ahangar_kave@yahoo.com
سلام دوستان
نرم افزار دقت بسیار پایینی داره و شما یک کلمه رو باصدایی که از محیطی حتی آروم گفته میشه میگیره و کلمه دیگه ای جاش تایپ میکنه . شرکت هم کلاه منو برداشت و تو میکوفونی که میخواست ارسال کنه حول و حوش دویست هزار تومن تقلب کرد و یک میکروفون دیگه فرستاد من در اثر یک اتفاق فهمیدم که میکروفون اون چیزی نیست که من پولش رو پرداخت کردم ولی بعد تماس اونها مدعی شدند که ما قبلا اینرو اعلام کردیم به نمایندگی ، در صورتی که نمایندگی هم اطلاع نداشت . در ضمن اینها اول یک مشخصات پیش نیاز رو برای سیستمیکه میخواد نرم افزار روش نصب بشه اعلام میکنند تا بخری بعد میفهمی که سیستم خیلی باید بالاتر از اونها باشه . رم مورد نیاز بالا ، دقت کم به صورتی که اگه با دست بنویسی گاهی سریعتر کار رو انجام میدی و در گیر کردن شدید سی پی یو از مشخصات اصلی این نرم افزاره .و با وجود پول زیادی که بابت نرم افزار میگیرن حتی یک دمو برای نرم افزار وجود نداره در حالیکه افتضاح ترین نرم افزارهای موجود قبل خرید دمو ارایه میدن با توجه به اینکه نرم افزارهای اندرویدی ترجمه که تلویزیون در حال حاضر تبلیغ میکنه و همین ویژگی پردازش کلمات رو دارن تقریبا به مبلغ 30 چهل هزار تومن فروخته میشه قیمت این نرم افزار باید ماکزیمم دویست یا سیصد تومن باشه که چندین برابر گرونتر فروخته میشه از این جهت این مطالب رو گفتم که چون کلاه سر خودم رفت و خریدم گفتم کس دیگه ای فریب نخوره واینکاررو هم بدون هیچ توقعی انجام میدم .