-
June 20th, 2015, 17:21
عضو انجمن
پاسخ : مشکل چشم درد ، سردرد در رابطه با استفاده ی زیاد از کامپیوتر
من این میز لپتاپ رو تحویل گرفتم و الان دارم استفاده میکنم ، بهترین مدلش که کول پد فندار قابل جدا شدن داره رو سفارش دادم.
طی تستی که انجام دادم تقریبا همه جا تونستم تنظیمش کنم و به لپتاپم بسیار مسلط بودم ، تنها حالتی که نتونستم ازش استفاده کنم حالت نشسته روی زمین بود که کمترین ارتفاع پایه میز بالاتر از خودم قرار گرفت و باید دستام رو بالا بیارم تا بتونم باهاش کار کنم ، البته حالت نشسته فقط برای تست بود و زیادم مهم نیست.
روی مبل و روی تخت خواب و روی صندلی جک دار بسیار عالی هست.
این مدل که من گرفتم کولپدش قابل جدا شدن داره و میشه بصورت مجرا روی میز ازش استفاده کرد ، همچنین روی خود پایه مخصوصش هم ارکونومی خوبی دره و قسمت کولپد زیر لپتاپ قابلیت چرخش 360 درجه داره و شیب لپتاپ هم به میزان لازم قابل تنظیم است.
فن های زیر کول پد هم کیفیت خوبی داره و کاملا بیصدا کار میکنه.
کیفیت ساخت قطعات استفاده شده هم خوب هست ، قسمت پایه از فلز ساخته شده (المینیوم نیست) ، قسمت مخصوص موس و قسمت کولپد از پلاستیک ساخته شده ولی کیفیت پلاستیک استفاده شده مرغوب هست ولی اگر از چوب یا الومینیوم استفاده میشد خیلی بهتر بود ، البته هزینه تمام شده هم فاکتور مهمی هست که به نظر من ارزش داشت الومینیوم میبود و هزینشو پرداخت میکردم.
کلا میز خوبی هست و بنده ازش راضی هستم.
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2015 17:21
# ADS
-
June 21st, 2015, 00:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
فکر کنم این مورد خودش مشکلاتی درست کنه... (هرچند گاهی خودمم همین کار رو میکنم مثل همین الان : دی )

نوشته اصلی توسط
secureconfig
نور صفحه رو که کم کردم خیلی خیلی تاثیر داشت.
- - - Updated - - -
مشکل کمر درد نیست - به صورت دراز کشیده از لب تاب استفاده میکنم.
اما اگر روزی بخوام مهاجرت کنم به میز و صندلی ، ایا باراد زیاد تاثیر میزاره ؟ امتحان کرده اید ؟
- - - Updated - - -
اگه با همین روند پیش بره که ورشکسته میشیم :دی
سلام یک تجربه بسیار بد بگم در مورد حالت دراز کشیده کار کردن
من خونه را تغیر دادم و بعداز اساس کشی دیگه دیگه میز کامپیوتر که قدیمی شده بود با خودم نبردم و گفتم توی خونه جدید یکی میگرم دیگه در گیر کارهای جابجایی و چیدن وسایل و تنبلی خلاصه حدود 4 یا 5 ماه طول کشید ما بصورت دراز کشیده کار میکردم توی این مدت کم کم یکی از دستام داشت حالت سر شدن به خودش میگرفت از نوک انگشت کوچیکیه شورع شد و تا بصورت کامل به انگشت وسطی رسید یعنی 3تا از انگشتهای یکی از دستام بصورت کاملا اصلا هیچ گونه حسی نداشتن انگشتهاش و طوری شده بود که من با اون دست حتی نمیتونستم کلید ماشین بچرخونم و استارت بزنم یا با کلید قفل در باز کنم باید با اون یکی دستم این کار انجام میدادم فقط بصورت یک دست ثابت شده بود و کلا انشگشتهاش هیچ گونه حسی نداشت نمیتوانستم انگشت خم کنم و حتی یک بشقاب نگر دارم و عملا دستم انگشتهاش داشت فلج میشد بدلیل اینکه من قند داشتم فکرمیکردم اول از قندم هست که به دستم کشیده شده ولی خوشبختانه بعداز اینکه میز تهیه کردم و بعداز حدود 1 ماه کم کم خدا را شکر شروع به خوب شدن کرد یادم که می افتد وحشتناک ترین کابوسم بود چون واقعا داشتم یک دستم از دست میدادم بدون اینکه بدونم بخاطر این دلیل هست
