نقل قول نوشته اصلی توسط Ampoolzan نمایش پست ها
با سلام
بنده نیاز به VPS (شروع فعالیت) (سرویس ایران) با حداقل 6 گیگ رم و 4 گیگاهرتز cpu و 100 گیگ هارد ساتا و حدود 20 گیگ هارد SSD دارم

اما برای این منظور نیاز به سرویبس دهنده قدرتمند با پشتیبانی قوی و تجربه بالا نیازمندم

سرویس برای گیم سرور آنلاین نیاز دارم :

مشکل : اتک های زیاد TCP Sys Flood دارم خیلی زیاد و UDP کم اما پورت پر میکنن

اطلاعات : سرویس دهنده های زیادی تست شدن حتی دیتاسنترهای مختلف .هیچکدوم نتونستن مشکلات حل کنن .
روی فایروال سخت افزاری برام رول گذاشتن و به دلیل اینکه اطلاعاتی نداشتن رولشون جواب نداد
نرم افزارهای Antiddos guardian - Peeblocker - Symantec و حتی کلی تنظیمات در registery انجام شد جواب نداده
پورتی ک اتک میخوره عوض شده اما ساده پیدا میشه
آی پی اینترانت استفاده شده و از آی پی ایران vps اتک udp میخوریم و tcp هم از سیستم شخصی میخوریم .آی پی بن کردن برای tcp اصلا فایده نداره چون با مودم ریست دوباره میان .مهمه ک اصلا نرسه به پورت من چون با یکبار اتک کلا مختل میشم

سرویس ویندوز استفاده میکنم اما بعضی ها گفتن روی لینوکس میشه بیشتر پیگیری کرد مشکل و فایروال بهتری داره ( دارم سعی میکنم روی لینوکس کامپایل کنم و یاد بگیرم )

من فقط جایی میخام ک حداقل مشکل tcp بتونه صد در صد حل کنه و اتک udp در کوتاهترین زمان بلاک کنه .حتی اگ به هزینه پشتیبانی جدا این کار انجام بشه
در صورتی ک نیاز به لوگ و اطلاعات بیشتری دارید لطفا شماره تماس ذکر کنید تماس بگیریم

سلام
دوست عزیز اگر اتک دارید باید یک سرور اختصاصی تهیه کنید تا مدیریت پورتها براتون راحتر شود.
ایا نیاز به بستر اینترنت دارید؟ اگر خیر بهتر هست اینترانت تهیه کنید.
میزان بودجه در نظر گرفته شدتون چقدر هست؟