-
June 5th, 2015, 20:44
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
با عرض سلام خدمت دوستان بنده قرار هست یه قالب برای پنل مدیریت فریر طراحی کنم فلن روش فکر نکردم که رایگان بذارم یا پولی اگر هم پولی بذارم با هزینه اندک اندک خواهد بود از دوستان خواهش دارم که نظرات و یا پیشنهاد هایی دارن که برای قرار گرفتن در پنل مدیریت نیاز هست در تایپیک زیر قرار دهند.
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...09#post1346009
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از MOJTABA005 به دلیل پست مفید
-
June 5th, 2015 20:44
# ADS
-
June 6th, 2015, 20:56
با درود ،
آقا من تا یه مدتی پیش هیچ مشکلی با این اسکریپت نداشتم تا اینکه اخیرا متوجه شدم ایمیل به خریدار ارسال نمیشه.
خودم یه تست کردم بعد از خرید که مشتری برمیگرده به سایت میزنه function in email.php cannot be run
پلاگین smtp که توی نسخه 1.58 هم بود رو نصب کردم و تست کردم ، ارور میده نمیدونم مشکل از هاسته یا پلاگین
البته اینم بگم من یه اسکریپت دیگه هم داشتم که واسه پشتیبانی بود ، اونم ایمیلش خراب شده.
احتمال زیاد از هاسته ، ولی مشکلش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
June 6th, 2015, 23:38
عضو انجمن
یکبار پلاگین email.php را پاک کنید و از دیتابیس هم پاک کنید سپس مجدد اپلود و نصب و تنظیمات کنید .
من از همونی که شما دارید 5ساله استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره. سپس جیمیل تنظیم کنید در قسمت تنظیمات هم جیمیل تنظیم کنید .
و تست کنید اگر به جیمیل ایمیل فرستاد به یاهو نفرستاد احتمال زیاد مشکل از ایپی هاست هست که در یاهو بلاک شده که به مرور زمان درست میشه یا اینکه ایپی یا هاست عوض کنید البته این مشکل شما از هاست نیست از پلاگین شما شاید غیرغعال شده یا غیره اما کارایی که گفته شد را انجام بدید 50% به نتیجه میرسید با تشکر.
-
-
June 7th, 2015, 10:13
لطفا اگه کسی دروازه پرداخت جدید اقتصاد نوین داره اطلاع بده
-
-
June 10th, 2015, 09:39
دوستان این همه می گن که 1.58 مشکل داره چرا پس من باهاش مشکلی ندارم ؟؟؟ (دارم کم کم بهش شک می کنم !! )
بیشتر به نظرم یه شلوغ بازی واسه پلاگین نویس های فریر هست که حال ندارن پلاگین هاشونو به 1.58 آپدیت کنن ... 
چون من ندیدم کسی با سند و مدرک در مورد ضعف امنیتی و یا مشکل جدی از 1.58 ارائه بده.
-
-
June 10th, 2015, 13:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
djbagoor
دوستان این همه می گن که
1.58 مشکل داره چرا پس من باهاش مشکلی ندارم ؟؟؟ (دارم کم کم بهش شک می کنم !! )
بیشتر به نظرم یه شلوغ بازی واسه پلاگین نویس های فریر هست که حال ندارن پلاگین هاشونو به 1.58 آپدیت کنن ...

چون من ندیدم کسی با سند و مدرک در مورد ضعف امنیتی و یا مشکل جدی از 1.58 ارائه بده.
مام مشکلی نداریم یکسری ها بلد نیستند نصب کنند یا / در کانفیگ اینارو نمیزارن یکسری ها هاست ایپی شون مشکل داره ایمیل نمیفرسته . یکسری ها هم ایمیل را تنظیم نمیکنند کلا مشکل از خودشان هست من با شما موافق هستم .
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2015, 20:56
سلام.من یه مشکلی دارم.موقعی که دامنه خودم رو وارد میکنم و سپس /install رو تایپ که برم تو مرجله نصب یک فایل پی دی اف بهم نشون میده.
کسی میتونه کمکم کنه؟
-
-
June 13th, 2015, 22:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza prog
سلام.من یه مشکلی دارم.موقعی که دامنه خودم رو وارد میکنم و سپس /install رو تایپ که برم تو مرجله نصب یک فایل پی دی اف بهم نشون میده.
کسی میتونه کمکم کنه؟
با بنده در ارتباط باشید
ایمیل یاهو : mojtabaqomi@ymail.com - mojtabaqomi@att.net - info.luxserver
-
-
June 15th, 2015, 01:01
سلام من میخواستم فیلد های اضافی رو توی فریر ادد کنم
این آدرس سایتمه
sql رو ایمپورت کردم
تو قالبم جاگذاری کردم
لطفاً راهنمایی کنید