ماله منم فعلا اپدیت زدم چیزی از 10 نیومد اما اینده اینطور که میگن میاد احتمالا اما خوب میشه کلا یک سیستم عامل نهایی بشه همیشه همین را اپدیت پشتیبانی کنند کل کاربران دنیا از این نسخه استفاده کنند سیستم یکپارچه و تمیز میشه .
برای من هم اپدیتش امد تیو تسکبار سمت راست ایکونش امده وقتی روش کلیک میکنیم همین عکسی که استارتر توی تاپیک گزاشتن نمایش داده میشود
ویندزو هم کرکی بودش از اینها که وقتی نصب میشد خودش ویندوزش اکتیو میشد اتوماتیک ویندوز 7 و این هم بگم یکی از بهترین نسخهای ویندوز بود که نصب کرده بودم هیچ فرقی با نسخه قانونی نداره و از لحضه بعداز نصب هر اپدیتی میاد اپدیت میگره و بعدش میشه نصب کرد اخرین اپدیت هم که امده امشب بودش که ایکون اپدیتش امده توی سیستم تسکبار
![]()
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
من 8.1 استفاده می کنم راضی هستم
10 تا نهایی نشده پیشنهاد می دم استفاده نکنید
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
البته باید بگم که ماکروسافت خودش تشخیص میده که ویندوز شما کرکی هست یا ازجینال برای همین چیزایی که تا کنون شما به اسم آپدیت ویندوز 7 دانلود و نصب میکردید در اصل اپدیت نبود و فقط یک سری آپدیت های بی مورد بود ...
ماکروسافت یادمه در سال 2007 اعلام کرد که ما به تمام کاربران اپدیت میدیم چه کسایی که قانونی استفاده کنند چه کسایی که غیر قانونی استفاده کنند !! اما بین این آپدیت فرق های زیادی هست ... برای کسایی که از نسخه های قانونی استفاده میکنند آپدیت ها به صورت کامل ارسال میشه اما برای کسایی که به صورت غیر غانونی و کرک شده از ویندوز استفاده میکنن آپدیت ها به صورت بخشی بسیار کوکچ و ناقص ارسال میشه ...
این مورد رو میتونید خودتون با نصب یک ویندوز تازه ببینید !! یک ویندوز 7 الان نصب کنید و چک آپدیت کنید حدود 1 گیگ آپدیت داره ... اگه سرعت دانلود شما 100 کیلوبات در ثانیه باشه باید چیزی حدود 6 ساعت زمان ببره دانلود بشه اما این آپدیت در عرض 1 الی 2 ساعت بر روی سیستم شما دانلود میشه !! و این نمایش میده که آپدیت دریافتی شما کامل نیست ....
خدمت شما باید عرض کنم که ماکروسافت در حال رزو کردن جا هست که به صورت رزو شده آپدیت برای کاربران ویندوز آپدیت بده !!
آپدیتی که ارسال میشه برای دانلود دقیقا روزی ارسال میشه که ویندوز 10 نهایی شده و وارد بازار جهانی شده است ...
مشکلی نیست به مرور زمان خود ماکروسافت آپدیت رو برای شما ارسال میکنه ... منطقه بندی شده آپدیت ها و در حال رزرو هستن ممکنه چند ماهی زمان ببره تا شما بتویند جایگاه خودتون رو رزرو کنید ... منم خودم هنوز آپدیت را دریافت نکردم ...
اگر هم یک روز متوجه این شدید که خدایی نکرده اپدیت ها همه ارسال شده و ویندوز هم تو بازر جهانی اومده اما شما نتونستین رایگان اپدیت کنید به ویندوز 10 ارجینال نگران نباشید !!! میتونید به راحتی ویندوز 10 را از سایت ماکروسافت دانلود و نصب نمایید این ویندوز برای عموم به مدت 1 سال رایگان میباشد ...
سلام مجدد اتفاقا عزیز نت 2 مگ داشتم گزاشتم اپدیت که یک چیز یحدود 1 گیگ یا کمی بیشتر بودش از شب تا صبح کامل دریافت شد بعدشهم هرچند وقت یکبار اپدیتهای 200 مگی تا 500 مگی هرچند وقت یکبار دریافت میکردش
این ویندوز در واقع همون ویندوزی هست که خود میکروسافت بصورت قانونی تا 3 یا 6 ماه بصورت کاملا قانونی توی سایتش برای دانلود گزاشته مثل همین ویندوز 10 که بوقولتون سال مجانی هست بعد امدن لودر را که الان برای اکتیو کردن ویندزو های سرور و ... استفاده میکنم داخلش استفاده کردن طوری درستش کردن که همزمان با نصب ویندزو هم اکتیو بشه و بعداز ریستارت که بالا میاد کاملا قانونی باشه و مثل نسخه ارجینال اپدیتها را کامل دریافت کنه
ویرایش توسط MagicVps.Com : June 4th, 2015 در ساعت 23:58
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
از صبح بیش از ده بار زدم ویندوز اپ شه
جالبه هر بارم کلی فایل جدید میزد
تا اینکه بالخره فایل مورد نظرو آپ کرد
دوستان حتما باید این آپدیت داخل قسمت Installed Updates باشه
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)