سلام محمد جان . مرسی و تشکر فراوون برای جواب. راستش پی پل یکی از مشکلاتی که واسم داره اینه که مشتری میتونه پول رو برگشت بزنه تا 45 روز و حتی در این تاپیک «وب هاستینگ تاک دات کام» هم حتی خود وبمسترهای آمریکایی هم جایگزین های پی پل رو پیشنهاد کردند : http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1066491
پی پلی که ما اینجا استفاده میکنیم اکثرا آسیایی هستش و وبمسترها و مشتریهای آمریکایی به پی پلی که یو.اس وریفاید نباشه اعتماد نمیکنند. متأسفانه هیچکدوم از اقوام و دوستان هم بخاطر مالیات و مشکلات دیگه بهم اعتماد نمیکنند و پی پل آمریکاییشون رو در اختیارم نذاشتن. همه جوره روو زدم بهشون اما فایده نداشتو هرکدوم به نحوی جواب منفی دادند. شرکت «IXwebhosting» هم مرچنت اکانت خوبی داره اما درصدش بالا بود قبلا. اما به شرکتشون خیلی اعتماد دارم. الان دنبال یک شرکتی میگردم که درگاههای ویزا مستر و ... رو به مشتریم بده اما پول رو به خودم از طریق پرفکت مانی و اگر پرفکت نشد دیگه وبمانی ارائه بده. و بتونم روی یکسری از وبسایتهای هنریم هم که مخاطبش چه از نظر تهیه خبر و انتشار اکثرا هنرمندان آمریکایی هستند هم بخش Donate رو راه بندازم بطوریکه ندونن از خارج از آمریکا هستم
![]()