-
June 6th, 2015, 16:29
پاسخ : درخواست هاست پرسرعت،ترافیک بالا،ارزان

نوشته اصلی توسط
fatemeh7391
پرسو جو کردم. ست دیتابیس چندین هاست،گفتن ناممکنه. خوده هاست رو میشه مچ کرد ولی دیتابیسشون رو نه. همین دردسر ساز شده دیگه. وگرنه خیلی وخت پیش،سایتمو راه انداخته بودم
با یکی از همکاران که تو این کار تخصص دارن حرف بزنید
چون ست بودن چت روم با اپلودسنتر ربطی به هاست نداره
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
June 6th, 2015 16:29
# ADS
-
June 6th, 2015, 16:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
xwoman2
اگر هزینش براتون مهم نیست یک سرور مجازی با لایسنس سی پنل تهیه بفرمایید.
هزینش مهمه. زیـــــــاد مهم نیس. مجازیا خیلی گرون در میاد. اگه سرور مجازی توی رنج قیمت من میدونین،استقبال میکنم
-
-
June 6th, 2015, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fatemeh7391
پرسو جو کردم. ست دیتابیس چندین هاست،گفتن ناممکنه. خوده هاست رو میشه مچ کرد ولی دیتابیسشون رو نه. همین دردسر ساز شده دیگه. وگرنه خیلی وخت پیش،سایتمو راه انداخته بودم
- - - Updated - - -
مشکلی نیس. همه اسکریپت ها (چت روم،شارژ،آپلود سنتر و شبکه تبلیغاتی) رو روی یک هاست بدون هیچ مشکلی ساپورت کنه و کشش کاربر آنلاین بالا (30هزار روزانه به بالا) رو داشته باشه،مشکلی نیس. تعرفه های سالیانتونو میگین؟؟؟
واسه ما هزینه زیاد ملاک نیست. شما اول کیفیت رو تست کنید اگه راضی بودید اون موقع هر مقدار که خودتون خواستید میتونید پرداخت کنید
-
-
June 6th, 2015, 16:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
واسه ما هزینه زیاد ملاک نیست. شما اول کیفیت رو تست کنید اگه راضی بودید اون موقع هر مقدار که خودتون خواستید میتونید پرداخت کنید
تعرفه هاست لینوکس نامحدودتون که سالیانه 60 تومن هستش،عالیه. فقط مسئله ای که اینجا هست،قابلیت یه هاست،به مرور زمان معلوم میشه. خب پس همه اسکریپتهایی که گفتمو،ساپورت میکنه؟؟ از طرف سرورتون،ساسپند نشم یه وخت؟؟؟؟
-
-
June 6th, 2015, 16:43
عضو انجمن
شما این همه اسکریپت دارید که هرکدوم جدا از منابع سرور استفاده میکنن.سایت هم که ماشالا فرمودین 30 هزار بازدید رو جواب بده.3 ترابایت هم هارد لازم دارید.اصلا به هیچ عنوان فکر نمیکنم چنین افری پیدا کنید.می دونید چرا؟ چون هاست پر بازدید با منابع اختصاصی وجود داره ولی هیچ کدوم 3 ترابایت فضا ندارن چون اکثرا روی هارد اس اس دی هستن.شما می تونید ماهانه حدود 150 تومن هزینه کنید و سرور مجازی به همراه سی پنل تهیه کنید.اگر هم پنل براتون زیاد اهمیت نداشته باشه دایرکت ادمین میتونید تهیه کنید که خیلی از سی پنل ارزان تر هست.
موفق باشید
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
-
June 6th, 2015, 16:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fatemeh7391
سلام به همه دوستای سایتی
یه هاستی میخاستم (چه اشتراکی و چه مجازی. البته مد نظر بیشتر اشتراکی) برای یه سایتی که شهره مجازیه. یعنی هم "فروشگاه شارژه"،هم "آپلود و دانلود سنتر" ، هم "چت روم" و هم "شبکه تبلیغاتیه" که از طریق سابدامین یک دامنه اصلی،به هم وصلن. من سایتای هاستینگ زیادی رو زیرورو کردم که میزبان همچین سایتی باشه،ولی همشون گفتن که برای هر اسکریپت،باید هاست مخصوص همونو رزرو کنم. مثلا برا چت روم،هاست مخصوص چت روم. برای آپلود سنتر هم همینطور و... . ولی من فقط یه هاست میخام.
درسته تعدد هاست،باعث افزایش کیفیت میشه (البته هزینش زیاد مهم نیس) ولی مشکلی که چندین هاست دارن اینه که یه کاربر،نمیتونه با یه بار ثبت نام در سایت،باهمون نام کاربری و اطلاعات مثلا در چت روم سایت که در هاست دیگه ای هست،فعالیت کنه. چون دیتابیس هاستا جدان.(البته اگه عزیزی پیشنهادی برای این کار داره،خوشحال میشم باهامون در میون بذاره.

) (طبق پرس جوهای منم،امکان مچ کردن هاست از طریق سابدامین،وجود داره،ولی مچ دیتابیس ممکن نیست).
اگه عزیزی از شما،هاست لینوکسی سراغ داره که میزبان سایتی که بالا گفتم،روی یک هاست(نه بیشتر) باشه،ممنون میشم که آفر بده. البته شرایط زیر هم مد نظر هستش:
*دیتابیس اکثر هاستا که SSD هستش.ما هم SSD میخایم. ولی فضای خوده سایت اگه sata III هم بود،مشکلی نیس. فقط نامحدود باشه. یا حداقل با ظرفیت بالای 3 - 2 ترابایت
*هم پرسرعت باشه و هم پربازدید با ترافیک بالا. کشش بالای حدودا 30 هزار بازدید روزانه رو داشته باشه
*ترافیک ماهانه و بقیه امکانات هم نامحدود - منابع سرور هم بالا باشه
*محل سرور یا ایران باشه یا اروپا (امریکا اصلا)
*پورتش ترجیحا 1 گیگ باشه
*درصورت پیشنهاد عالی،هاست به صورت سالیانه رزرو خواهد شد.پس مبلغ سالیانه،یه چیزی در حدود شش صد،هفت صد هزار تومن به پایین در نظر گرفته شده.
سلام
شما چند هاست را میتوانید تهیه کنید و دیتابیس همه را یک جا قرار دهید یا فقط بخض عضویت را یک جا قرار دهید و ...
این موارد راباید یک طراح برای شما انجام دهد و در هاست نیز از قابلیت اتصال mysql از راه دور استفاده کنید.
فایل هاتون را از اسکریپت جدا کنید نباید روی یک سرور باشند.
این همه اسکریپت روی یک هاست با حجم حداقل 2 الی 3 ترابایت یه کمی ...
در کل اگر سایت ها مهم هستند براتون و برنامه ای دارید با یک طراح خبره و حرفه ای (شرکتی که کارشان واقعا این هست نه ...) مشورت کنید و بعد هاست و ... را برنامه ریزی کنید در غیر این صورت همین نامحدود ها شاید تا چند وقتی که سایتتون را بخواهید (برای سرگرمی) کفایت کند.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2015, 16:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
xwoman2
شما این همه اسکریپت دارید که هرکدوم جدا از منابع سرور استفاده میکنن.سایت هم که ماشالا فرمودین 30 هزار بازدید رو جواب بده.3 ترابایت هم هارد لازم دارید.اصلا به هیچ عنوان فکر نمیکنم چنین افری پیدا کنید.می دونید چرا؟ چون هاست پر بازدید با منابع اختصاصی وجود داره ولی هیچ کدوم 3 ترابایت فضا ندارن چون اکثرا روی هارد اس اس دی هستن.شما می تونید ماهانه حدود 150 تومن هزینه کنید و سرور مجازی به همراه سی پنل تهیه کنید.اگر هم پنل براتون زیاد اهمیت نداشته باشه دایرکت ادمین میتونید تهیه کنید که خیلی از سی پنل ارزان تر هست.
موفق باشید
اگه فقط دیتابیس SSD بود،یود. وگرنه گفتم که sata III هم مشکلی نداره.
30 هزار شاید الان نباشه. ولی چون سالیانه میخام رزرو کنم،فکر 4-5 ماه دیگه رو هم میکنم
-
-
June 6th, 2015, 16:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fatemeh7391
تعرفه هاست لینوکس نامحدودتون که سالیانه 60 تومن هستش،عالیه. فقط مسئله ای که اینجا هست،قابلیت یه هاست،به مرور زمان معلوم میشه. خب پس همه اسکریپتهایی که گفتمو،ساپورت میکنه؟؟ از طرف سرورتون،ساسپند نشم یه وخت؟؟؟؟
منظور از اون هاست نامحدود این نیست که شما 2 ترا فایل آپلود کنید
اون پلن برای میزبانی سایت های معمولی استفاده میشه و به عنوان دانلود سنتر نباید مورد استفاده قرار بگیرن
اسکریپت چت روم تون، et chat هست؟
اگه برای بکاپ دی چت میخواین استفاده کنید کاملا سازگار هست
-
-
June 6th, 2015, 16:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
منظور از اون هاست نامحدود این نیست که شما 2 ترا فایل آپلود کنید
اون پلن برای میزبانی سایت های معمولی استفاده میشه و به عنوان دانلود سنتر نباید مورد استفاده قرار بگیرن
اسکریپت چت روم تون، et chat هست؟
اگه برای بکاپ دی چت میخواین استفاده کنید کاملا سازگار هست
عاغا یکی بیاد هاست نامحدود رو برا من معنی کنه!! هزار تا سایت هاستینگ که پلن نامحدود داشتن، تیکت زدم و شرایط سایتمو گفتن،همین حرف شمارو گفتن! پس این نامحدوده چه صیغه ایه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از fatemeh7391 به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2015, 17:04
اینم از هاست نامحدود
هاست نامحدود چیست؟
به سادگی میتوان تشخیص داد که عبارت هاست نامحدود چیزی جز یک شعار نیست و در عمل نمیتوان تعداد بیشماری سایت را بر روی یک سرور میزبانی کرد. حتی برای فضای هارد نیز محدودیت هایی وجود دارد. در واقع پهنای باند نامحدود یا هر چیز نامحدود دیگری به نوعی مبالغه است.
اگر دقت کرده باشید تمام شرکت ها گزینه های محدود نیز برای خدمات هاستینگ خود به شما پیشنهاد میدهند و تفاوت آنها با پلن نامحدود به این صورت است که اگر به حداکثر مجاز استفاده از پهنای باند در یک ماه برسید سایت شما از دسترس کاربران خارج خواهد شد و یا اگر فضای دیسک شما پر شود دیگر امکان افزودن مطالب جدید را نخواهید داشت.
حال فرض کنید که 100 وبسایت هاست خود را به اشتراک بگذارند، با توجه به زمینه کاری و تعداد بازدیدکننده روزانه، بسیاری از این سایت ها از تمام امکانات و پهنای باند خود استفاده نخواهند کرد و این به صاحبان هاست اجازه خواهد داد که افراد بیشتری را در این سرور سهیم کنند. به بیان دیگر در یک هاست نامحدود فضا و پهنای باند مورد نیاز 100 وبسایت به اشتراک گذاشته شده است ولی ممکن است 200 وبسایت از آن استفاده کنند.
-