کلا حوصله انتقاد رو ندارم ولی بدونید و در جریان باشید...
حدود 6 ماه میشه که از پارس پک سرویس هاست نمایندگی گرفتم و همین اواخر بعد از مواجه شدن با یک مشکل ساده و ندونم کاری مسئولان پارس پک مجبور به مهاجرت به محل دیگه ای شدم و اما داستان از این قرار می باشد :
یکی از مشتریانم که براشون از پنلم تو پارس پک اکانت تهیه کرده بودم و بسیار هم وابسته به سرویس ایمیل(ارسال، دریافت و فوروارد) هستند، دو هفته پیش تماس گرفتند و اعلام کردند که قابلیت Email Forwarding که براشون تنظیم کرده بودم کار نمیکنه و با پیام خطا مواجه میشن!
خودم چندتا تست گرفتم و دیدم سیستم اسپم مانع ارسال فورواردها میشه بنابراین تیکت ارسال کردم:
بعد از گذشت چند روز از این تیکت یکی دیگه از مشتریانم هم متوجه مشکل شد و تماس در تماس که مشکل فوروارد ایمیل دارند و من هم عصبانی از این گرفتاری تازه که برام توسط مسئول بسیار فنی و آشنا به امور امنیت شرکت پارس پک جور شده!! تو این وضعیت دنبال راهکاری ساده بودم که ایمیلی هم از پارس پک برای امتیازدهی و نظرسنجی درباره آخرین تیکت که برای شما بازگو کردم، به دستم رسید؛ اعتراض شدیدم رو در فرم نظرسنجی هم وارد و ارسال کردم و البته که هیچه اتفاقی مثبتی پیش نیومد و من هم که آبروم در خطره مجبور به انتقال تمام مشتریها و اکانتهاشون به محل دیگه ای هستم. حدود 70 هزارتومن هم اعتبار در پارس پک دارم که صدقه سر خودم و مشتریهام باشه...من:
با سلام،
سیستم Email Forwarding عمل نمی کند و ایمیل به آدرس تعریف شده ارسال نمی شود؛ لطفا بررسی فرمایید.
پارس پک:
با سلام
لطفا بفرمائید این مشکل در مورد کدام سرویس بروز کرده است؟
با تشکر
من:
فعلا طبق گزارش مشتری:
*.ir
لطفا در صورت امکان سایر سرویس ها نیز بررسی شوند.
پارس پک:
با سلام
لطفا توجه داشته باشید در هنگام فوروارد شدن ایمیل ، نشانی ارسال کننده ، تغییری نمی کند ، در حالی که آی پی ارسال کننده به آی پی پارس پک تغییر می کند ، در نتیجه سیستم های تشخیص اسپم اجازه ارسال ایمیل را نمی دهند.
در مورد ایمیل های gmail از روش زیر استفاده فرمایید:
http://www.liquidweb.com/kb/how-to-c...ail-with-gmail
با احترام
من:
فکر کنم درست مشکل رو توضیح ندادم:
در DirectAdmin بخش Forwarders مربوط به مدیریت ایمیل ها، تنظیمات فوروارد ایمیل انجام شده و تا چندی پیش کار میکرده! ولی مدتی هست دیگه فوروارد ایمیل کار نمیکنه و با پیام خطا به ارسال کننده ایمیل مواجه میشه؛ توضیح بیشتر اینکه:
در پنل *.ir تنظیم شده که هر کسی به info@*.ir ایمیل بده یک نسخه هم به ایمیل *@yahoo.com فوروارد بشه که نمیشه!! و این مشکل قبلا وجود نداشت. این مشکل شامل کل سیستم فوروارد در DirectAdmin میشه!!!
لطفا سریعتر بررسی فرمایید.
پارس پک:
توضیحات پاسخ پیشین صحیح بود.این تغییرات جهت جلوگیری از ارسال اسپم ایجاد شده است.لطفا بررسی فرمایید.
با احترام
من:
تغییراتی که اعمال شده باعث جلوگیری از عملکرد Email Forwarding شده و من نیز باید پاسخگوی مشتری خودم باشم؛ راهکار ارائه شده توسط شما رو چطوری به برای مشتری پیاده سازی کنم؟ لطفا مشکلات را با راه حل ساده رفع فرمایید.
سیستم ضد اسپم بیش از حد سختگیرانه عمل میکند و باعث بروز مشکلاتی می شود که من نیز در عجب موندم!
پارس پک:
این روش یکی از رایج ترین راه های جلوگیری از ارسال اسپم است.بعنوان مثال شما می توانید در اسکریپت ارسال ایمیل ، نشانی ارسال کننده را پارس پک قرار دهید و اقدام به ارسال اسپم با نام پارس پک نمایید ولی با بررسی این روش مشخص می گردد آی پی ارسال کننده ایمیل ، در SPF رکورد دامنه پارس پک ذکر نشده و لذا اجازه ارسال ایمیل با این نام را به شما نمی دهد. بسیاری از اسپمر ها با نام دامنه های دیگران اقدام به ارسال ایمیل میکنند و این راهکاری موثر است. در خصوص سیستم میزبانی ابری نیز بدلیل اشتراکی بودن آی پی ارسال ایمیل بین همه کاربران ، بایستی اقداماتی صورت پذیرد تا ارسال ایمیل کاربران با مشکل مواجه نشود.
اصولا خدمات ایمیل ارائه شده در سرویس میزبانی ابری ، برای ارسال ایمیل داخلی است و فوروارد کردن را با روش اعلام شده در پاسخ های پیشین بصورت pop3 صورت دهید.
با احترام
من:
پس لطفا بخش فوروارد رو از تنظیمات ایمیل Directadmin بردارید!!
در ضمن قبل از اینگونه اقدامات امنیتی اطلاع رسانی کنید؛ متاسفانه مجبورم مشتریم رو منتقل کنم.
پارس پک:
تیکت شما جهت بررسی به مسئول مربوطه ارجاع شد.
مراتب در اسرع وقت پس ار بررسی در ادامه تیکت اعلام خواهد شد.
موفق باشید.
پارس پک- مسئول مربوطه:
این مورد از قبل هم بوده است، به این ترتیب که سیستم ایمیل در هاست ابری به هر ایمیلی که قصد خروج از سرور دارد یک امتیاز می دهد مبنی بر احتمال اسپم بودن آن، قبلا به چنین ایمیل هایی که فوروارد می شوند امتیاز حدود 2 داده می شد اما بسته نرم افزاری مورد استفاده برای تشخیص اسپم که یک بسته نرم افزاری خارجی و معتبر است ( spam assassign ) به چنین مواردی امتیاز بیشتر می دهد، ا آنجا که این امتیاز جدید بیش از 4 است کلا ایمیل reject می شود و از سرور خارج نمی شود.
لذا تغییری در سیاست های امنیتی توسط همکاران ما صورت نگرفته بلکه اقتضای نیاز به مقابله با اسپم شرکت سازنده spam assassign را بر آن داشته تا امتیاز مربوطه را افزایش دهد.
با تشکر
هر چند مشکل پیش آمده برای من نباید کل خدمات یک شرکت رو زیر سئوال ببره ولی دقت کنید که چه خدماتی رو می خواهید و شرکت ارائه دهنده چه قدر خودش رو در این قبال مسئول میدونه!؟