-
June 12th, 2015, 18:39
-
-
June 12th, 2015 18:39
# ADS
-
June 12th, 2015, 18:46
عضو انجمن
پاسخ : Anti DDOS برای جلوگیری از حمله به سرور های ویندوز
نسخه های رایگان و کرک شدش رو چند باری تست کردم اما اصلاً خوب نبود ! دستی میشد آیپی هارو بلاک کرد ، در کل تنظیمات خاصی داره این نرم افزار که اگر کسی بخواد ازش استفاده کنه کم کمش باید 1 ماهی تنظیمات رو تغییر بده ، تا به بهترین تنظیم برسه !
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
-
-
June 12th, 2015, 18:48

نوشته اصلی توسط
slashflash
نسخه های رایگان و کرک شدش رو چند باری تست کردم اما اصلاً خوب نبود ! دستی میشد آیپی هارو بلاک کرد ، در کل تنظیمات خاصی داره این نرم افزار که اگر کسی بخواد ازش استفاده کنه کم کمش باید 1 ماهی تنظیمات رو تغییر بده ، تا به بهترین تنظیم برسه !
با سلام لطفا طریقه بستن دستی توسط خود ویندوز سرور اعلام کنید دوستان دیگه هم یاد بگیرن
-
-
June 12th, 2015, 18:52
عضو انجمن
سلام مجدد ، دقیق یادم نیست کدوم قسمت بود ، اینگونه تنظیمات و بلاک کردن دستی هر کسی 5 دقیقه با نرم افزارش کار کنه میتونه پیدا کنه ، مثلاً روی آیپی های که وارد میشه کلیک راست بکنی و بزنی بلاک و ... ، اما اصلیترین موضوع تنظیماتی هستش که برای قسمت آنتی دیداس داره ، که مثلاً x بار یه آیپی کانکت شد اون آیپی رو بلاک کنه و تنظیمات دیگه ، که همانطور که گفتم باید خیلی روی تنظیمات کار کرد تا بشه یه آنتی دیداس نسبتاً خوب که هم زمان میبره هم کار هر کسی نیست ! وگرنه همه از این برنامه استفاده میکردن داخل سرور هاشون .
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
-