دوستان اشاره به شارژ حساب و تمدید خودکار در لحظه سررسید داشتند.
در حالی که بنده اشاره کردم که قصد تمدید دستی آن هم پیش از موعد سررسید دارم.
شارژ حساب مشکلات بسیاری دارد، از جمله:
1. مثلاً ممکن است کاربر به میزان کافی شارژ کند ولی در لحظه سررسید قیمت سرویس افزایش پیدا کرده باشد و موجودی کافی نداشته باشد.
2. ممکن است اعتبار داشته باشد ولی جهت خرید سرویسهای دیگر خرج شود و در متوجه نباشد که در لحظه سررسید آن سرویس خاص، موجودی وی کافی نیست.
3. پیش از هر چیز بایستی ویژگی تمدید خودکار و برداشت خودکار از اعتبار وی، فعال شود. در حالی که کاربر ممکن است یک سرویس را نخواهد تمدید خودکار کند.
4. در هر صورت سفارش هنوز تمدید نشده است و کاربر همیشه این نگرانی را همراه دارد و در موعد سررسید باید سرویس را چک کند که در تمدید خودکار مشکلی پیش نیامده باشد.
حتی اگر همه مشکلات بالا حل شود، بازهم این آن چیزی نیست که مد نظر و مطلوب کار من باشد.
چیزی که مد نظر من است دقیقاً شبیه به وضعیت تمدید دامین است، اگر دقت کنید، در هر لحظه (حتی ماه ها مانده به موعد سررسید و انقضای دامین) امکان این وجود دارد که مشتری دامین را انتخاب و تعداد سال مدنظر را انتخاب کند و بلافاصله سیستم صورت حساب آن را ایجاد و پس از پرداخت، دامین برای تعداد سال مورد نظر تمدید میشود. چنین وضعیتی اکنون برای سرویس های هاستینگ وجود ندارد.
من این پلاگین رو پیدا کردم:
http://www.modulesgarden.com/product...ewals/features
تقریباً شبیه چیزیه که مدنظرم است. (عکسهای اون رو ببینید)
- حتی امکانات دیگه ای مثل تغییر دوره پرداخت توسط مشتری با اعمال تخفیفات خاص وجود داره. (فرض کنید کاربر سرویس رو ماهیانه پرداخت میکنه و قصد داره از این به بعد سالانه پرداخت کنه شامل تخفیفات دوره ای بشه، برای اینکار نیازی نیست تیکت بزنه و خود سیستم انجامیش میده.)
- همینطور امکان تمدید خودکار.
- و البته تمدید پیش از موعد سررسید توسط خود مشتری (که این مد نظر من است)
- البته تنظیم میزان تعداد سال رو نداره (که اون رو هم میشه به مشتری گفت مثلاً 5 مرتبه عملیات تمدید رو تکرار کنه تا 5 ساله تمدید بشه، اگرچه در این شرایط نمیشه تخفیفی روی سرویس اعمال کرد)
فقط قیمتش 70$ سالانه است (که خیلی گرونه)
نسخه trialش 7 روزه هست و میتونید تست کنید.
من برای کرکش سعی کردم و تا یک جاهایی خوب پیش رفتم اما در نهایت به مشکلاتی برخورد کردم که اگر کسی از دوستان توانش رو داشته باشه و علاقه مند باشه، میتونم اطلاعاتم رو باهاش به اشتراک بگذارم تا کارو ادامه بدن.
در نهایت از راه حل های دیگه استقبال میکنیم.
ممنون از دوستان.