نقل قول نوشته اصلی توسط se7en-host نمایش پست ها
برای 100 پست کردن راه های دیگه است
تاریخ تایپیک رو دیدید ؟
تاپیک قدیمی هست و دوستی بالا اورد بهر حال نیازه که تاپیکی رو ناقص گذاشته وگرنه کامل بود بالا نمیومد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
سلام
با قطعیت نظر شما مخالف هستم
اگر چه خود ما در سه دیتاسنتر مطرح و قابل اطمینان سرویس ارائه میکینم ، اما سطح ارائه خدمات قابل مقایسه نیست !
ما گنج هم پیدا کنیم نمیتوانیم با ماهی 200 هزارتومان سرورهای دسکتاپ با رم 32 گیگ و 4 ترابایت هارد Enterprise ارائه کنیم ! و بدتر از آن 20 ترابایت ترافیک هم بدهیم و امثال این شرایط
در اینکه دسترسی و امنیت اطلاعات داخلی بیشتر است شکی نیست اما کیفیت و آپتایم بنده نظر شما را رد میکنم !
کامل صحیح میفرمائید اما نه کاملا چرا؟
شما اگر سایت مربوطه که نیاز به سرور داره رو آنالیز کنید و ارزش گذاری کنید خواهید دید 200 هزار تومان اصلا قابل رقابت در داخل کشور نیست.
اما سایتهای مهم و شناخته شده یکیش همین بلاگفا بعد یک عمر زحمت تقریبا نابود شده چرا؟ چون اونبر دنیاست و دسترسی نداره بقول خودش 14 روز طول کشید هارد رو ببرن جای دیگه اما تهران بود اینطور میشد؟
ایا تهران بود و ماهیانه از بعضی خدمات گیرنده ها پول میگرفت باز هم اینطور میشد؟
سایتش حدود 40% اطلاعاتش پریده و حدود 50 روزه رو هواست آیا این اختلاف قیمت ارزشش رو داشت؟ و باز ایا هزینه سرورهای بک اپ و ... در ایران بصورت داخل دیتا سنتری با یک سرور 2-3 تومنی و یک هارهای حجیم باز ارزون تر در نمیومد؟
یا سایتی مثل دیوار , دی جی کالا و... آیا با درآمد و نفوذی که دارند ارزش داره برند خارج کشور؟

بله سایتهایی که مطلب دارند و صرفا ورودی گوگل ترافیک اونا رو تامین میکنه حالا 4 روز هم دوون شد مهم نیست چون مدیر محوره نه کاربر محور
بشخصه بنده خودم ترجیح میدم یکی از سایتهام رو بیارم اینجا شاید هزینه نگهداری زیاد باشه اما کانفیک سروری که خواهم کرد بسیار بسیار بسودم خواهم بود ما باند ویت نمیخوایم ما پروسس زیاد داریم
ما یکی از سیتم های کسب درآمدیم خیلی هاتون الان عضو هستن در اون سایت چه عیب داره من بخاطر اینکه لوود سایتهای شما بهتر بشه و فرایند پروسس قوی تر بشه و کلیک کاربران شما بخاطر بعضی مسائل حروم نشه آیا این بضرر ما خواهد بود؟ اونم بخاطر شاید بجز پول سخت افزاری که میزاریم اختلافش 400 تومن بشه. و همیشه و در هر حالتی تهش سایتمون 2 روز بخوابه ولی میدونیم جاش امنه؟!؟!1! یا اینکه سرور ببندن و .... و زحمات چندین سالمون حروم بشه . کلاه بردارمون بکنن و...؟ و یا سیستم های مالی مثل زرین پال ایران مارکت پی لاین و... اینا باند ویت نمیخوان اینا امنیت میخوان اینا سرور کانفیک اختصاصی با توجه به نوعیت کارشون میخوان.
بله در خارج هم میشه کولو کرد با هزاران روش ولی آیا میتوان با یقین این کولو رو فقط از ایران مدیریت کرد؟ ما ایرانی هستیم و تحریم هستیم بحث وقتی کرده میشه باید همه جوانب رو دید نه هزینه ماهیانه فلان در ماه
خداوند پشتیبان همه کسب و کارهای ایرانی باشه که بتونیم ما هم بگیم هستیم همونطور که آلمان 70 سال پیش که نابود شد الان غوله تو هر چیزی فقط و فقط اراده خودمون کمکاری رو روی ما باقی نزاریم رشد میکنیم.