نقل قول نوشته اصلی توسط hamra نمایش پست ها
بنظر من که لایت اسپید اصلا اهمیتی نداره و مهم کانفیگ صحیح و حرفه ای هست / علاوه بر اینکه قدرت و کیفیت سرور بالا باشد .
البته اشتراک اینترنت خودمون هم خیلی موثر هست / مثلا من 512 مخابرات دارم ولی انگار که همون دایال آپ قدیمی هم نیست !!! خدا بیامرزه دایال آپ رو ، یه زمانی میگفتیم کی بشه بریم adsl بگیریم ، ولی اون زمان کیفیتش از adsl خیلی هتر بود و الان هم حتی خیلی بهتر از adsl هست !!!!
بنده بسیار ممنونم از نظرتون.
نتایجی که اعلام شد بدون تغییر بوده،با استفاده از ابزار هایی مثل tools.pingdom.com یا gtmetrix.com اندازه گیری شده.
بفرمایید چطور کانفیگ انجام بشه که یک فایل استاتیک سریعتر لود بشه؟!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran18 نمایش پست ها
لایت اسپید معمولا کنترل پنل بدون دردسری هست برای مدیران هاستینگ و برای هاست های اشتراکی مناسب هست .
طبق تجربه ای کاری که با هردو این وب سرور ها داشتم بازدهی nginx از نظر بنده بهتر هست ولی نحوه کانفیگش مهمه و اگه درست کانفیگ نشه ممکن دردسر ساز بشه با ارور های قشنگش.
و همونطور که خودتون گفتید لایت اسپید جنبه ی تبلیغاتی هم داره .
سلام، ممنونم از پاسختون
ما با nginx + Apache هم تقریبا هیچ مشکلی نداشتیم.
پس شما میفرمایید توجیه اقتصادی نداره، درسته؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ertebat7 نمایش پست ها
نصب لایت اسپید به تنهایی کافی نیست
مهم کانفیگ صحیح اون با توجه به قدرت و کشش سرور هست
سلام.
آیا شما منبع مناسبی برای مطالعات کانفیگ لایت اسپید سراغ دارید؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط api نمایش پست ها
بنده خودم هیچ اعتقادی به لایت اسپید ندارم .
لایت اسپید فقط یک ویزارد و مانور تبلیغاتی هست که هر ماه داره کلی پول از مردم به جیب میزنه .
آپاچی اگه به درستی کانفیگ بشه از لایت اسپید بهتر عمل میکنه و خودم این رو بارها و بارها به مشتریانم ثابت کردم . متاسفانه چون لایت اسپید به صورت ویزاردی تنظیم میشه اینطور به ما تفهیم شده که قدرت بالاتری داره و همین باعث شده که مانور تبلیغاتی زیادی توسط هاستینگ ها روش صورت بگیره . حتی بعضی از مشتریان هم فکر میکنن اگه سرور آپاچی باشه سرعت کمتری داره که به هیچ وجه درست نیست !
سلام،
آیا شما مخالف تمامی آمار های موجود که بر خلاف Apache هستند صحبت میکنید؟دلیلی هم دارید؟(آمار و ارقام)
http://www.webperformance.com/load-testing/blog/?p=2815
http://wiki.dreamhost.com/Web_Server_Performance_Comparison

بنده سال پیش مقاله ای خوندم که خوده گسترش دهندگاه Apache اعلام کردند هیچ وقت منظورشون از ساخت این وب سرور، سریعترین وب سرور نبوده و اهداف مختلفی رو دنبال میکردند