-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2015 16:24
# ADS
-
پاسخ : خطر افزایش بات نت های ایرانی
اینکه این بات ها از طریق داخل کشور هدایت می شوند یا خارج کشور قابل تشخیص نیست اما موردی که مسلم است این است که این افزایش روز افزون بات ها باید زنگ خطری برای مدیران و سرویس دهندگان داخل ایران باشد.
سودش توی جیب شماست بده؟!
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yas-host
سودش توی جیب شماست بده؟!

l-)در مرحله اول امنیت مهمه! مسئله صرفا وب سایت نیست؛ و در خصوص مسائل مهم تر صحبت می کنیم؛ در خصوص شبکه ها ! سایت های مهم اداری و سرویس دهنگان بانکی و ....
- - - Updated - - -
امروز 4 نفر به من پیام دادند؛ که هیچ کس با IP خودش اتک نمی کند یا کسی نمی تواند با گوشی خود سایت را اتک کند.
اکثر حملات انجام شده از داخل ایران توسط سرویس دهندگان اینترنت کاربران خانگی و همچنین اینترنت اپراتور های تلفن همراه می باشد
این مورد هم صلاح دیدم ذکر کنم؛ این IP ها بات هستند یعنی IP فرد مهاجم نیستند؛ توسط ویروس ها به یک زامبی تبدیل شده اند؛ حتی اپلیکیشن های اندروید یا IOS شما نیز می توانند به یک بات تبدیل شوند!
از ایرانسل و رایتل هم اتک هایی انجام شده که گواه بر این ادعا می تونه باشه.
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید
-
سلام
لطفا جزئیات بیشتری در خصوص این نوع حملات قرار بدید. کاری به تبلیغاتی بودن آن ندارم در این لحظه مهم کسب آگاهی است.
سوالی هم دارم این است که شما چه آنتی ویروس یا بسته نرم افزاری امنیتی را برای رایانه های شخصی معرفی میکنید که بیشترین قدرت تشخیص و البته قابلیت جلوگیری از زامبی شدن رایانه شخصی را دارد؟
با تشکر
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nima-s
سلام
لطفا جزئیات بیشتری در خصوص این نوع حملات قرار بدید. کاری به تبلیغاتی بودن آن ندارم در این لحظه مهم کسب آگاهی است.
سوالی هم دارم این است که شما چه آنتی ویروس یا بسته نرم افزاری امنیتی را برای رایانه های شخصی معرفی میکنید که بیشترین قدرت تشخیص و البته قابلیت جلوگیری از زامبی شدن رایانه شخصی را دارد؟
با تشکر
حملات به صورت tcp انجام شده اند؛ از طریق ip هایی که متعلق به شرکت هایی همچون شاتل و آسیاتک و .. و همچنین توسط ip های ایرانسل و رایتل؛
در خصوص سرویس های تلفن همراه اگر فردی اطلاع خاصی دارد نظر بدهد که آیا مثلا از یک دستگاه اندروید می توان به صورت tcp-syn اتک ارسال کرد.
چند وقت پیش کسپراسکای از کشف یک شبکه بزرگ بات نت در دستگاه های اندرویدی خبر داده بود.
در خصوص آنتی ویروس نمی توان گفت همیشه فلان آنتی ویروس بهتر است؛سعی کنید از آنتی ویروس های معروف استفاده کنید.
البته همیشه یک ویروس ناخواسته نیست؛ شاید یک کرک و یک نرم افزار و یا حتی یک پلاگین برای مرورگرتان باشد؛ به دلیل ساختار و عملکرد آنها ممکن است خیلی وقتها به عنوان ویروس شناخته نشوند.
برای مثال لینک زیر را ببینید:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=142786
ویرایش توسط yastheme : June 8th, 2015 در ساعت 21:52
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید