-
June 20th, 2015, 17:40
سرور اختصاصی یا هاست دانلود یا آپلود سنترها؟
سلام دوستان
به نظرتون من برای فایل هام از هاست دانلود استفاده کنم یا از سرور اختصاصی و یا از آپلود سنترها؟
من الان دارم از سرویس لینک مستقیم 4آپلود استفاده میکنم. 4آپلود امکانات خیلی خوبه داره مثل فابلیت آپلود ، ریموت آپلود ، لیچ ، تورنت و ... که دل کندن ازش برام خیلی سخت شده ولی تو یک ماه دوبار down شده. شما منو راهنمایی کنید من که گیج شدم.البته الان بودجم کمه نمیتونم زیاد خرج کنم.حجم فایل هام هم داره روز به روز زیاد میشه موندم چیکار کنم.
-
-
June 20th, 2015 17:40
# ADS
-
June 20th, 2015, 17:55
پاسخ : سرور اختصاصی یا هاست دانلود یا آپلود سنترها؟
سلام, برای شروع یک VPS تهیه کنید و بعد میتونید سرور ارزان بگیرید از Hetzner.
در صورتی که امکان پرداخت ماهانه 50 تا 100 هزار تومان رو دارید به راحتی میتونید یک VPS تهیه کنید با هارد 500 گیگ تا 1 TB.
-
-
June 20th, 2015, 17:56
عضو انجمن
100 درصد سرور اختصاصی ( البته اگر دانش کار رو دارید )
هم هزینه ها کمتر هست و هم اطمینان کامل در سالم ماندن اطلاعات دارید ( البته بستگی به مدل هارد و مصرف هم داره )
-
-
June 20th, 2015, 18:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
omidcruise
سلام دوستان
به نظرتون من برای فایل هام از هاست دانلود استفاده کنم یا از سرور اختصاصی و یا از آپلود سنترها؟
من الان دارم از سرویس لینک مستقیم 4آپلود استفاده میکنم. 4آپلود امکانات خیلی خوبه داره مثل فابلیت آپلود ، ریموت آپلود ، لیچ ، تورنت و ... که دل کندن ازش برام خیلی سخت شده ولی تو یک ماه دوبار down شده. شما منو راهنمایی کنید من که گیج شدم.البته الان بودجم کمه نمیتونم زیاد خرج کنم.حجم فایل هام هم داره روز به روز زیاد میشه موندم چیکار کنم.

بیا اصلا نمیخواد خرج کنی 
IranDark.Com
-
-
June 20th, 2015, 18:06
عضو انجمن
سلام
بهتره با vps و منابع مورد نظر کم شروع کنید و ب مرور وبا درآمد بیشتر سرور اختصاصی از هتزر با رپید سویچ خریداری کنید و استفاده کنید .
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-