-
June 15th, 2015, 12:56
پاسخ : درخواست سرور مجازی مناسب و مدیریت شده

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
شما ضعف در تحقیق دارید.
این که میفرمائید از کجا بدونید کی راست میگه و کی دروغ کاملا راحت میشه متوجه شد ،شما باید به دنبال نمونه مشتریان آن میزبان باشید و از آنها تحقیق کنید و با مدرک بخواهید موردی را ذکر کنند و بعد تصمیم گیری کنید.
هیچ شرکت بزرگی نمیاد بگه نمیتوانم پردازندتون را بیشتر کنم یا ... طبیعتا شما از جای کوچکی سرویسی دارید که معمولا مکان های کوچک چون میخواهند مشتری را نگه دارند خدماتی را رایگان میدهند مانند خدمات پشتیبانی که رضایت داشتید ولی وقتی کار شما بزرگ میشود دیگر جوابگوی شما نیستند و سروری هم که تا دیروز اصلا مفت میگرفتید ازشون شرکت معتبر دیگر مفت نمیدهد (مفت بودن مثال بود که قیمتی ذکر نشه).
هم اکنون هم درخواستتون کاملا نامشخص هست پس :
1.سقف هزینتون را برای مدیریت و رم 5 گیگ درخواستی
2.ترافیک
3.هارد
4.پردازنده
5.پنل درخواستی مورد نیاز اعلام کنید
6.موارد مدیریتی که نیاز هست انجام شود (دقیق باید ذکر شود مدیریت با مدیریت هزینه آن متفاوت هست)
تا همکارانی که میتوانند آفر دهند خدمتتون اعلام کنند و بعد حتما و حتما از مشتریان گذشته تحقیق کنید و بدون تحقیق به هیچ عنوان ممکن خرید نکنید حتی اگر ذکر کردند ما دیتاسنتر هستیم یا به فلان جا وصلیم و ... (با این کار به هیچ عنوان مشکل نخواهید خورد)
به هر حال انشالله موفق باشید
1-رم 4گیگ سقف هزینه 120تومن (کلا هزینه سرویس با هزینه مدیریت لاینسنس و کانفینگ و ...)
2-من روزانه مجموع سایتهام حدود 5هزار بازدید کننده البته دقیق نیست بعضی وقتا کمتر بیشتر میشن ضمن اینکه میخام تبلیغات بگیرم شاید بیشترم بشن ولی در همین حدوده
3-هارد نهایت25تا 50گیگ (فایلهای حال حاضرده گیگ هم نمیشه )
4-من اصلا نمیدونم پردازنده چی هست ولی اگه منظورتون همون قسمت سی پی یو هست 6- 7مگاهرتز به بالا قابلیت افزایش داشته باشه
5-همین چیزهای که ذکرشد در همین حد
6-ببینید بنده اصلا نمیدونم سرور چی هست مثه هاست هر مشکلی پیش اومد و مربوط به هاست سایت ها و سرور بود انجام بده (مثلا سایت بالا نمیومد -کند شد- حطا داد- تغییر دامین-تغییر دی ان اس و این موارد و...)
-
-
June 15th, 2015 12:56
# ADS
-
June 15th, 2015, 13:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
parsa3
1-رم 4گیگ سقف هزینه 120تومن (کلا هزینه سرویس با هزینه مدیریت لاینسنس و کانفینگ و ...)
2-من روزانه مجموع سایتهام حدود 5هزار بازدید کننده البته دقیق نیست بعضی وقتا کمتر بیشتر میشن ضمن اینکه میخام تبلیغات بگیرم شاید بیشترم بشن ولی در همین حدوده
4-من اصلا نمیدونم پردازنده چی هست ولی اگه منظورتون همون قسمت سی پی یو هست 6- 7مگاهرتز به بالا قابلیت افزایش داشته باشه
6-ببینید بنده اصلا نمیدونم سرور چی هست مثه هاست هر مشکلی پیش اومد و مربوط به هاست سایت ها و سرور بود انجام بده (مثلا سایت بالا نمیومد -کند شد- حطا داد- تغییر دامین-تغییر دی ان اس و این موارد و...)
برخی موارد pm شد خدمتتون.
آفری که مناسب بودجتون هست :
1. سرور ایران رم 4 گیگ 48500 تومان http://www.roobinaserver.ir/vps-discount-low.php
نکته بسیار مهم : حتما و حتما به همراه سرور خود هاست بکاب تهیه کنید که اگر سرور سوخت اطلاعات سایت هاتون از بین نرود. این یکی از تفاوت های سرور مجازی با هاست اشتراکی میباشد.
بیشتر از این نمیشه مواردی را بازتر کرد در انجمن عمومی و ذکر کرد امیدوارم کمی آگاه شده باشید نسبت به سرور مجازی.
موفق باشید
ویرایش توسط RoobinaServer : June 15th, 2015 در ساعت 13:13
دلیل: به درخواست همکاران ویرایش شد
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
June 15th, 2015, 13:21

