فقط مشکل شما نیست من تو تابستان ها هم آلرژی دارم و هم این مشکل کامپیوتر هم میاد رو هم چشم مثل زامبیا قرمز میشه ( یاسین میدونه:|شروع میکنم به چرت و پرت گفتن )
بهترین کار اینه ساکن نباشید 30 دقیقه یکبار بلند شید یک کاری کنید ...
فقط مشکل شما نیست من تو تابستان ها هم آلرژی دارم و هم این مشکل کامپیوتر هم میاد رو هم چشم مثل زامبیا قرمز میشه ( یاسین میدونه:|شروع میکنم به چرت و پرت گفتن )
بهترین کار اینه ساکن نباشید 30 دقیقه یکبار بلند شید یک کاری کنید ...
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
دوست عزیز آخه این چه تاپیکیه؟ تقریبا 4سال از آخرین چشم درد و قرمزی چشمم میگذره دیروز که این تاپیک رو دیدم همین الان چشمام درد میکنه و عجیب قرمز شده
همش تقصیر توئه
به نظر من راهکار مناسب اینه که از مانیتور های led بجای crt استفاده کنید بعد هر دوساعت، نیم ساعت برید بیرون چرخی بزنید نه اینکه از جلو مانیتور بلند شید برید جلو تلویزیون سومین مورد خواب مناسب داشته باشید یه هفته قید دانلود شبانه رو بزن خوب بخواب
من چندین ماه هست این کارو کردم
f.lux fixes this: it makes the color of your computer's display adapt to the time of day, warm at night and like sunlight during the day
https://justgetflux.com/
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
دوست عزیز در جایی خوندم که باز بودن بیش از حد چشم ها و پلک نزدن باعث میشه که آب چشم خشک بشه.از این رو درد میگیره چشم ها.خوب موقعی که ادم با کامپیوتر کار میکنه خیلی کم پلک میزنه.برای همین به کسایی که با کامپیوتر زیاد کار میکنن توصیه کرده بود که چربی بیشتر استفاده کنن.
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
با سلام
منظور ایشون اینکه همش به صورت مداوم به کامپیوتر خیره نشو و هر چند ساعت یک بار یک دوری بزن آبی بخور بعد دوباره بیا بقیه کار رو انجام بده
در نظر داشته باشید مانیتور lcd , led هم تعصیر داره
من هم همش پشت کامپیوترم ولی این کار رو میکنم تا حالا هم خداروشکر به مشکلی بر نخوردم
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
سلام.
بنده هم به دلیل استفاده ی زیاد از کامپیوتر و گوشی موبایل غیر ممکنه روزی پشت و روی سرم در حد خیلی زیاد درد نگیره ، حتی پلک سمت راست هم کمی افتادگی پیدا کرده.
سر درد ها به گونه ای بود که مجبور بودم برای کاهش درد از کدئین استفاده کنم.
به پزشک مراجعه کردم ، خداروشکر چشمم ضعیف نبود ولی یک ژل (شبیه به قطره)به اسم OFTAGEL معرفی کرد و گفت زمانی که پشت سیستم نشستی هر نیم الی یک ساعت یکبار یک قطره در چشمت بریز.
کار این ژل تولید اشک درون چشم هستش ولی در اوایل استفاده چشم به شدت میسوزه.
درضمن حتما زمانی که نور اتاق شما زیاد است نور صفحه را بیشتر و در زمان شب که نور کمتر است ، نور صفحه را کمتر کنید.
توصیه می کنم این ژل را تهیه کنید : oftagel 2.5 mg/g
http://www.docsimon.com/article/oftagel-eye-gel-10g
ویرایش توسط shahinmq : June 18th, 2015 در ساعت 16:26
این جور مشکلات معمولا خیلی شایع هست برای کسانی که خیلی با کامپیوتر کار میکنند
بشاید هترین راه کم تر کردن استفاده از کامپیوتر هست
و همچین کلا بهتر برای درمان هرگونه مشکل فقط به پزشک مراجعه کنید .
تلگرام : @licenseha_ir
سلام.
امشب عینک رو تحویل گرفتم. تا الان که مشکل خاصی نبوده و حس میکنم یکمی بهتر شده وضعیت.
تا چند روز دیگه اثرش مشخص میشه![]()
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)