل در هووم اما میگم نرو
    خواستی کار دارم براتون با تضمین درآمد بدون نیاز به اینکه یک ریال بخواید پول خرج کنید و تضمین درآمد خوب و بدون حداکثری نزدیک قیمت
    سلام
    چطور میتونیم باهم صحبت کنیم ؟
    واتساپ یا وایبر دارید ؟
    یا ایدی یاهو ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط studio.design نمایش پست ها
    200.000 درامد برای سایت موزیک چیزی نیست سایت های بزرگ مثل رادیو جوان و.... دارن ماهی بیشتر از 100.000.000 تومان در میارن

به نظرم به فکر یه ایده نو و خوب باش از قدیم میگن توی یه کار یا باید اولین نفر باشی ، یا بهترین

کلوب اولین شبکه اجتماعی بود که از همه هم معروف تر و پر بازدیدتر شد آپارات اولین شبکه ویدیوی بود که الان از همه بهتر و پیشرفته تره

خود من شخصا دارم یه پروژه در حد اینستاگرام و.... رو پیاده میکنم که البته خیلی سخته !! اما دارم روش کار میکنم که اولین و بهترین ایران باشه
    دوست عزیز تایپیک رو به دقت مطالعه نکردی
    گفتم با اینکه درامد داره و رو به رشد هست ولش کردم به امان خدا !!! نگفتم 200 تومن خیلی درامد عالی هست
    با اینکه سایت موزیکم 300 تا پست داره همش 300 تا پست دقت کن!!! کدوم سایت موزیک میتونه با 300 تا پست ماهانه 200 هزار تومن در بیاره ؟!!
    بدون حتی 1 ریال هزینه تبلیغات !! تمامی ورودی ها از گوگل
    خب سایت رو خودم سئو کردم یه چیزای سر در میارم اما با این همه تفاصیر سایت موزیک به دل من نمیچسبه
    آيدي ياهو
    m.sadmusic@yahoo.com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    54 پست

سلام
    چطور میتونیم باهم صحبت کنیم ؟
    واتساپ یا وایبر دارید ؟
    یا ایدی یاهو ؟

- - - Updated - - -

دوست عزیز تایپیک رو به دقت مطالعه نکردی
    گفتم با اینکه درامد داره و رو به رشد هست ولش کردم به امان خدا !!! نگفتم 200 تومن خیلی درامد عالی هست
    با اینکه سایت موزیکم 300 تا پست داره همش 300 تا پست دقت کن!!! کدوم سایت موزیک میتونه با 300 تا پست ماهانه 200 هزار تومن در بیاره ؟!!
    بدون حتی 1 ریال هزینه تبلیغات !! تمامی ورودی ها از گوگل
    خب سایت رو خودم سئو کردم یه چیزای سر در میارم اما با این همه تفاصیر سایت موزیک به دل من نمیچسبه
    بازم میگم پولتو حروم نکن روی یه ایده یا یه پروژه که واقعا پول سازه سرمایه کن !!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط studio.design نمایش پست ها
    بازم میگم پولتو حروم نکن روی یه ایده یا یه پروژه که واقعا پول سازه سرمایه کن !!
    خب پیشنهادی دارید ؟لطفا راهنمایی کنید
    آيدي ياهو
    m.sadmusic@yahoo.com

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

خب پیشنهادی دارید ؟لطفا راهنمایی کنید
    توی نت بیشتر مواقع ایده خودش بزرگترین سرمایه هست و کم و زیادش چند میلیون پوله مشکل همین کمبود ایده و تقلید ایده هست وگرنه تا دلت بخواد طرح داریم
    یاده 3 سال پیش ملت میگفتن همه ایده ها قبلا زده شده دیگه ...
    اما نمیدونم سایت دیوار کجا پیداش شد. سایت شیپور از کجا اومد . سایت کافه بازار چطور فوران کرد. سایت.... و اینم باشه تا 3 سال دیگه بدونید ایده هست اما ایده پرداز نداریم
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

9. تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    54 پست

تخصص خاصی ندارم
    200.000 درامد برای سایت موزیک چیزی نیست سایت های بزرگ مثل رادیو جوان و.... دارن ماهی بیشتر از 100.000.000 تومان در میارن

به نظرم به فکر یه ایده نو و خوب باش از قدیم میگن توی یه کار یا باید اولین نفر باشی ، یا بهترین

کلوب اولین شبکه اجتماعی بود که از همه هم معروف تر و پر بازدیدتر شد آپارات اولین شبکه ویدیوی بود که الان از همه بهتر و پیشرفته تره

خود من شخصا دارم یه پروژه در حد اینستاگرام و.... رو پیاده میکنم که البته خیلی سخته !! اما دارم روش کار میکنم که اولین و بهترین ایران باشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)