[QUOTE=AbtinServer;1353893]جناب صالحی عزیز بحث اصلا چیزی نیست که شما فکر می کنید.نه جنگ هست و نه من دشمن
من از نزدیک در رابطه با سایت دوستان با این اسکریپت بیش از یک سال کار کردم و انقدر اذیت شدیم که من با دیدن این برنامه کلافه میشم.
بحث داشتن امکانات یک اسکریپت یک چیزه بحث کارا بودن و درست کار کردن اون امکانات چیز دیگریست.
بنده نظر شخصی خودم را در رابطه با این اسکریپت بعد از 1.5 سال استفاده مکرر بیان کردم.
انتقاد از یک جنس صرفا رقیب بودن نیست بلکه کمک به رفع مشکلات خواهد بود.
سلام
بنده صالحی نیستم ،
بستگی دارد کارایی را چه چیزی تعریف کنید ! اگر کارایی منظور شما از اسکریپت های مشابه است که فقط یک فایل پسورد آپدیت میکنند بله ! انها کارا و بسیار بدون مشکل هستند چون کاری انجام نمی دهند
اما اگر صحبت از نسل آینده چنین سیستماست که نه تنها هی رقیبی ندارد ، هیچ مشکلی هم که رفع نشده باقی مانده باشد هم ندارد و براحتی روی سرورهای دانلود با ترافیک های بیش از 400 ترابایت در ماه نیز فعالیت می کند ! اگر این صحبت دو سال پیش می کردید قابل قبول بود
اما امروز که از هر چند سایتی که سرویس VIp ارائه میکند حداقل یکی از اسمارتردانلود استفاده میکند و هر سایت هم بین 1 تا 15 سرور دانلود دارد و همه آنها را به اسمارتردانلود متصل کرده و بدون مشکل استفاده میکند ... دیگر چنین صحبتی نیمتواند جنبه انتقاد صرف داشته باشد !
ضمنا انتقاد را جایی میکنند که کسی باشد پاسخ آن را هم بدهد .... نه جایی که ما بصورت اتفاقی آن را ببینیم .... ما به دلیل مشکلات مدیریتی این سایت مدتهااست به تصمیم آقای صالحی دیگر در وب هاستینگ تالک ایران فعالیت نمیکنیم .... بنابراین اگر انتقادی هم هست باید از ما دعوت شود به آن پاسخ بدهیم !.
منتظر لینک یا لینکهای صفحات مربوط به مشکلات اسمارتردانلود در سطح وب وجود دارد و در این تاپیک مطرح فرمودید هستم ....
چون طبق آماری که من دارم بطور قطع کاربران با حجم زیادی در حال انتقال از ORINA و PersianVIP و XED , IRRPROG هسند زیرا نه دیگر پشتیبانی می شوند و نه مشکلات آن رفع می شود .... و قاعدتا این صفحات در باره اسمارتردانلود نیست !