نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: از دوستان کسی هست جدیدا هتزنر حساب باز کرده باشه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : از دوستان کسی هست جدیدا هتزنر حساب باز کرده باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Kifer نمایش پست ها
    جناب واقعا کارهای شرکت زمان لازم را به بنده نمی دهد تا برای شما کامل شرایط را توضیح دهم.

ولی همین قدر بدونید که تا 11 تیر ماه احتمالا شناسنامه و کارت ملی شما فقط در حیطه گربه خودمان کاربرد ( آن هم محدود!! ) خواهد داشت و نه بیشتر...
    امیدوارم همیشه سرتون شلوغ باشه و کارتون پر رونق اما من هیچ وقت وارد مقوله هاستینگ نشده و نخواهم شد چون واقعا کار پر استرسیه و بعضی مواقع خیلی دلم میسوزه که نصف انرژی دوستان به دور باطل میره تا بروز شدن اطلاعاتشون.
    بنده الان از آمریکا سرور دارم چند تا هم دارم(فقط برای سایتهای شرکتم) و هتزنر هم برای لود تصاویر و اطلاعات خاص میخواستم که سرعت رو بالاتر ببرم ولی همینو عرض کنم همین آمریکائی ها خیلی خیلی به ما احترام میگذارند تا این اروپائی ها و لپ مطلب هتزنر بدون ایرانی ها هیچی نیست و ول معطله شوخی نیست بالای 4 هزار سرور به ایران داده فقط از دوستان که آلمان میگفت در حد تالیای خودمونه تو تلفن همراه (البته مقایسه معادلی کرده ایشون)
    11 تیر که چه عرض کنم 100 تای 11 تیر دیگه بیاد تا روزی که مغز ایرانی کار میکنه و 80 میلیون انسان در بهترین نقطه استراتژیک دنیا با غنی ترین معادن و ذخایر انرژی هستند دیگه از این بدتر هیچ اتفاقی نخواهد افتاد تهش دیتا سنترهای داخلی بهتر میشند که شدند نمیدونم چند سال تجربه دارید ولی سال 2011 یک پارس آنلاین بود هاست یک گیگ رو میداد سالی 500 هزار تومان(یعنی 500 دلار) پس 4 سال گذشته؟ چی شد؟
    لطفا به این فکر باشید که درآمد کسب کنید به هر دانشی نه به هر روشی یعنی سخته بتونید بازار عربها رو بگیرید تو زمینه طراحی یا هاستینگ؟ فقط نیازه بگید ایرانی نیستین با یک خط وایبر و داشتن کمی اعتماد بنفس و یک حساب پی پیال 400-500 تومنی من اگر پست میدم دنبال این تفکرم که مشتریهای هم رو نقاپید دنیای راست به چپها فقط بقول شما تو شکم این گربه نیست مرزهای بسیاری داره این که دیگه ربطی به پارتی یا فلان و بمان نداره راست میگید برید این دانشتون رو در دنیای عرب نقد کنید. و شک نکنید خواهید توانست. چند روز وقت بذارید سایتهای عربی در زمینه هاستینگ رو رصد کنید همه گرون و بی کیفیت. درسته غربی ها هستند اما ما فرهنگ عربها رو میدونیم و این مهمترین چیز در تجارته.
    امیدوارم شما جزء همون افرادی باشید که حداقل یکی رو با پولی خارج از مرز ایران استخدام کنید
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

2. تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)