-
June 17th, 2015, 17:15
عضو انجمن
پاسخ : آپدیت فوق العاده سنگین سی پنل

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
والله ارتباطشو نمیدونم اما من و چند تا دیگر از دوستان این مشکل برامون پیش اومده که الان سرورمون از 81% اصلا کم نمی شه و رو ان ثابت مونده که قبل از اپدیت این مشکل نداشت
لود سرور هم در بیشترین حالت روی 7 رسید
-
-
June 17th, 2015 17:15
# ADS
-
June 17th, 2015, 17:16

نوشته اصلی توسط
OmidX
یعنی مصرف mysql از منابع سرور ب خصوص CPU ، همانند قبل است ؟ زیاد نشده ؟
می خواهید دسترسی تیم ویور ارسال کنم تا خودتان بررسی کنید ؟
آیا شما جز check all databases در change log سی پنل مورد دیگری دیده اید که به چشم بنده مشاهده نشده است ؟
یکی از سرور های ما هنوز آپدیت نشده است.
بنده جلوی چشم شما آپدیت میکنم و لود را قبل و بعد و فردا چک کنید مشکلی بود در این تاپیک اعلام بفرمایید.
فکر میکنم دوستان دیگر به جای کانفیگ صحیح MySQL و تهیه سرور مناسب و قوی دارند مشکلات سرورهاشون رو گردن سی پنل می اندازند.
بنده خودم شخصا اعلام میکنم در کانفیگ MySQL واقعا تجربه زیادی ندارم اما با تجربه کم هم شده تغییری در لود سرور و مصرف مشاهده نکرده ام.
شاید بنده اشتباه میکنم.
اگر به شما و دیگر دوستان توهینی شده است عذر خواهی میکنم.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2015, 17:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
می خواهید دسترسی تیم ویور ارسال کنم تا خودتان بررسی کنید ؟
آیا شما جز check all databases در change log سی پنل مورد دیگری دیده اید که به چشم بنده مشاهده نشده است ؟
یکی از سرور های ما هنوز آپدیت نشده است.
بنده جلوی چشم شما آپدیت میکنم و لود را قبل و بعد و فردا چک کنید مشکلی بود در این تاپیک اعلام بفرمایید.
فکر میکنم دوستان دیگر به جای کانفیگ صحیح MySQL و تهیه سرور مناسب و قوی دارند مشکلات سرورهاشون رو گردن سی پنل می اندازند.
بنده خودم شخصا اعلام میکنم در کانفیگ MySQL واقعا تجربه زیادی ندارم اما با تجربه کم هم شده تغییری در لود سرور و مصرف مشاهده نکرده ام.
شاید بنده اشتباه میکنم.
اگر به شما و دیگر دوستان توهینی شده است عذر خواهی میکنم.
یاسین جان ، من فقط سؤال کردم ، گفتم شاید تغییر کرده ولی محسوس بوده ، برای همین در نظر نگرفتیش ...
مصرف سی پی یو mysql برای من اکثر اوقات خیلی پایین ه ، مثلا همین الان یهویی :دی

اما بعد از آپگرید ، بعضی وقتا این عدد یهو زیادی بالا میره (۱۷ یا ۱۸) ، با توجه ب تغییراتی ک این نسخه درباره mariadb داشته ، گفتم شاید این موضوع بهش ربط داشته باشه ...
یک قالب وردپرس هم هست ، ک هر سایتی با این قالب تا حالا هاست کردم لود سی پی یو مربوط ب mysql رو تا ۷۰ یا ۸۰ درصد برده بالا ، آخرم نفهمیدم علتش چیه ، حتی یک سایت وردپرس جدید بدون هیچ بازدیدی روش این قالب رو نصب کنی ، مصرف سی پی یو mysql رو صد برابر میکنه . :|
ویرایش توسط OmidX : June 17th, 2015 در ساعت 17:28
-
-
June 17th, 2015, 17:32

نوشته اصلی توسط
omidx
یاسین جان ، من فقط سؤال کردم ، گفتم شاید تغییر کرده ولی محسوس بوده ، برای همین در نظر نگرفتیش ...
اما بعد از آپگرید ، بعضی وقتا این عدد یهو زیادی بالا میره (۱۷ یا ۱۸) ، با توجه ب تغییراتی ک این نسخه درباره mariadb داشته ، گفتم شاید این موضوع بهش ربط داشته باشه ...
یک قالب وردپرس هم هست ، ک هر سایتی با این قالب تا حالا هاست کردم لود سی پی یو مربوط ب mysql رو تا ۷۰ یا ۸۰ درصد برده بالا ، آخرم نفهمیدم علتش چیه ، حتی یک سایت وردپرس جدید بدون هیچ بازدیدی روش این قالب رو نصب کنی ، مصرف سی پی یو mysql رو صد برابر میکنه . :|
این تغییر برای سرور ex40 با یک هارد اس اس دی برای دیتابیس ها و دارای +1000 وب سایت (دامنه) فعال آیا محسوس است ؟
در مورد قالب وردپرستون آِیا جایی دیگه نصب و تست شده است ؟
می تونید قالب رو در اختیارم بزارید؟
-
-
June 17th, 2015, 17:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
این تغییر برای سرور ex40 با یک هارد اس اس دی برای دیتابیس ها و دارای +1000 وب سایت (دامنه) فعال آیا محسوس است ؟
در مورد قالب وردپرستون آِیا جایی دیگه نصب و تست شده است ؟
می تونید قالب رو در اختیارم بزارید؟
اطلاعات قالب پ.خ شد ...
-
-
June 17th, 2015, 17:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
احتمالا کدی داره که درست نوشته نشده خود من زمانی که برای بار اول قالب وردپرس نوشتم دچار اشتباه شدم چنین مشکلی پیش امد اول از همه مسیر فایل هایی که لود میشه چک کنید . احتمالا قالب روی لوکال نوشته شده و تغییرات لازم برای مسیر فایل ها در روی هاست داده نشده.
اگر خواستید برام بفرستید چک کنم براتون/
در مورد آپدیت دوستان از طریق ssh آپدیت کنید از طریق خود whm احتمال اینکه کند پیش بره و باعث لود بشه زیاده.
کد
کد:
/scripts/upcp --force
دوستانی هم که میترسند در زمان آپدیت ارتباطشون قطع بشه قبل از کد بالا از screen استفاده کنند
کد:
yum install screen -y
screen -a
ویرایش توسط InterServer.ir : June 17th, 2015 در ساعت 17:50
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
June 17th, 2015, 17:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
احتمالا کدی داره که درست نوشته نشده خود من زمانی که برای بار اول قالب وردپرس نوشتم دچار اشتباه شدم چنین مشکلی پیش امد اول از همه مسیر فایل هایی که لود میشه چک کنید . احتمالا قالب روی لوکال نوشته شده و تغییرات لازم برای مسیر فایل ها در روی هاست داده نشده.
اگر خواستید برام بفرستید چک کنم براتون/
در مورد آپدیت دوستان از طریق ssh آپدیت کنید از طریق خود whm احتمال اینکه کند پیش بره و باعث لود بشه زیاده.
کد
کد:
/scripts/upcp --force
عزیز اپدیت اتوماتیک بوده خود به خود اپدیت شد
-
تعداد تشکر ها از se7en-host به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2015, 17:50
عضو انجمن
نه لود سرور رفت بالا برا ما نه کنید احساس شد
حقیقتش حتی متوجه نشدیم آپدیت شده ، صبح خودم پاشدم دیدم عوض شده :|
نگاه گوشی کردم دیدم 2 پی ام دارم توی واتساپ بچه ها دیشب
حاجی سی پنل آپدیت نیو داده خیلی قشنگ شده :|
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
June 17th, 2015, 17:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
se7en-host
و ما صبح متوجه شدیم که اپدیت تمام شده بود
-
تعداد تشکر ها از se7en-host به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2015, 17:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
se7en-host
امکان توقف آپدیت وجود داره سرور من حدود 20 روز پیش 1 روز تمام لود بالایی داشت و مشغول آپدیت بود آپدیت رو متوقف کردم و از ssh تو 10 دقیقه به آخرین نسخه آپدیت کردم لودی هم بعد از آپدیت پیش نیومد!
پیشنهاد میدم آپدیت خودکار سی پنل رو غیر فعال کنید و خودتون هر هفته زمانی که سرور خلوت هست و لود پایینی داره دستی آپدیت کنید .
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-