-
June 22nd, 2015, 01:25
عضو جدید
ترکیدن سرور هرتز و بدبخت شدن
دو ماه پیش یک سرور اختصاصی از سایت http://novinhost.org گرفتم!
خیلی سرور خوبی بود خدایی تا امشب ساعت 8 که قطع شد کلا!
تیکت اینا هم دادم گفتن که هرتز گفته سرور مشکل سخت افزاری پیدا کرده و سرور رو کلا دارن عوض میکنن؛ بجز هارد ها.
دیگه درست نشد تا یه ساعت بعد؛ من نگران از دست دادن اطلاعاتم بودم خیلی!
دیگه به من یه لینک KVM دادن؛ گفتن برو IP ست کن برای سرورت. والا منم تا حالا ای پی ست نکردم؛ بلد نیستم.
الان ساعت شده 1:19 شب هنوز سرور قطعه؛
سیستم عامل سنتوس 7 بوده؛ چطوری به این کوفتی آی پی بدم؟ میخوام اطلاعات لعنتیم رو بردارم خیالم راحت شه!
سرچ زدم برای ایپی دادن به سنتوس 7 دستور nmcli میخواد؛ این دستور هم not found میده!
چه غلطی میتونم بکنم الان؟
- - - Updated - - -
این کنسول KVM هم واقعا مزخرف هست. میخوام تایپ کنم root ؛ اون مینویسه rrrrrrrrrrrrooooooooootttttttttttttt اینطوری... نمیدونم مشکل نت هست یا چی!
پسورد هم درست نمیگیره!
حالا من نمیدونم با این کنسول اشغالی که نمیشه یوزرنیمت رو هم درست توش تایپ کنی؛ چطوری میخوام برم آیپی بدم به سیستم تا نتش وصل شه...
والا من یه خرده php بلد هستم فقط و شبکه وارد نیستم! نمیدونم چطوری تو تیکت به من میگن برو خودت آیپی ست کن!
شیش ساعته سایت قطعه و ادامه خواهد داشت...
-
-
June 22nd, 2015 01:25
# ADS
-
June 22nd, 2015, 01:27
عضو انجمن
پاسخ : ترکیدن سرور هرتز و بدبخت شدن

نوشته اصلی توسط
cherokee
دو ماه پیش یک سرور اختصاصی از سایت
http://novinhost.org گرفتم!
خیلی سرور خوبی بود خدایی تا امشب ساعت 8 که قطع شد کلا!
تیکت اینا هم دادم گفتن که هرتز گفته سرور مشکل سخت افزاری پیدا کرده و سرور رو کلا دارن عوض میکنن؛ بجز هارد ها.
دیگه درست نشد تا یه ساعت بعد؛ من نگران از دست دادن اطلاعاتم بودم خیلی!
دیگه به من یه لینک KVM دادن؛ گفتن برو IP ست کن برای سرورت. والا منم تا حالا ای پی ست نکردم؛ بلد نیستم.
الان ساعت شده 1:19 شب هنوز سرور قطعه؛
سیستم عامل سنتوس 7 بوده؛ چطوری به این کوفتی آی پی بدم؟ میخوام اطلاعات لعنتیم رو بردارم خیالم راحت شه!
سرچ زدم برای ایپی دادن به سنتوس 7 دستور nmcli میخواد؛ این دستور هم not found میده!
چه غلطی میتونم بکنم الان؟
- - - Updated - - -
این کنسول KVM هم واقعا مزخرف هست. میخوام تایپ کنم root ؛ اون مینویسه rrrrrrrrrrrrooooooooootttttttttttttt اینطوری... نمیدونم مشکل نت هست یا چی!
پسورد هم درست نمیگیره!
حالا من نمیدونم با این کنسول اشغالی که نمیشه یوزرنیمت رو هم درست توش تایپ کنی؛ چطوری میخوام برم آیپی بدم به سیستم تا نتش وصل شه...
والا من یه خرده php بلد هستم فقط و شبکه وارد نیستم! نمیدونم چطوری تو تیکت به من میگن برو خودت آیپی ست کن!
شیش ساعته سایت قطعه و ادامه خواهد داشت...
یعنی در هتزنر هارد سالم بوده و سخت افزارهای دیگه مشکل داشتن؟!! عجیبه واقعا همیشه برعکس بود هار میسوخت و به این سرعت هم هتزنر سرور رو عوض کرده؟! که باز هم بسیار عجیه
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 01:37
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از cherokee به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 01:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
cherokee
نمیدونم دیگه.
چند سال پیش فقط یه بار سرور از هرتز داشتم که هاردش سوخت و اطلاعاتم پرید. و طبق معمول بک آپ هم نداشتم و اطلاعات کاربرها رو از دست دادم
خدایی طاقت ندارم دوباره اطلاعات بچه ها از بین بره
یاد یک دوستی بخیر که میگفت: بک آپ یک فرهنگ است

رید 1 یا رید 10 نداشتن همین مشکلات رو ایجاد میکنه...
کافیه یه کم انگلیسی بلد باشید و تو گوگل بزنید assign ip centos 7 گوگل میترکه از بس مطلب میاره... نیاز به تایپیک هم نبود.
البته بهتر بود centos 5.9 یا 6.3 نصب میکردید...
ویرایش توسط openz : June 22nd, 2015 در ساعت 01:44
-
-
June 22nd, 2015, 01:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
openz
کافیه یه کم انگلیسی بلد باشید و تو گوگل بزنید assign ip centos 7 گوگل میترکه از بس مطلب میاره... نیاز به تایپیک هم نبود.
سرچ زدم دیگه قبلا!
اینو پیدا کردم: http://ask.xmodulo.com/configure-sta...s-centos7.html
نوشتم که اون بالا؛ دستور nmcli رو نوشته بزنید. من هم میزنم میگه COMMAND NOT FOUND
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
openz
اتفاقا همین نوین هاست برام یه لینک آموزش آی پی دادن به سنتوس فرستاد؛ ولی برای سنتوس 6 بود.
بنظرم اونا هم خواستن آی پی بدن بعد سرورم بعد از rescue؛ ولی دیدن سنتوس 7 هست و داستان داره برا همین طول کشیده!
آخه نیاز داشتم سنتوس 7 نصب کنم! وگرنه 6.5 میزدم همیشه.
-
-
June 22nd, 2015, 01:51
عضو انجمن
سلام
اطلاعات پ . خ بدید آی پی بدیم .
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
تعداد تشکر ها از dakkeh20 به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 01:54
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از openz به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 02:14
عضو جدید
-
-
June 22nd, 2015, 02:22
عضو انجمن
دوست عزیز خواستید میتونید اطلاعات رو بدید براتون رایگان بررسی و حل کنم
-
-
June 22nd, 2015, 02:26
عضو انجمن
سلام
شما بعد از لاگين به روت دستور setup را بزنيد و Network Configartion رو انتخاب كنيد و كارت شبكه اول رو انتخاب كنيد و آي پي را وارد كنيد
موفق باشيد
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید