-
مشکل پاسپورت برای خرید سرور
با سلام خدمت دوستان
بنده می خواهم به صورت مستقیم از دیتاسنتر هتزنر و او وی اچ خرید کنم که احتیاج به پاسپورت دارم.... تمام مراحل کار رو بلدم و می دونم باید با آدرس غیر ایران خرید کنم
سوال بنده اینه که پاسپورت زیارتی را این دیتاسنتر ها قبول می کنند ؟ آیا تفاوتی بین پاسپورت ها وجود دارد ؟
-
-
June 7th, 2015 13:32
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل پاسپورت برای خرید سرور
س بله می شود ولی پاسپورت زیارتی گرفتنش دردسر داره بهتره از پاسپورت فردی دیگه ای استفاده کنین ارادت
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
behta
با سلام خدمت دوستان
بنده می خواهم به صورت مستقیم از دیتاسنتر هتزنر و او وی اچ خرید کنم که احتیاج به پاسپورت دارم.... تمام مراحل کار رو بلدم و می دونم باید با آدرس غیر ایران خرید کنم
سوال بنده اینه که پاسپورت زیارتی را این دیتاسنتر ها قبول می کنند ؟ آیا تفاوتی بین پاسپورت ها وجود دارد ؟
برای ovh علاوه بر پاسپورت باید پروف آدرس هم ارسال کنید ... (یک فیش آب ، برق یا تلفن ب نام شما و آدرسی ک وارد کردید .)
-
-
عضو انجمن
ديتاسنتر هتزنر قبول ميكنه مشكلي نيست.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behta
با سلام خدمت دوستان
برای ovh علاوه بر مدارک مورد نیاز باید پرداخت هم به نام خودتان باشد تا هر چند ماه که میان گیر میدن به پرداختها سرورتان بسته نشود
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-