-
June 19th, 2015, 19:09
پاسخ : شریک برای هاستینگ !

نوشته اصلی توسط
samansystem
لطفا توانایی ها و سوابق خودتون رو در تاپیک بنویسید تا مجبور نشید به همه کاربران انجمن پ خ بدین
بنده هم دنبال یک شریک و همکار اشنا به مسایل هاستینگ هستم.
سایت اماده با دو دامنه ای ار و کام و رسیلری ...
هزینه های خرید سرور و تبلیغ در سایتها و شبکه های اجتماعی با بنده.شما فقط پشتیبان و مسول فنی سایت باشید.
سود فروش هم به نسبت تقسیم بکنیم
اگر مایل هستید اطلاع بدین
در ضمن هزینه تقریبی استارت کار رو هم بفرمایید.
بنده نمیتونم بیام یاهو.پ خ کنید
با سپاس
نام کاربری شما چرا مشابه برند یکی از همکاران قدیمی این انجمن یعنی samansystems که صاحب برند زرین پال هستند، انتخاب شده؟!!
ویرایش توسط nexinel : June 19th, 2015 در ساعت 19:11
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها از nexinel به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2015 19:09
# ADS
-
June 19th, 2015, 19:16
عضو جدید
نام کاربری بنده ربطی به زرین پال و سامان سیستم نداره دوست عزیز.
خواهشا تاپیک رو از مسیر اصلیش منحرف نکنید.
با سپاس
-
-
June 19th, 2015, 19:23

نوشته اصلی توسط
samansystem
نام کاربری بنده ربطی به زرین پال و سامان سیستم نداره دوست عزیز.
خواهشا تاپیک رو از مسیر اصلیش منحرف نکنید.
با سپاس
ربط که داره، چون فقط حرف آخر s رو یوزر شما نداره و افراد به اشتباه می افتن، همانطوری که بنده داشتم به اشتباه می افتادم.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها ازnexinel به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 11:02
عضو انجمن
با درود و احترام.
در تماس باشید در صورت مناسب بودن شرایطتتون میتونیم از کارتون حمایت کنیم (یعنی بصورت مستقل کار کنید). اما طبیعتا شرایط داره.
درصورت تمایل اطلاع بدین شماره تماس واستون بزارم.

نوشته اصلی توسط
websazha
سلام
به خدا یک کار مطمئن و آینده دار با این شراکت های استارتری در یاهو نیم شما بده نیم من بیرم یه سرور کلا یه سرور استوک 150 هزار تومانی بخریم نمیشه .
حتما در زمان شروع کار تمام موارد و آینده کار مشخص کنید و قرار داد ببندید بین خودتون و مکتوب نوشته و در دفتر خانه و با حضور شاهد امضاء کنید متعهد شوید به کار و حرفی که زده شده.
بارها بارها و بارها در مشتری های من دیده شده که گفتن صادقی با فلانی شریک بودم حرفم شده پسورد عوض کرده نمیده میگه تو کم کار میکنه تمام مشتری ها واسه من دامنه هم مال من هست برو پی کارت!! یا با فلانی حرفم شد هاست رو کامل فرمت کرد رفت !!!
موفق و پیروز باشید.
پیشنهاد میدم این پست رو دوباره مطالعه کنید چون ما هم بارها این موضوع رو مشاهده کردیم.
پیروزباشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید