1. دوستان چرا بحث رو منحرف میکنید... مگه راجع به سربازی تاپیک زدن که سه صفحه راجع بهش بحث کردید ...ایشون مدرکشو بگیره تازه چندین سال بعدش میتونه سربازیشو بخره

2. دلالی سریعترین راه واسه پولدار شدنه ...ولی خودم شخصا متنفرم از این کار

3. اگر ایده ای داشته باشی که در رابطه با تخصصت باشه و رو ایده و تخصص خودت سرمایه گذاری کنی 100% جواب میگیری ! اگر میخوای تو اینترنت هزینه کنی یا باید اولین باشی که یعنی ایده از خودت باشه یا باید بهترین باشی که یعنی حسابی برنامه ریزی کنی و خرج تبلیغات و ....خلاصه فکر همه جاشو بکنی ! همین شرکتی که حدود یکی دو سال تاسیس شده چند تا سایت زده به نام های bamilo mozando و ... رو ببین !! تقریبا میشه گفت خودش هیچ کار خاصی انجام نمیده و فقط به صورت اینترنتی واسطه شده و حسابی داره پول میزنه به جیب تازه اولین نفری هم نیست که رو این ایده کار کرده فقط حساب شده و با برنامه ریزی و سرمایه کارو شروع کرده که قطعا موفق هم خواهد بود.

4. از من میشنوی سرور اینا نخر ! اصلا تو هاستینگ سرمایه گذاری نکن ! نه اینکه این کار سود نداره ها اتفاقا اگر سوادشو داشته باشی و برنامه ریزی کنی با این سرمایه میتونی پول خوبیم دربیاری ولی ریسکش خیلی خیلی بالاس

5. با این پول میتونی یه کافه حرفه ای بزنی....اگر رو دکوراسیون داخلیش کار کنی و یجورایی پاتوق جوونا و مخصوصا دانشجوها بشه راحت ماهی چند میلیون سود میکنی ...رفیق من با 100 میلیون سرمایه تو تهران کافه زد ماهی چند میلیون هم پول درمیاورد و خیلی راضی بود