-
June 21st, 2015, 10:34
عضو انجمن
پاسخ : هک شدن سرور hetzner فرمت کردن هارد - کمک

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
99% کسایی که کار فروش سرورمجازی انجام میدن تضمینی در حفظ اطلاعات به مشتریان نمیدن، اگر این مورد رو در قانونتون برای مشاهده مشتریان درج کرده باشید حداقلش اینه که باید سرورتون رو فرمت کنید و دوباره vmware نصب کنید و بعد vm خام به مشتریان تحویل بدین.
این حرف شما کاملا غیر منطقی هست
وقتی سرویسی به مشتری میدیم چه هاست چه سرور مجازی
در صورتی که سرور مجازی مشتری هک بشه حرف شما منطقی هست و یا اگر سایت مشتری باگ داشته باشه حرف شما منطقی هست
ولی در هر صورت دیگر ایراد از سرویس دهنده هست
حتی اگر کل سرور به واسطه ایراد یک مشتری دیگر هک شده باشد باز هم مسئول پاسخگویی به این سرویس هست
درسته قوانین سایت قرار میدید
ولی این باعث صلب مسئولیت از سرویس دهنده نمی شود
و مشتری راحت میتونه شکایت کنه و ضرر های هنگفتی نیز از سرویس دهنده بگیرد
نمیتوان گفت که صرفا بنده هاست یا vps میدم و بقیش به من مربوط نیست
این سخن نشونه بی مسئولیتی وبی تعهدی سرویس دهنده میشه
که در روزگار امروز هیچ جایگاهی ندارد
- - - Updated - - -
http://www.diskinternals.com/vmfs-recovery
این حدود 700 دلاره
فکر کنم این کارتون رو راه بندازه
-
تعداد تشکر ها ازfanous_m به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015 10:34
# ADS
-
June 21st, 2015, 12:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fanous_m
در صورتی که سرور مجازی مشتری هک بشه حرف شما منطقی هست و یا اگر سایت مشتری باگ داشته باشه حرف شما منطقی هست
حتی اگر کل سرور به واسطه ایراد یک مشتری دیگر هک شده باشد باز هم مسئول پاسخگویی به این سرویس هست
- - - Updated - - -
این حدود 700 دلاره
متاسفانه امروزه مد شده همه قشنگ حرف میزنن، اما در واقعیت وقتی خودشون در اون جایگاه قرار میگیرن طور دیگه ای عمل می کنن.
بنده تجربه ای رو که در 12-13 سال حضور در اینترنت از عملکرد امسال مشابه دیدم بیان کردم، بنابر این شما بهتره فقط راهکارتون رو ارائه کنید نه اینکه در مورد دیگران نظر بدین.
-
تعداد تشکر ها ازAvalinHost به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 12:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
متاسفانه امروزه مد شده همه قشنگ حرف میزنن، اما در واقعیت وقتی خودشون در اون جایگاه قرار میگیرن طور دیگه ای عمل می کنن.
بنده تجربه ای رو که در 12-13 سال حضور در اینترنت از عملکرد امسال مشابه دیدم بیان کردم، بنابر این شما بهتره فقط راهکارتون رو ارائه کنید نه اینکه در مورد دیگران نظر بدین.
بنده تنها راهکار موجود که میشه یک کاری کرد برای این سرور رو عرض کردم در پست بالا
خوشحال میشم شما هم راهکار خودتون رو بیان کنید برای این موضوع
متاسفانه توی این صنف ما دروغ گفتن به مشتری مثل اینکه داره عرف میشه همکار گرامی
ولی بنده مشکل مشابه در ماه های اولیه شروع کارم داشتم که فکر کنم به حدود 20 تا مشتری خدمات یکساله رایگان دادم برای جبران خسارت
اخلاق در کاسبی چیزی نیست که بخوایم بگیم قانون هست یا چیز دیگری
ولی ترجیحا آدم سودی که میکنه رو نباید با 4 تا دروغ حرومش کنه
و اینکه اخلاق توی کاسبی حرف اول رو میزنه هر چند اگر از مد افتاده باشه
-
تعداد تشکر ها از fanous_m به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 12:10

