نقل قول نوشته اصلی توسط mobinhost.in نمایش پست ها
دوست عزیز اگر از بین رفتن اطلاعات به درخواست خودتون بوده و قابل اثبات باشه که شما در واقع هیچ شکایت نمی تونی کنی

اگر از بین رفتن اطلاعات به دلیل سوختن هارد بوده باز هم شما نمی توانی هیج مطالبه ای داشته باشی

اکر به اشتباه سرویس دهنده بوده می تونی شکایت کنی ولی قابل اثبات نیست

دوست من اگر سرویستون رو به شرز بک اپ گیری گرفتین و در قرار داد ذگر شده انوقت می تونی پیگیری کنی در غیر اینصورت وقت رو از دست نده و سریه به دنبال جمع اوری دیتا هات باش

دوست من از این مشکلات پیش میاد و این مورد رو خودتون باید بش فکر کنی و پیش بینی کنی
بله منم به خاطر نماد و اینکه خیلی ها میان و به همین نماد اعتماد جلب میکنن خرید کردم

نقل قول نوشته اصلی توسط PDRS نمایش پست ها
درسته که این کار انجام میشه ، اما خیلی شرکت ها هستند که از کیفیت کاری خوبی برخوردار نیستند و اعتمادی بهشون نیست ، ولی بهشون E-Namad داده شده -_-
دقیقا سایت هایی که نماد دریافت میکنند باید یکسری فاکتور داشته باشند که بهشون نماد تعلق بگیره و بتونن توی این حوزه فعالبت کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط sssoheil نمایش پست ها
درود

از طریق پلیس فتا اقدام کنید آنها استعلامات لازم را از طریق E-namad انجام میدهند.ولی ترجیحا تا آنجا که میتوانید با سرویس دهنده خود با ارامش صحبت بفرمایید و موضوع را بررسی و حل و فصل کنید یا اگر زیر بار اشتباه صورت گرفته میروند درخواست بازگردانی اطلاعات یا خسارت احتمالی بفرمایید.
کلا پشتیبانی 2 روزه نیست نه تلفن جواب میدن نه تیکت و نه حتی یاهو انلاین میشن که با آرامش حل بشه به نظر من جدایی کیفیت خوب پشتیبانی ارزشش بیشتره