در مورد استفاده از مانیتور و چشم درد و سر درد مانتیور خیلی شرط هست من یک زمانی حدود 15 ساعت پای کامپیوتر مینشستم و فقط برای غدا خوردن و رفع حاجت از جام بلند میشدم و دیگه تکون نمیخوردم از جام ولی هیچ وقت چشمام درد نگرفت و سر درد نگرفتم که فکرمیکنم دلیل اصلیش استفاده از مانتیورهای led بودش حدود 10/11 سال پیش حدود 400 تومن خریده بودم اون زمان تازه امده بود
در ضمن من از عینک استفاده میکنم و چشمام حدود 4.5 هست هر کدومش شمارش
البته تاوان این کار هم دادم کمر درد شدیدی گرفتم الان بطور یکه 10 دقیقه سر پا باشم انگاری سیخ توی کمرم میکنند یا اینکه یکم نشسته باشم روی زمین وحشتناک کمرم درد میگره
ویرایش توسط MagicVps.Com : June 21st, 2015 در ساعت 00:12
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 00:25
عضو انجمن
بزرگترین معضل برای من فعلا استفاده از عینک هست :|
بدون عینک لغات تار دیده میشن، با عینک هم اذیت میشم :| ( چشمام 1.5 هست )
اصلا دیونه کننده هست این مورد!
کسی تجربه این رو داره؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
da6276
من این میز لپتاپ رو تحویل گرفتم و الان دارم استفاده میکنم ، بهترین مدلش که کول پد فندار قابل جدا شدن داره رو سفارش دادم.
طی تستی که انجام دادم تقریبا همه جا تونستم تنظیمش کنم و به لپتاپم بسیار مسلط بودم ، تنها حالتی که نتونستم ازش استفاده کنم حالت نشسته روی زمین بود که کمترین ارتفاع پایه میز بالاتر از خودم قرار گرفت و باید دستام رو بالا بیارم تا بتونم باهاش کار کنم ، البته حالت نشسته فقط برای تست بود و زیادم مهم نیست.
این مدل که من گرفتم کولپدش قابل جدا شدن داره و میشه بصورت مجرا روی میز ازش استفاده کرد ، همچنین روی خود پایه مخصوصش هم ارکونومی خوبی دره و قسمت کولپد زیر لپتاپ قابلیت چرخش 360 درجه داره و شیب لپتاپ هم به میزان لازم قابل تنظیم است.
کیفیت ساخت قطعات استفاده شده هم خوب هست ، قسمت پایه از فلز ساخته شده (المینیوم نیست) ، قسمت مخصوص موس و قسمت کولپد از پلاستیک ساخته شده ولی کیفیت پلاستیک استفاده شده مرغوب هست ولی اگر از چوب یا الومینیوم استفاده میشد خیلی بهتر بود ، البته هزینه تمام شده هم فاکتور مهمی هست که به نظر من ارزش داشت الومینیوم میبود و هزینشو پرداخت میکردم.
از کجا خریدید؟
دی جی کالا که چیزی نداشت :|
تهران...
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 00:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
da6276
باسلام
از این که توضیح دادید متشکرم.
