-
June 3rd, 2015, 15:00
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
دوستان ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر کار نمی کنه یعنی ایمیلی به خریدار ارسال نمی کنه
همچنین ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر از طریق smtp هم پیغام زیر و نشون می ده
لطفا راهنمایی کنید
SMTP Error: Could not connect to SMTP host.
لطفا نحوه تنظیمات ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر از طریق smtp و نشون بدید شاید من اشتباه کرده باشم...
تشکر.
ویرایش توسط farzin11 : June 3rd, 2015 در ساعت 15:03
-
-
June 3rd, 2015 15:00
# ADS
-
June 3rd, 2015, 15:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farzin11
دوستان ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر کار نمی کنه یعنی ایمیلی به خریدار ارسال نمی کنه
همچنین ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر از طریق smtp هم پیغام زیر و نشون می ده
لطفا راهنمایی کنید
SMTP Error: Could not connect to SMTP host.
لطفا نحوه تنظیمات ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر از طریق smtp و نشون بدید شاید من اشتباه کرده باشم...
تشکر.
اول اینکه مازول ارسال ایمیل را که نصب کردید در قسمت پلاگین ها برید تنظیمات بزنید مشخصات بدید و تنظیم کنید سپس یکبار غیرفعال کنید و مجدد بعال و بعد قسمت تنظیمان برید قسمت ایمیل مدیر انجا ایمیلی که در تنظیمات زدید را انجا بدید و ذخیره کنید بعد تست کنید و مازور smtp هم غیر فعال کنید فعل بخاطره تست . و با جیمیل تست کنید و اگر ایمیل ارسال نکرد ایپی هاستتون را برام بفرستید چک کنم شاید IP سرور هاست شما بلاک شده باشه البته این مورد مورد نهایی هست من به نظرم مشکل از تنظیمات شماست با تشکر .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
un3.ir
سلام
من هم این مشکل رو داشتم ولی پرر نمی شد 30 40 درصد پر می شد
در زمانی که من مصرف نداشتم

نوشته اصلی توسط
WAREZZ
سلام.
بعد از انتقال هاست به هاست دیگه ( سی پنل به سی پنل ) بالای سایت فریر من زده :
این خطا رو چطور از بین ببرم و از چی هست؟
توصیه میشه از نسخه 1.57 همان قبلی استفاده کنید فعلا . 1.58 شنیدم مشکلات داره یکسری ها که نصب کردند اما بعضی ها هم مشکلی ندارند با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2015, 15:45

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اول اینکه مازول ارسال ایمیل را که نصب کردید در قسمت پلاگین ها برید تنظیمات بزنید مشخصات بدید و تنظیم کنید سپس یکبار غیرفعال کنید و مجدد بعال و بعد قسمت تنظیمان برید قسمت ایمیل مدیر انجا ایمیلی که در تنظیمات زدید را انجا بدید و ذخیره کنید بعد تست کنید و مازور smtp هم غیر فعال کنید فعل بخاطره تست . و با جیمیل تست کنید و اگر ایمیل ارسال نکرد ایپی هاستتون را برام بفرستید چک کنم شاید IP سرور هاست شما بلاک شده باشه البته این مورد مورد نهایی هست من به نظرم مشکل از تنظیمات شماست با تشکر .
- - - Updated - - -
توصیه میشه از نسخه 1.57 همان قبلی استفاده کنید فعلا . 1.58 شنیدم مشکلات داره یکسری ها که نصب کردند اما بعضی ها هم مشکلی ندارند با تشکر.
سلام راستش الان که ادرس جیمیل قرار دادم بخوبی ایمیل اطلاعات خرید و ارسال کرد برای خریدار
ولی ایمیل یاهو رو قرار دادم اطلاعات خرید و به خریدار ارسال نکرد
-
-
June 3rd, 2015, 16:07
عضو انجمن
در پیغام خصوصی راهنمایی و توضیحات را دادم با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2015, 01:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farzin11
سلام راستش الان که ادرس جیمیل قرار دادم بخوبی ایمیل اطلاعات خرید و ارسال کرد برای خریدار
ولی ایمیل یاهو رو قرار دادم اطلاعات خرید و به خریدار ارسال نکرد
با عرض سلام با ایمیل یاهو اطلاعات ارسال نمیشه پیشنهاد میشود از جیمیل یا ایمیل هاست خود استفاده کنید
-
-
June 4th, 2015, 09:35
عضو انجمن
تغییرات کدهای این اسکریپت خیلی ساده است واقعا زحمت کشیدید .
ویرایش توسط makh000f : June 4th, 2015 در ساعت 09:40
-
-
June 5th, 2015, 14:10
عضو انجمن
سلام
من برای مشتری نصب کردم خود ورژن جدید ولی قالب سفید باز میشه من فقط از سایت اصلی دانلود کردم و اکسترک کردم پنل مدیریش باز میشه فقط قالب چندین بار پاک کردم ونصب کردم مشکل حل نشد
http://user.parsnod32.ir
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
-
-
June 5th, 2015, 14:14

نوشته اصلی توسط
tejarathost
سلام
من برای مشتری نصب کردم خود ورژن جدید ولی قالب سفید باز میشه من فقط از سایت اصلی دانلود کردم و اکسترک کردم پنل مدیریش باز میشه فقط قالب چندین بار پاک کردم ونصب کردم مشکل حل نشد
سلام
مشکل از سمت قالب هایی هستش که نصب کردید
بهتره ابتدا بعد از نصب قالب اصلی رو تست کنید اوک بود
قالب دیگه ای رو بذارید
-
-
June 5th, 2015, 14:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tejarathost
سلام
در یاهو در تماس باشید
mojtabaqomi@att.net
-
-
June 5th, 2015, 16:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SekoyaServer
سلام
مشکل از سمت قالب هایی هستش که نصب کردید
بهتره ابتدا بعد از نصب قالب اصلی رو تست کنید اوک بود
قالب دیگه ای رو بذارید
هیچ قالبی نصب کردم که اینجوریه ...
قالب پیش فرض خودش است
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
-