نوشته اصلی توسط
fanous_m
بنده تنها راهکار موجود که میشه یک کاری کرد برای این سرور رو عرض کردم در پست بالا
ولی بنده مشکل مشابه در ماه های اولیه شروع کارم داشتم که فکر کنم به حدود 20 تا مشتری خدمات یکساله رایگان دادم برای جبران خسارت

پوزش از استارتر و باقی همکاران.
شما اخلاق دارید ؟
توضیحات دیگر در پست های زیر :
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=140994&page=8
نمیدانم شما چرا اینقدر دم از مشتریانتون میزنید!
ویرایش توسط Yas-Host : June 21st, 2015 در ساعت 12:15
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 12:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fanous_m

سلام
در مورد یکسال خدمات رایگان بله درصورتی هست که شما هاست داده باشید و هک بشه حالا ب هر دلیلی،و شما موظب به ارائه بک آپ به کاربر هستید و درصورت نداشتن شما تا 10 سال هم خدمات رایگان ارائه بدید وقتی دیتای کاربر با زحماتش یک شبه مپره هیچ دردی رو دوا نمیکنه !
در مورد مشکل دوستمون هم باید عرض کنم رو سرور مجازی هیچ مسئولیتی در قبال حفظ اطلاعات نیست بدلیل حجم بالای اطلاعات و اینکه سرور مجازی چون مشخص نمیکنه چ کاربری چ سیستم عاملی داره اصلن نمیشه پشتیبانی بک آپ به کاربر ارائه داد مگر در مورد IBsng که میشه ftpbackup رو راه اندازی کرد .
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
-
June 21st, 2015, 12:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
99% کسایی که کار فروش سرورمجازی انجام میدن تضمینی در حفظ اطلاعات به مشتریان نمیدن، اگر این مورد رو در قانونتون برای مشاهده مشتریان درج کرده باشید حداقلش اینه که باید سرورتون رو فرمت کنید و دوباره vmware نصب کنید و بعد vm خام به مشتریان تحویل بدین.
حرف جناب سعادت کاملا تایید میشه ، در قوانین ما هم ب صراحت ذکر شده ک بکاپ گیری از سرور مجازی ب عهده مشتری هست و ما هیچ گونه مسئولیتی در این موارد نداریم .

نوشته اصلی توسط
fanous_m
- - - Updated - - -
این حدود 700 دلاره
وقتی قیمت های سرویس دهنده های داخلی با وجود نواسانات قیمت ارز ، هنوز هم رو قیمت های دو ~ سه سال پیش هست و ب روز نشده ، حالا بگذریم ک همیشه سرویس دهنده های تابستونی با قیمت های توهمی هم موجود ن ...
بعد شما توقع دارید ، با این وضعیت قیمت ها ، ما بیایم و از کل 8 ترا دیتای رو سرور بکاپ هم بگیریم ؟! ، البته ما از سرور های هاستینگ خودمون بکاپ گیری منظم روزانه / هفتگی / ماهانه داریم ، هر کدوم از کاربر های سرور مجازی مون هم فضای بکاپ بخواد با قیمت فوق العاده پایین در اختیارشون قرار میدیم ، اما دیگه مسئولیت موارد این چنینی یا مثلا سوختن هارد و ... با ما نیست !
این موارد کم پیش میاد ، ولی نمیشه گفت اصلا پیش نمیاد ، برای همین هم باید قوانین سایت رو طوری تنظیم کنیم ک در هر شرایطی جوابگو باشه ، درباره شکایت هم کاملا در اشتباهید ، وقتی در قوانین یک سایت بندی در این مورد بوده و مشتری هم در هنگام ثبت نام تیک " کلیه قوانین و شرایط سرویس دهی سایت فلان را خوانده و با آن موافقم . " رو زده ، اصلا حق شکایت نداره !
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 12:18
عضو انجمن
عذر میخوام
یعنی اگر سرور شما مثلا به دلیل استفاده از ورژن vmware 5.1 هک شده باشه هیچ مسئولیتی رو نسبت به مشتری گردن نمیگیرین ؟
به نظرتون این کوتاهی از سمت مدیر سرور هست یا کاربر ؟!
-
-
June 21st, 2015, 12:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
توی اون پست خدمتتون خواستم راهنمایی کنم که هرچه هم توضیح دادم باز بحث رو به بیراهه کشیدید
در پایان هم خدمتتون عرض کردم که از ادامه بحث معذورم
چون همون مقدار هم که توضیح داده شد
دوستان اخلاق مدار بالای 10 تا آفر های رنگ و وارنگ به یوزر بنده ارائه دادند که خدا رو شکر به دلیل کیفیت خدمات ارائه شده هنوز مشتری پا برجاست
ولی کلا اخلاق چیز خوبیه دوست عزیز

لزومی به ادامه بحث در اون موضوع هم نمیبینم
تاپیک رو خراب نکنید
بنده در مورد مشتری مداری و ارائه راهکار به این دوستمون نظراتم رو گفتم
شما هم میتونید این موضوع رو پیگیری کنید
با سپاس از spam فرستادن خودداری کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
OmidX
حرف جناب سعادت کاملا تایید میشه ، در قوانین ما هم ب صراحت ذکر شده ک بکاپ گیری از سرور مجازی ب عهده مشتری هست و ما هیچ گونه مسئولیتی در این موارد نداریم .
وقتی قیمت های سرویس دهنده های داخلی با وجود نواسانات قیمت ارز ، هنوز هم رو قیمت های دو ~ سه سال پیش هست و ب روز نشده ، حالا بگذریم ک همیشه سرویس دهنده های تابستونی با قیمت های توهمی هم موجود ن ...
بعد شما توقع دارید ، با این وضعیت قیمت ها ، ما بیایم و از کل 8 ترا دیتای رو سرور بکاپ هم بگیریم ؟! ، البته ما از سرور های هاستینگ خودمون بکاپ گیری منظم روزانه / هفتگی / ماهانه داریم ، هر کدوم از کاربر های سرور مجازی مون هم فضای بکاپ بخواد با قیمت فوق العاده پایین در اختیارشون قرار میدیم ، اما دیگه مسئولیت موارد این چنینی یا مثلا سوختن هارد و ... با ما نیست !
این موارد کم پیش میاد ، ولی نمیشه گفت اصلا پیش نمیاد ، برای همین هم باید قوانین سایت رو طوری تنظیم کنیم ک در هر شرایطی جوابگو باشه ، درباره شکایت هم کاملا در اشتباهید ، وقتی در قوانین یک سایت بندی در این مورد بوده و مشتری هم در هنگام ثبت نام تیک " کلیه قوانین و شرایط سرویس دهی سایت فلان را خوانده و با آن موافقم . " رو زده ، اصلا حق شکایت نداره !
جناب امید عذرخواهی میکنم
مثل اینکه صحبت بنده اشتباه برداشت شد
حرف شما درست هست
بکاپ چیزی غیر منطقی هست
حتی در این مورد هارد هم اگر بسوزه باز شامل عدم تعهد سرویس دهنده میشه
ولی اگر سرور هک بشه و سرویس دهنده نتونه امنیت رو تامین کنه
طبیعی هست که باید پاسخگویی کنیم دیگه
به نظرم حرف جناب سعادت درمورد عدم تعهد از نظر بنده اشتباه هست
اگر اینطور باشه بنده امروز سرورم رو خاموش کنم و به مشتریان بگم شرمنده دیگه نمیتونم سرویس بدم
بدون گردن گرفتن هیچ مسئولیتی بگم شرمنده
-
-
June 21st, 2015, 12:25
عضو انجمن
عزیز به نظر بنده با مشتری هاتون صحبت کنید و نهایت این است که باید به مشتریان خسارت پرداخت کنید
البته این خسارت حق مشتری هست
-
-
June 21st, 2015, 12:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taha_2011
عذر میخوام
یعنی اگر سرور شما مثلا به دلیل استفاده از ورژن vmware 5.1 هک شده باشه هیچ مسئولیتی رو نسبت به مشتری گردن نمیگیرین ؟
به نظرتون این کوتاهی از سمت مدیر سرور هست یا کاربر ؟!
دقیقا منم حرفم همینه
نمیدونم چرا دوستان جبهه گیری میکنند؟
-