نقل قول نوشته اصلی توسط esmaeil1 نمایش پست ها
سلام دوستان سرور میخوام با رم یک برای هاست دانلود فضایی هم که نیاز دارم حداکثر 300 گیگ هست

حداکثر هزینه هم 26 تومن هست بیشتر از اون به هیچ عنوان نمیتونم پرداخت کنم

اگر کیفیت مناسب بشه دو تا سرور وی ... هم دارم که منتقل میکنم اونا رو هم

Hetz-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 900 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner

Hetz-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 4000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner

سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.

===========================================================================
همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی همیشه آنلاین و در دسترس [365/7/24] مهمترین معیار هست.
رمز موفقیت : مهم نیست مشکل را چه کسی بوجود آورده است، مهم آن است سرویس دهنده و مشتری هر دو به یاری یکدیگر مشکل را شناسایی و بررسی، سپس اقدام به رفع مشکل نمایند.
جهت ارسال سوالات قبل از خرید، پشتیبانی، راهنمایی، پیشنهاد و انتقاد در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، اقدام به ارسال تیکت نمایید.