-
June 12th, 2015, 18:56
با 120 تومن چیکار کنم ؟
120 تومن پول به دستم رسیده - 3ماهه نمیدونم با این پول چیکار کنم -
دانشجوام - تو شهرستانم - از خرید و فروش خودرو اصلا سردر نمی آرم - سربازی نرفتم - با پولم هم نمی تونم آپارتمان بخرم ( پولم نمی رسه )
الان هم پول به صورت روزشمار تو بانکه
من دنبال یک کار یا سرمایه گذاری مطمئن و سود آورترم یکسالم فکر کردم ولی هیچ کار جدیدی به ذهنم نرسیده .
تو شهر خودمم اصلا با این قیمتها نمیشه آپارتمان خرید .
اینم بگم که خودم عاشق تولیدم ، البته منظورم چیزای کوچیک مثل کول پد لب تاب و کنسول (زیر آرنجی ) ماشین و از اینجور چیزاست ولی اصلا سررشته ای ندارم و نمی دونم چطور تولید بکنم و مهمتر از تولید اینکه چطور و کجا بفروشم .
اینم بگم که قبلا یه دفتر طراحی وب کوچیک تو شهرم داشتم که با وجود اینکه مراجعه زیادی به دفترم برای طراحی وب نبود با تبلیغات و فکر نو تونستم بالای 1000 مشتری هاستینگ جذب کنم و اسم هاستینگم هم کاملا تو وب معروف شد و تو اکثر سایتهای مرتبط تبلیغ دادم ولی به خاطر بالا رفتن شدید قیمت دلار و بالطبع هزینه سرور و لایسنها مجبور شدم که واگذار کنم .
-
-
June 12th, 2015 18:56
# ADS
-
June 12th, 2015, 18:59
عضو انجمن
پاسخ : با 120 تومن چیکار کنم ؟
سلام
خرید ساختمان نیمه کاره / تکمیل / فروش .
یا خرید زمین در محمود آباد و ساخت چند ویلا و فروش .
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
تعداد تشکر ها ازdakkeh20 به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2015, 19:05
عضو جدید
خرید فروش از همه چی بهتره و ریسک کمتری داره
برتر وی پی اس
دارای نماد اعتماد دو ستاره
شیراز - بلوار ازادی - نبش کوچه 10 طبقه فوقانی شیرینی لادن- همراه: 09210361263
-
تعداد تشکر ها از rahimi_m321 به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2015, 19:07
با 120 میلیون خیلی کار ها میشه کرد .
بزن توی یه کار یه سال نشده پولت چند برابر میشه .
البته از همون روز شمار بانک هم باز یه سودی گیرت میاد که از هیچی خیلی بهتره .
-------
با 50 میلیونش کلی کار میشه کرد با کلی سود .
خیلی ها به دنبال سرمایه گذار هستند و ایده های خیلی خوبی دارند . با یکی شریک بشی خیلی به نفعته .
کار از اون سرمایه از شما با قرارداد و تضمین شده / بنظرم این بهتره
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2015, 19:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dakkeh20
سلام
خرید ساختمان نیمه کاره / تکمیل / فروش .
یا خرید زمین در محمود آباد و ساخت چند ویلا و فروش .
دوست عزیز هزینه ساخت و ساز خبر دارید چفدر هست؟ با 120 میلیون میشه ساخت و ساز کرد؟
الان سرمایه دارهای بزرگش هم ریسک ساخت و ساز را نمی کنند با شرایط رکود فعلی
( چون در حال حاضر ساختن یک واحد اپارتمانی بیشتر در میاد تا اینکه شما برید یک اپارتمان صفر بخرید یا حتی ویلا در محموداباد)
این پول اونقدر نیست که بشه باهاش این کار را کرد
من جای شما بودم فعلا توی بانک نگه می داشتم تا ببینم شرابط اینده چی میشه
اگه بازار رونق گرفت وارد خرید و فروش میکردم (بستگی به رونق بازار) ولی حالا فعلا بانک بهترین گزینه هست
ویرایش توسط ertebat7 : June 12th, 2015 در ساعت 19:25
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
تعداد تشکر ها ازertebat7 به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2015, 19:31
جسارتا کدوم شهرستانید که با این پول نمیتونید خونه بخرید ؟!!
-
تعداد تشکر ها از hfiroozib به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2015, 19:34

نوشته اصلی توسط
hfiroozib
جسارتا کدوم شهرستانید که با این پول نمیتونید خونه بخرید ؟!!
اردبیلم
نه نمی تونم
-
-
June 12th, 2015, 19:36
عضو انجمن
با درود و احترام.
برای این سرمایه بهتره صرفا ایده هاتون و تخصصتون رو دنبال کنید.
چون همونطوری که دوستمون عرض کردن با این سرمایه اولا نمیشه وارد کارهای ساخت و ساز شد و اگر هم بشید شما با این سرمایه برای این دسته کارها یه سرمایه دار کوچیک محسوب میشید و بار هر لرزش ساده ممکنه خیلی از پولتون رو از دست بدین. مخصوصا در این شرایط بنده کار ساخت و ساز و ماشین و موارد نظیر رو بهتون پیشنهاد نمیدم.
پیشنهاد بنده اینه :
اکثر پول رو فعلا بانک بذارید. قسمت کمتری ازش رو برای کار یا ایده نوپا اگر در نظر دارید بزارید.
مثلا اگر بنده بخوام با این پول بازی کنم، بخشی رو در بخش هاستینگم بخشی رو در قسمت تبلیغات شاید بشه گفت برای استارت 1 یا 3% درصد پول خیلی عالی میشه یه کار رو شروع کرد.
با توجه به پستتون اگر هاستینگ علاقه دارید میتونید یه سرور عالی رو چند ماهه و بهترین لایسنس ها رو یکساله یا چند ساله تمدید کنید. و پایداری کارتون رو با هزینه اندکی از کل پولتون، تثبیت کنید.
بازم تاکید میکنم با این سرمایه بهترین کار دنبال کردن و تقویت تخصصتونه !
پیروزباشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2015, 19:45
عضو انجمن
بزار بانک یا موسسه سودتو بگیر . سری که درد نمی کنه هم نبند آقاجان. 24 درصد بهت 2367123 تومن سود میده پولتم سرجاشه
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
تعداد تشکر ها ازspsgorgan به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2015, 19:54

نوشته اصلی توسط
TN Projects
با درود و احترام.
برای این سرمایه بهتره صرفا ایده هاتون و تخصصتون رو دنبال کنید.
چون همونطوری که دوستمون عرض کردن با این سرمایه اولا نمیشه وارد کارهای ساخت و ساز شد و اگر هم بشید شما با این سرمایه برای این دسته کارها یه سرمایه دار کوچیک محسوب میشید و بار هر لرزش ساده ممکنه خیلی از پولتون رو از دست بدین. مخصوصا در این شرایط بنده کار ساخت و ساز و ماشین و موارد نظیر رو بهتون پیشنهاد نمیدم.
پیشنهاد بنده اینه :
اکثر پول رو فعلا بانک بذارید. قسمت کمتری ازش رو برای کار یا ایده نوپا اگر در نظر دارید بزارید.
مثلا اگر بنده بخوام با این پول بازی کنم، بخشی رو در بخش هاستینگم بخشی رو در قسمت تبلیغات شاید بشه گفت برای استارت 1 یا 3% درصد پول خیلی عالی میشه یه کار رو شروع کرد.
با توجه به پستتون اگر هاستینگ علاقه دارید میتونید یه سرور عالی رو چند ماهه و بهترین لایسنس ها رو یکساله یا چند ساله تمدید کنید. و پایداری کارتون رو با هزینه اندکی از کل پولتون، تثبیت کنید.
بازم تاکید میکنم با این سرمایه بهترین کار دنبال کردن و تقویت تخصصتونه !
پیروزباشید.
راستش خودمم اگه وارد کاری بشم می خواهم که پله به پله وارد کار بشم تا اگه مشکلی پیش اومد پول رو از دست ندم .
در مورد هاستینگ هم متاسفانه الان شرایطی پیش اومده که حتی با 10 هزار تومن و یک نمایندگی هم میشه وارد این کار شد به همین دلیل تعداد رقیب بیش از حد بازاره ، مسئله دیگه هم سودشه که واقعا کمه .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
spsgorgan
بزار بانک یا موسسه سودتو بگیر . سری که درد نمی کنه هم نبند آقاجان. 24 درصد بهت 2367123 تومن سود میده پولتم سرجاشه
الان هم تو بانکه ولی توجه کنید که تورم هم 17 درصده . با احتساب 24 درصد سود در حقیقت سود خالص 7 درصده .
-
تعداد تشکر ها ازpersiantools به دلیل پست مفید