-
June 8th, 2015, 01:19
عضو انجمن
پاسخ : کند شدن سرعت هارد بعد از چندین ساعت!
متاسفانه این مشکل خیلی شایع هست روی سرورهای hp
همینطور که در پست قبلی عرض کردم مشکل از کشینگ هارددیسک هست
حالا متن اصلی دیتاسنتر رو براتون میذارم شاید کمکی به شما بکنه
Hello,
We swapped out a few drive configurations and IO speeds on all of them seemed low; we turned off disk write caching in BIOS and the speeds increased by about 350% on multiple drives, placing them at our expected range for this server config. We've replaced the original drive, which is showing a similar I/O increase, please check to see if you can confirm an improvement. Note that disabling this option does increase vulnerability to data loss due to power outage.
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
تعداد تشکر ها ازsoftlayer به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2015 01:19
# ADS
-
June 8th, 2015, 22:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
softlayer
متاسفانه این مشکل خیلی شایع هست روی سرورهای hp
همینطور که در پست قبلی عرض کردم مشکل از کشینگ هارددیسک هست
حالا متن اصلی دیتاسنتر رو براتون میذارم شاید کمکی به شما بکنه
درود این مورد هم چک کردم تو هر دو حالت روشن و خاموش بودن تاثیری نداشت !
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
-
June 9th, 2015, 10:17

نوشته اصلی توسط
mizbandownload
درود کار هایی که دوستان گفتن رو انجام دادم اما مشکل همچنان پابرجاست بطوریکه وقتی از طریق اف تی پی فایل های یک سرور مجازی را به سرور مجازی دیگر انتقال میدهم تا حدود سه گیگ اول سرعت انتقال تا 30 مگابایت در ثانیه میرود اما پس از این مدت سرعت به 900 کیلوبایت میرسد همچنین سرعت تمام وی پی اس ها کند میشود بطوریکه برای ریموت به یکی از سرورها باید ده دقیقه صبر کنم تا دسکتاپ سرور مجازی ظاهر شود! جالب اینجاست اگر کل سرور را خاموش روشن کنم دوباره سرعت مطلوب میشود و این داستان ادامه دارد....
واقعا کلافه شدم! دوستان اگر تجربه ای دارید دریغ نفرمایید با تشکر
با سلام
امکان هست مجازی سازی که روی سرور نصب کرده باشید مشکل پیدا کرده باشه و باعث این موضوع بشه
ممکن جایی از تنظیمات هارد در مجازی ساز دستکاری شده باشه
-
-
June 9th, 2015, 10:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizbandownload
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز انجمن
یک سرور اختصاصی داریم برند hp دارای دو هارد وسترن بلک یک ترابایت روش esxi 5.5 نصب شده بدون رید میباشد
این سرور هیچگونه فشاری روش نیست زمانی که سرور رو روشن میکنم تا چند ساعتی سرعت خوبی داره بعد کم کم افت میکند وبطور مثال یک سرور مجازی ویندوزی گاها تا بیست دقیقه طول میکشد تا لود شود و بیاد بالا یا انتقال فایل بین هارد ها در ساعات اول روشن شدن 30 مگابایت در ثانیه هست که بعد این ساعت به 1 مگابایت میرسه و گاها کیلوبایت!
بعد از بررسی های انجام شده متوجه شدم مشکل از سرعت هارد ها میباشد و تمام منابع به صورت نرمال میباشند .
یکی از نادرترین مشکلاتی هست که بهش برخوردم و هیچ راهی براش پیدا نشد
این مورد در انتقال فایل ها بین دیتا استور ها هم صدق میکنه پس از سیستم عامل سرور های مجازی نیست.
اگر سرور را خاموش روشن کنم سرعت دوباره مطلوب میشود اما دوباره بعد چند ساعتی سرعت افت پیدا میکند
پیشاپیش از شما عزیزان متشکرم
Server dl360 e g8
WD black * 2
Xeon cpu
Ram 8
Esxi 5.5
No raid
دوست عزیز مشکل شما چیزی است که شاید باورتان نشود.
رید کارت شما اگر اشتباه نکنم p410i است که آنبورد می باشد. در سری 300 سرورهای hp پیشنهاد شده هاردها یا رید شوند یا از رید کارت سخت افزاری استفاده شود.
مورد دوم چون نزدیک به 800 هزارتومان برای p420 هزینه داره مورد اول پیشنهاد میشه
هاردها را رید نرم افزاری ببندید مشکل شما 100% رفع خواهد شد. این مورد را از روی تجربه به شما گفتیم . حتی در حالت فعلی استفاده از هارد SSD هم برای شما راه گشا نیست. فقط یکی از دو موردی که عرض کردیم به شما کمک خواهد کرد
پیروز باشید
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها از AbtinServer به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2015, 11:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AbtinServer
دوست عزیز مشکل شما چیزی است که شاید باورتان نشود.
رید کارت شما اگر اشتباه نکنم p410i است که آنبورد می باشد. در سری 300 سرورهای hp پیشنهاد شده هاردها یا رید شوند یا از رید کارت سخت افزاری استفاده شود.
مورد دوم چون نزدیک به 800 هزارتومان برای p420 هزینه داره مورد اول پیشنهاد میشه
هاردها را رید نرم افزاری ببندید مشکل شما 100% رفع خواهد شد. این مورد را از روی تجربه به شما گفتیم . حتی در حالت فعلی استفاده از هارد SSD هم برای شما راه گشا نیست. فقط یکی از دو موردی که عرض کردیم به شما کمک خواهد کرد
پیروز باشید
درود متاسفانه الان دسترسی به سرور ندارم اما رید کنترل دیفالت سرور یکی از موارد زیر میباشد
- Dynamic Smart Array B320i or
- Dynamic Smart Array B120i or
- Smart Array P420
مشکل همچنان پابرجاست 
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
-
June 9th, 2015, 11:46
عضو انجمن
امکان نداره Smart Array P420 باشه. چون دقیقا این راه حل شماست
در صورت اکان دسترسی ارسال نمایید تا چک کنیم.
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-