فن کول پد به چه چیزی متصل میشود؟ usb؟ یک usb یا دوتا؟
سرعت مناسب است؟ تاثیر دارد یا خیر؟
چون یک لول پد داشتم کلا تاثیر نداشت و سرعت کم بود به یک اداپتور جدا هم وصل کردم سرعت خوب شد ولی متاسفانه بعد از چند روز سوخت : دی
-
-
June 21st, 2015, 00:53
عضو انجمن
یک برنامه مفید وجود دارد
اگر اشتباه نکنم تو اسمش f.lux داشت
نور صفحه رو خیلی جالب تنظیم می کنه ( امتحانش خالی از لطف نیست )
-
-
June 21st, 2015, 01:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
من خونه را تغیر دادم و بعداز اساس کشی دیگه دیگه میز کامپیوتر که قدیمی شده بود با خودم نبردم و گفتم توی خونه جدید یکی میگرم دیگه در گیر کارهای جابجایی و چیدن وسایل و تنبلی خلاصه حدود 4 یا 5 ماه طول کشید ما بصورت دراز کشیده کار میکردم توی این مدت کم کم یکی از دستام داشت حالت سر شدن به خودش میگرفت از نوک انگشت کوچیکیه شورع شد و تا بصورت کامل به انگشت وسطی رسید یعنی 3تا از انگشتهای یکی از دستام بصورت کاملا اصلا هیچ گونه حسی نداشتن انگشتهاش و طوری شده بود که من با اون دست حتی نمیتونستم کلید ماشین بچرخونم و استارت بزنم یا با کلید قفل در باز کنم باید با اون یکی دستم این کار انجام میدادم فقط بصورت یک دست ثابت شده بود و کلا انشگشتهاش هیچ گونه حسی نداشت نمیتوانستم انگشت خم کنم و حتی یک بشقاب نگر دارم و عملا دستم انگشتهاش داشت فلج میشد بدلیل اینکه من قند داشتم فکرمیکردم اول از قندم هست که به دستم کشیده شده ولی خوشبختانه بعداز اینکه میز تهیه کردم و بعداز حدود 1 ماه کم کم خدا را شکر شروع به خوب شدن کرد یادم که می افتد وحشتناک ترین کابوسم بود چون واقعا داشتم یک دستم از دست میدادم بدون اینکه بدونم بخاطر این دلیل هست
در مورد استفاده از مانیتور و چشم درد و سر درد مانتیور خیلی شرط هست من یک زمانی حدود 15 ساعت پای کامپیوتر مینشستم و فقط برای غدا خوردن و رفع حاجت از جام بلند میشدم و دیگه تکون نمیخوردم از جام ولی هیچ وقت چشمام درد نگرفت و سر درد نگرفتم که فکرمیکنم دلیل اصلیش استفاده از مانتیورهای led بودش حدود 10/11 سال پیش حدود 400 تومن خریده بودم اون زمان تازه امده بود
البته تاوان این کار هم دادم کمر درد شدیدی گرفتم الان بطور یکه 10 دقیقه سر پا باشم انگاری سیخ توی کمرم میکنند یا اینکه یکم نشسته باشم روی زمین وحشتناک کمرم درد میگره
جناب کیانی سعی کنید بیشتر استراحت کنید.
انشالله بهتر بشید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamedmj
بزرگترین معضل برای من فعلا استفاده از عینک هست :|
بدون عینک لغات تار دیده میشن، با عینک هم اذیت میشم :| ( چشمام 1.5 هست )
اصلا دیونه کننده هست این مورد!
کسی تجربه این رو داره؟
- - - Updated - - -
از کجا خریدید؟
دی جی کالا که چیزی نداشت :|
تهران...
دی جی کالا نداره ، من از اینجا گرفتم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
از این که توضیح دادید متشکرم.
فن کول پد به چه چیزی متصل میشود؟ usb؟ یک usb یا دوتا؟
سرعت مناسب است؟ تاثیر دارد یا خیر؟
چون یک لول پد داشتم کلا تاثیر نداشت و سرعت کم بود به یک اداپتور جدا هم وصل کردم سرعت خوب شد ولی متاسفانه بعد از چند روز سوخت : دی
خواهش میکنم.
هر دوتا فن به یک سیم اتصال داره و به usb وصل میشه.
سرعتش برای کول پد مناسب است ، البته برای من کارایی نداره چون قسمت زیر لپتاپم که برای هواکش تعبیه شده روی فن ها نمیفته و عملا فن ها نمیتونن نقش تهویه رو بازی کنن.
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 09:21

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
نتیجه دکتر رفتن و .... چه شد ؟
-
-
June 21st, 2015, 11:28
بهترین راه برای جلو گیری از خستگی چشم
نور مانیتور رو کم کنید تا حد ممکن و این که هر یه ساعت یه بار به یه جای دور خیره بشید اینطوری چشمات ضعیف نمیشه
-
-
June 21st, 2015, 11:34
عضو دائم
برای جلوگیری از خستگی چشم از f.lux استفاده کنید .
https://justgetflux.com
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 11:51

نوشته اصلی توسط
OmidX
پیشنهاد میکنم به کسی پیشنهاد نکنید.
بعد از تنظیم شدیدا چشم درد اومد سراغم!
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید