صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 31

موضوع: درخواست هاست از HostDL

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست از HostDL

نقل قول نوشته اصلی توسط manutd2009 نمایش پست ها
    دوستان شرکت معتبر در حد hostdl سراغ دارند که مستقیما بشه باهاشون مکاتبه کرد ؟
    و مدیریت صفر تا 100 هاست یا سرورمجازی جهت میزبانی رو به عهده بگیرند ؟
    دوست عزیز hostdl نیاز به تایید نداره . شرکت فوق العاده معتبری هستش .
    تیکت بدید باهاشون صحبت کنید در قبال دریافت وجه صفر تا صد هم میزبانی میکنند شما رو ... بنده به دانش فنی جناب اعتصامی 100 % ایمان دارم .

موفق باشید
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

2. # ADS

عضو جدید mehrangta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    378
    تشکر تشکر شده 
    246
    تشکر شده در
    166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    دوست عزیز hostdl نیاز به تایید نداره . شرکت فوق العاده معتبری هستش .
    تیکت بدید باهاشون صحبت کنید در قبال دریافت وجه صفر تا صد هم میزبانی میکنند شما رو ... بنده به دانش فنی جناب اعتصامی 100 % ایمان دارم .

موفق باشید
    جسارتا اعتصامی فر هستن (همیشه fingilish)

عضو جدید manutd2009 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    32 پست

hostdl در اولویت بنده هستش . اما واسه من هر چی سایت تست میکنم اونایی که روی دیتاسنتر افرانت هستند از اسیاتک و تبیان خیلی سریعتر لود میشوند این قضیه واسه چندتا همکار بنده در شهرهای مختلف با شرکت های Adsl مختلف نیز صادق می باشد . دوستان نظری دارند در مورد این موضوع ؟

============
    نظرتون در مورد میزبانی گرفتن مستقیم از افرانت چی هستش ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

hostdl در اولویت بنده هستش . اما واسه من هر چی سایت تست میکنم اونایی که روی دیتاسنتر افرانت هستند از اسیاتک و تبیان خیلی سریعتر لود میشوند این قضیه واسه چندتا همکار بنده در شهرهای مختلف با شرکت های Adsl مختلف نیز صادق می باشد . دوستان نظری دارند در مورد این موضوع ؟

============

============
    با سلام
    استارتر عزیر هاست دی ال یا افرانت قیمت هاشون خیلی فضایی و گرون هست ، من نمیدونم شما چقدر بازدید دارین ولی دوستان دیگری هستند که از عهده کار شما به سادگی برمیان ، مثلا : نت افراز ، سرور ایران ، یوگیگ ، پردیس ، اگر مشکل هزینه ندارین بنظر من با یوگیگ کار کنید ، ی تیکت بدین و هفت روز ضمانت برگشت وجه دارن ، راضی نبودید برمیگردین ، اینم بگم بریتنا و نت افراز هم میتونن که فرمودین تحقیق کردین
    من به هاست دی ال برای سایت خودم تیکت زدم جواب منو اینجوری دادن ، با سلام سرویس های ما ممکن است برای شما مقرون بصرفه نباشد ، سایت هایی که بسیار پربازدید هستند را ما میزبانی میکنیم .... بعد من گفتم سرور چطور سریع پاسخ دادن که میدیم //// منظورم اینه که خودشون بیشتر راقب هستن سرور اختصاصی یا مجازی در اختیار دیگران بذارن
    بنظر من خیلی خیلی شرکت داریم که کارشون عالی هست ، کافیه ی بار امتحان کنید ، اکثر سایت های بزرگ در ابتدا روی نت افراز و غیره بودن یعنی با این شرکت ها کارشون گرفته و سایت های پربازدیدی دارن ،
    من مجددا یوگیگ ، نت افراز ، vip بریتنا رو پیشنهاد میکنم هفت روزم برگشت وجه دارن
    موفق و پیروز ، درپناه خدا

6. تعداد تشکر ها ازپیروزان به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrangta نمایش پست ها
    جسارتا اعتصامی فر هستن (همیشه fingilish)
    !!!!
    همیشه دوستان فعال در صحنه آماده ارسال اسپم هستند !
    ایشون دنبال پیدا کردن یک میزبان مناسب هستند شما در پی پیدا کردن قاتل بروس لی هستین ؟

قابل توجه شما ما هم میدونیم اعتصامی فر هستند ! نیازی ندیدیم که «فر» رو هم بگیم ... با خود نماییتون فهمیدیم شما هم بلدین ...

- - - Updated - - -

============
    دوست عزیز سایت های شما دولتی هستند ؟ چه بازدیدی دارند ؟
    به نظر بنده اگه بازدید بالایی دارند یک سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید و با یک کانفیگ عالی میزبانی این سایت ها رو انجام بدید .... هستند دوستانی که صفر تا صد میزبان شما باشند . در این زمینه نیاز داشتید پ.خ ارسال کنید تا معرفی کنم بهتون .
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

8. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط پیروزان نمایش پست ها
    با سلام
    استارتر عزیر هاست دی ال یا افرانت قیمت هاشون خیلی فضایی و گرون هست ، من نمیدونم شما چقدر بازدید دارین ولی دوستان دیگری هستند که از عهده کار شما به سادگی برمیان ، مثلا : نت افراز ، سرور ایران ، یوگیگ ، پردیس ، اگر مشکل هزینه ندارین بنظر من با یوگیگ کار کنید ، ی تیکت بدین و هفت روز ضمانت برگشت وجه دارن ، راضی نبودید برمیگردین ، اینم بگم بریتنا و نت افراز هم میتونن که فرمودین تحقیق کردین
    من به هاست دی ال برای سایت خودم تیکت زدم جواب منو اینجوری دادن ، با سلام سرویس های ما ممکن است برای شما مقرون بصرفه نباشد ، سایت هایی که بسیار پربازدید هستند را ما میزبانی میکنیم .... بعد من گفتم سرور چطور سریع پاسخ دادن که میدیم //// منظورم اینه که خودشون بیشتر راقب هستن سرور اختصاصی یا مجازی در اختیار دیگران بذارن
    بنظر من خیلی خیلی شرکت داریم که کارشون عالی هست ، کافیه ی بار امتحان کنید ، اکثر سایت های بزرگ در ابتدا روی نت افراز و غیره بودن یعنی با این شرکت ها کارشون گرفته و سایت های پربازدیدی دارن ،
    من مجددا یوگیگ ، نت افراز ، vip بریتنا رو پیشنهاد میکنم هفت روزم برگشت وجه دارن
    موفق و پیروز ، درپناه خدا

سلام دوست گرامی
    هدف بنده میزبانی روی بهترین حالت ممکن هست . نظر شما اینه تست کنم اما متاسفانه اینکار هم وقت زیادی میگیره و هم سایت رو در بازه زمانی مختلف دچار مشکل میکند
    قطعا همه برای میزان هزینه خودش یک سقفی رو در نظر میگیرند اما فکر نکنم آنچنان هزینه من هم کم باشه واسه یک هاست
    اگر دقت کرده باشید عرض کردم هاست داخلی ! نت افراز که داخلی ارایه نمیکند ! وقتی کسی راجب بهترین ها صحبت میکند پس بسیار حساس است لذا از معرفی شرکتهای هاستینگ لول پایین تر و سایتهای شخصی فروش هاست و سرور مجازی خودداری بفرمایید
    بنده منکر کیفیت یوگیگ و امثال این سایت ها نیستم اما چون حساسیت میزبانی سایت برای بنده بسیار بالا هستش ( سایت دولتی ) لذا ترجیح میدهم با شرکت های با نام و سابقه فوق العاده کار کنم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

عزیز شک نکن هیچ شرکتی به هاست دی ال نمیرسه . من خودم یک سایت بسیار پربازدید رو بردم روی هاست هاشون با اینکه هزینه ی یک سرور اختصاصی معمولی (هتزنر) رو دارم پرداخت میکنم ولی ابدا احساس نمیکنم زیاد هست این هزینه چون از کیفیت و آپتایم پشتیبانی امنیت و ... اطمینان دارم . به قولی وقتی از خونه میام بیرون خیالم راحت هست هاستم مشکلی پیش نمیاد براش با اون بازدید

سایتتون اگر مشکلی نداره از نظر مطالب و بازدید بالایی دارید و اهمیت داره براتون به هاست دی ال برید

11. تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    !!!!
    همیشه دوستان فعال در صحنه آماده ارسال اسپم هستند !
    ایشون دنبال پیدا کردن یک میزبان مناسب هستند شما در پی پیدا کردن قاتل بروس لی هستین ؟

قابل توجه شما ما هم میدونیم اعتصامی فر هستند ! نیازی ندیدیم که «فر» رو هم بگیم ... با خود نماییتون فهمیدیم شما هم بلدین ...

- - - Updated - - -

دوست عزیز سایت های شما دولتی هستند ؟ چه بازدیدی دارند ؟
    به نظر بنده اگه بازدید بالایی دارند یک سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید و با یک کانفیگ عالی میزبانی این سایت ها رو انجام بدید .... هستند دوستانی که صفر تا صد میزبان شما باشند . در این زمینه نیاز داشتید پ.خ ارسال کنید تا معرفی کنم بهتون .
    جناب farmanrava بنده به آی دی یاهوی شما پیام دادم لطف میکنید پاسخ بدید . ممنونم

13. تعداد تشکر ها از manutd2009 به دلیل پست مفید

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز

بنده نیازمند هاست ویژه ( دیتاسنتر داخلی) برای میزبانی سایت های مهم هستم
    بعد از بررسی کلی اعم از شرکت های زیر- morvahost - parsadata - bertina - faraso - serverpars - hostiran - arianic - netafraz - mihannic - و ....

موارد مهم برای بنده :

1.امنیت
    2.ساپورت واقعی 24 ساعته و افراد خبره در کانقیگ وبقیه موارد
    3.آپتایم و سرعت عالی ( ترجیجا ssd )
    4.منابع سخت افزاری خوب

============
    با توجه به این موارد به سایت معروف host dl رسیدیم که سوال بنده از دوستان این هستش که آیا آدرس دفتر یا شماره تماسی از شرکت hostdl دارند یا خیر ؟ برای تماس با شرکت مذبور و درخواست سرویس از این شرکت
    می توانیم شما را روی سرور اختصاصی ایران با هارد ssd و پشتیبانی 24 ساعته تیکتی میزبانی نماییم و موارد فورس به صورت تلفنی.
    اگر تمایل داشتید مکاتبه کنید.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    می توانیم شما را روی سرور اختصاصی ایران با هارد ssd و پشتیبانی 24 ساعته تیکتی میزبانی نماییم و موارد فورس به صورت تلفنی.
    اگر تمایل داشتید مکاتبه کنید.
    دوست گرامی بنده قبلا حدود 2 سال پیش شایدهم بیشتر با شما همکاری داشتم در خصوص سرور مجازی و دل خوشی از برخورد شما و سرویستون ندارم . من دنبال شرکت به معروفی هاست دی ال هستم ممنون میشم پستتون رو ویرایش یا دلیت کنید با تشکر

16. تعداد تشکر ها از manutd2009 به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)