-
پر شدن هارد و خوابیدن سرور و دایرکت ادمین
-
-
June 5th, 2015 20:46
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : پر شدن هارد و خوابیدن سرور و دایرکت ادمین
سلام.
هارد سرور vmware تون پر شده . از vsphere وارد بشید و روی disk مورد نظر کمی فایل , حداقل به اندازه ی مقدار رمی که به سرور مجازی اختصاص دادید رو خالی کنید تا سرور دایرکت ادمینتون استارت شه.
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
-
-
ممنون. این که دایرکت ادمین اجرا بشه اون هم به صورت موقت خیلی مهم نیست. مهم اینه که چرا هارد پر شده. دستورات بالا که همه خالی بودن هارد رو نشون می دن. می خوام بدونم چه فایلیه که هارد رو پر کرده.
حدود 600 گیگ هارده (کم نیست). و دایرکت ادمین نهایت 100 گیگ رو اشغال کرده.
-
-
عضو دائم
دوست عزیز ، هارد سرور شما همونطور ک خروجی دستور df -h مشخص کرده ، خالی هست !
شما رو سرور اصلی ، رو دیتا استوری ک سرور شما قرار داره ، چقدر فضای خالی دارید ؟
-
-
-
-
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
درسته، خوب حالا می گید باید چی کار کنم. چطور فایلی که باعث پر شدن حجم هارد شده رو پیدا کنم ؟
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali@ali@ali
درسته، خوب حالا می گید باید چی کار کنم. چطور فایلی که باعث پر شدن حجم هارد شده رو پیدا کنم ؟
چون این vps تنها vps در این دیتا استور هست ، شما باید هارد این vps رو کم کنید ، اگر رو این vps دایرکت ادمینی ک ساختید سایت خاصی ندارید حذفش کنید و یک vps با هارد پایین تر بسازید ، البته برای کم کردن هارد ابزار هایی هم هست (که مشکلاتی دارن) .
-
-
من حدود 20 سایت رو این سرور دارم. راهی برای پی بردن به اون فایلی که حجم هارد رو اشغال کرده وجود نداره ؟ و اینکه با کاهش هارد فکر نمی کنم مشکل افزایش و مجدد پر شدن حجم هارد حل بشه.
-
-
June 5th, 2015, 23:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali@ali@ali
اگر فایلی را نمیتونید پاک کنید به مسیر virtual machine propertice > Resoursesh > Memory برید و تیک گزینه Reserve all quest memory را بزنید تا از ایجاد فایل swap جداگانه برای سرور مجازی جلوگیری کنید احتمالا با این روش سرورتون استارت میشه و کار میکنه..
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
-