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
آفری که مناسب بودجتون هست :
1. سرور ایران رم 4 گیگ 48500 تومان
http://www.roobinaserver.ir/vps-discount-low.php
نکته بسیار مهم : حتما و حتما به همراه سرور خود هاست بکاب تهیه کنید که اگر سرور سوخت اطلاعات سایت هاتون از بین نرود. این یکی از تفاوت های سرور مجازی با هاست اشتراکی میباشد.
بیشتر از این نمیشه مواردی را بازتر کرد در انجمن عمومی و ذکر کرد امیدوارم کمی آگاه شده باشید نسبت به سرور مجازی.
موفق باشید
با تشکر از شما
مهمترین مورد همون پردازنده اس
مشخصات پردازنده روی سرور قبلیم 4 هسته پردازنده 5000 Mhz که عرض کردم بیشتر وقتها بدون مشکل کار میکرد و فقط بعضی وقتها به خاطر یه سایت وردپرسم که مصرفش بالا میرفت سرور داون میکرد و باید ریست میشد که تا بنده خودم ریست نمیکردم سایت ها بالا نمیومد بنده هم نمیتونم 24ساعته حاضر باشم و به مشکل بر میخوردم اگه این مورد حل بشه با مدیریت کامل و پشتیبانی همه جوره تا130 تومن هم میتونم بدم
ضمنا هاردشم باید ssdباشه
بودجه من در حد پولیه که در میارم بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم فعلا منتظر پیشنهاد های دیگر دوستان میمونم شاید مورد مناسب پیداشد
موفق باشید
-
-
June 15th, 2015, 13:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
parsa3
با تشکر از شما
مهمترین مورد همون پردازنده اس
مشخصات پردازنده روی سرور قبلیم 4 هسته پردازنده 5000 Mhz که عرض کردم بیشتر وقتها بدون مشکل کار میکرد و فقط بعضی وقتها به خاطر یه سایت وردپرسم که مصرفش بالا میرفت سرور داون میکرد و باید ریست میشد که تا بنده خودم ریست نمیکردم سایت ها بالا نمیومد بنده هم نمیتونم 24ساعته حاضر باشم و به مشکل بر میخوردم اگه این مورد حل بشه با مدیریت کامل و پشتیبانی همه جوره تا130 تومن هم میتونم بدم
بودجه من در حد پولیه که در میارم بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم فعلا منتظر پیشنهاد های دیگر دوستان میمونم شاید مورد مناسب پیداشد
موفق باشید
یک نکته در این مورد pm شد.
موفق باشید
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2015, 13:27
عضو انجمن
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 2 گیگ
هارد: 20 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 49 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
June 15th, 2015, 13:40

نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 2 گیگ
هارد: 20 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 49 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
بد نیست ابتدا تاپیک رو بخونید بعد آفر بدید ! استارتر عزیز رم 4 و... مد نظرشون هست شما رم 2 آفر گذاشتید ! 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
parsa3
پیشنهاد میکنم سروری که مد نظر دارید تهیه کنید حتما منابع اختصاصی باشد . نه اشتراکی که برخی دوستان ارائه میدند !
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2015, 15:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamra
بد نیست ابتدا تاپیک رو بخونید بعد آفر بدید ! استارتر عزیز رم 4 و... مد نظرشون هست شما رم 2 آفر گذاشتید !
- - - Updated - - -
پیشنهاد میکنم سروری که مد نظر دارید تهیه کنید حتما منابع اختصاصی باشد . نه اشتراکی که برخی دوستان ارائه میدند !
بله دوست عزیز ولی با بودجه ایشون ما رم 2 بیشتر نمیتونیم ارایه بدیم برای همین هست
در ضمن لطفا تاپیک دوستان رو به انحراف نکشید.
با تشکر
-
-
June 15th, 2015, 15:56

نوشته اصلی توسط
novin-web
بله دوست عزیز ولی با بودجه ایشون ما رم 2 بیشتر نمیتونیم ارایه بدیم برای همین هست
در ضمن لطفا تاپیک دوستان رو به انحراف نکشید.
با تشکر
دوست عزیز بنده اینجا نیومدم که گدایی کنم حالا اسم بودجه اومد هر کی یه چیزی میگه
بیشترین سرویس شما همین دو گیگه 50تومن
منم بسته به نیازم بودجه ای که میخوام هزینه کنم ماهیانه 130تومنه پس لطفا شما هم تاپیک بقیه رو به انحراف نکشید
باتشکر
-
-
June 15th, 2015, 16:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsa3
دوست عزیز بنده اینجا نیومدم که گدایی کنم حالا اسم بودجه اومد هر کی یه چیزی میگه
بیشترین سرویس شما همین دو گیگه 50تومن
منم بسته به نیازم بودجه ای که میخوام هزینه کنم ماهیانه 130تومنه پس لطفا شما هم تاپیک بقیه رو به انحراف نکشید
باتشکر
با میزان بودجه شما افرهای خیلی خوبی میشه داد دوست عزیز
میتونیم بتون یک سرور اختصاصی بدیم تا نگران هیچ مشکلی نباشید.
کلیه متابع کاملا در اختیار شما خواهند بود و اختصاصی.
-