نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: درخواست راهنمای برای خرید سرور اختصاصی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن 007 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    545 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمای برای خرید سرور اختصاصی

نقل قول نوشته اصلی توسط zirefi نمایش پست ها
    سلام
    من یه 5 تا سایت وردپرسی دارم که فقط یکیشون بازدیدش روزی 8-9 هزارتا ای پیه کلا در روز در مجموع ده هزار ای پی دارن - سرور دانلود هم واسه یکیشون دارم که الان هزینه ماهانه سرور دانلود + هاستش 85 تومن دارم میدم خیلی از هاستینگای ایرانی رو رفتم روشون هر کدوم یه مشکلی داشتن دیگه خسته شدم الانم که هاستینگ فعلی چند ساعته down شده و گفتن که سرور مشکل پیدا کرده و دیتاسنتر بزودی حلش میکنه!

الان دیگه بخاطره این مشکلات اصلا از ایرانی بصورت واسطه ای نمیخوام داشته باشم و میخوام مستقیم داشته باشم از نظر مدیریت سرور و اینا هم پیکر بندی و کانفیگ سرور و اینا رو بلدم یه چیزایی و میخوام یه سرور مجازی یا اختصاصی با قیمت حداکثر 100 تومن که کنترل پنل سی پنل هم رایگان ترجیها داشته باشه و هم بشه بعنوان هاست سایت ها و هم سرور دانلود سایت استفاده کنم ازش

در بین سرویس دهنده های خارجی من یکی رو پیدا کردم :<br>
    این وی پی اس VPS-1000S همراه با کنترل پنل رایگان سی پنل ماهی 30 دلار میده :»
    https://www.inmotionhosting.com/vps-...specifications

یه پنل ریسلری هم داره R-1000S که اونم قیمتش 28 دلاره البته میزان رمشو نگفته :
    https://www.inmotionhosting.com/reseller-hosting

اما مشکلی که باز داره اینه که با ایران کار نمیکنن!!! (هیییی کی میشه ما ایرانیا هم آدم حساب بشیم تو این جهان!) اکثر این هاستینگایی که پلناشون خوبه با ایرانیا کار نمیکنن البته تو صفحه قوانینشون که نوشته
    http://www.inmotionhosting.com/suppo...ling/countries
    We will not approve an account if the contact address is in any of these countries
    اگه ادرستون ایران باشه تایید نمیکنیم یعنی میشه با ادرس یه فرد خارجی و ای پی خارجی لاگین کرد و استفاده کرد؟! (بلوهاست پرسیدم گفت اره میشه اینو پرسیدم اصلا دید تو قوانینشون ایران زده معذرت خواهی کرد و رفت)

باز هم اگه شما دوستان پلن های مثل این سایت سراغ دارین که با ایران مشکل نداشته باشه و این امکاناتی که این داره رو داشته باشه و بشه بعنوان سرور دانلود هم استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید خسته شدم از اینکه همش این هاستینگ اون هاستینگ آخرشم down شدن و فاتحه سایت خونده شدن و .....
    س فقط جهت راهنمایی یک سرور ارزون از دیتاسنترهای امریکایی یا اروپایی بگیرین
    بدین یکبارر براتون کانفیگ صورت بگیره و بهش دست نزنین و بدون مشکل روزها رو سپری کنین.
    بهترین کار و روش هست ارادت

2. تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)